[biblioteka] Kupuję litra i nie będę odwijał,...
[biblioteka] Kupuję litra i nie będę odwijał,...
Dyskusja na temat: Kupuję litra i nie będę odwijał, czyli pier***nie o Szopenie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kupuję litra i nie będę odwijał, czyli pier***nie o Szopenie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kupuję litra i nie będę odwijał, czyli pier***nie o Szopenie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
swietny tekst brawa dla autora.
tuz przed zrobieniem prawka na A (tj w wieku 17 lat) tez myslalem nad zakupem mocnej 600 albo 750. "niestety" odlozona wtedy kase na 1 sprzet musialem przeznaczyc na inne wazniejsze wydatki jak sie pozniej okazalo - na szczescie.
teraz po niecalych 2 latach, rozmowach z doswiadczonymi kierowcami, przejazdzkach i odezwaniu sie w glowie odrobiny rozsadku rozgladam sie za 2-cylindrowa 500. moze i przy moimi 185cm wzrostu bede wygladal na niej jak pajac ale moze bedzie mniejsze prawdopodobienstwo ze dolacze do niechlubnej listy motocyklistow ktorzy nie zakonczyli sezonu w 1 kawalku.
pozdro . rozsadku i szerokosci zycze<br><hr>cyprys
tuz przed zrobieniem prawka na A (tj w wieku 17 lat) tez myslalem nad zakupem mocnej 600 albo 750. "niestety" odlozona wtedy kase na 1 sprzet musialem przeznaczyc na inne wazniejsze wydatki jak sie pozniej okazalo - na szczescie.
teraz po niecalych 2 latach, rozmowach z doswiadczonymi kierowcami, przejazdzkach i odezwaniu sie w glowie odrobiny rozsadku rozgladam sie za 2-cylindrowa 500. moze i przy moimi 185cm wzrostu bede wygladal na niej jak pajac ale moze bedzie mniejsze prawdopodobienstwo ze dolacze do niechlubnej listy motocyklistow ktorzy nie zakonczyli sezonu w 1 kawalku.
pozdro . rozsadku i szerokosci zycze<br><hr>cyprys
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wypowiedź kolegi czytałem na blogu. Bardzo trafna. Ale filmy też są kozackie
hehehehe <br><hr>DPS

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem głębokim fanem tych filmików . Tragiczne jest to ,że 90 % nas oswalało takie akcje a jak mówi moja mama . Dobrze ,że dorosłeś bo cud ,że żyjesz a dobrze ,że Twój brat ma pakowane do głowy przez Ciebie . Pamiętam moja pierwszą GPZ 500S myślałem ,że jestem jak Tom Cruise z ToP Gun . Gun to może ja byłem , bang bang i duże bum , potem odbudowane i co za debil wybudował tu ten próg zwalniający i zobaczyłem orła cień . Stare dzieje . Teraz mam litra ale od czasów gpz minęło już z 13 lat ale jak na to patrzę to mój anioł stróż powinien dostać odszkodowanie . Trzeba więcej czasu poświęcać na wkładanie młodym ,do głowy ,że te 200 w krótkim rękawku to nie jest mąrdy pomysł.<br><hr>Pietruszka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po co komuś litr, skoro nie będzie odwijał? Mi brakuje motocykla który będzie gs-em w ładnym opakowaniu. <br><hr>a
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a mi VTR'ki w opakowaniu Streetfightera także wiem co masz na myśliKomentatorzy napisał(a):Po co komuś litr, skoro nie będzie odwijał? Mi brakuje motocykla który będzie gs-em w ładnym opakowaniu. <br><hr>a<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tekst mówi samą prawdę.... z nutką pompy
Sam pamietam pierwsze jazdy na 600ccm GSX-R, strach i wpas jednocześcnie
Filmiki są wysmienite, usmiałem sie po uszy :>
Pozdro!
<br><hr>Norbert81

Sam pamietam pierwsze jazdy na 600ccm GSX-R, strach i wpas jednocześcnie

Filmiki są wysmienite, usmiałem sie po uszy :>
Pozdro!
<br><hr>Norbert81
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oj prawda, ja wszystkim świerzakom wkładam do łbów by pomyśleli, ale mało kto słucha... a szkoda<br><hr>Max
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak przeczytałem ten tekst to sobie przypomniałem kolesia którego kiedyś spotkałem co mówił ze robi prawko kupuje 900 bo 600 to nic ze to nie jedzie na koło nie idzie itp. Tylko nie wiedział ze w grupie ludzi do których to mówił jest ktoś co tez jeździ i jak usłyszał wiązankę która poleciała w jego kierunku szybko zamilkł i słowem się nie odezwał.<br><hr>motocylkista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem NIE warto. Dławienie motocykla de facto oznacza, że pracuje on w sposób nieoptymalny / nieefektywny, inaczej niż zostało to obliczone przez konstruktorów. <br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):ale niech ktoś wreszcie napisze czy warto dławić!!<br><hr>gruby022<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety, można się oszukiwać i mówić, że nie będzie się odkręcać, ale zawsze coś w człowieka wstąpi. Po 2 wypadkach, szynie i 8 śrubkach to wiem. Niestety motocykle to nieuleczalna choroba, ale kolejny będzie do 255cm.<br><hr>kw
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na całym świecie dławią motocykle, i jakoś specjalnie im to nie szkodzi. Za parę lat wszystkie będą na starcie zdławione przez UE do 100KM. Ale fajniej zacząć od czegoś mniejszego, a potem zmienić sprzęt. Twoja sytuacja finansowa zmieni się, może kupisz sobie coś bardziej wypasionegoKomentatorzy napisał(a):ale niech ktoś wreszcie napisze czy warto dławić!!<br><hr>gruby022<br>
Komentatorzy napisał(a):Moim zdaniem NIE warto. Dławienie motocykla de facto oznacza, że pracuje on w sposób nieoptymalny / nieefektywny, inaczej niż zostało to obliczone przez konstruktorów. <br><hr>Lovtza<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
4 LATA ŚMIGAM NA MOIM PIERWSZYM MOTOCYKLU SUZUKI GSXF 750 I NIE JESTEM TAK NARWANY JAK AUTOR TEKSTU, OCZYWIŚCIE POTWIERDZAM, PEWNIE MA ON FACJĘ JEDNAK MNIE TO NIE DOTYCZY<br><hr>WITO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam prawko od dwóch lat i powiem jedno - każdy uważa tak jak autor do pierwszego zesrania się ze strachu. Ja na szczęście zabrudziłem gacie już na szkoleniowej 250 (niegroźna ale bolesna gleba). Od tego czasu jeżdże na 125, lecz ostatnio, ze starym kupiliśmy 600... Pewien tego, że przecież umiem, wsiadłem, przejechałem kilometr... 500 metrów normalnie a te 500 z powrotem na dwójce i luzie.
Nauka dla innych: jeżeli boisz się sprzęta chociaż przez ułamek sekundy - nie bierz go. Najlepiej od razu kup coś mniejszego, wszystko jedno co, byleby wydać kasę i nie zrobić sobie krzywdy.<br><hr>Kelhorn
Nauka dla innych: jeżeli boisz się sprzęta chociaż przez ułamek sekundy - nie bierz go. Najlepiej od razu kup coś mniejszego, wszystko jedno co, byleby wydać kasę i nie zrobić sobie krzywdy.<br><hr>Kelhorn
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zrobiłęm prawko, kupiłem 1200 - 160koni. W ubiegłym sezonie zrobiłem 10kkm i żyje.NIe mam ambicji wyczynowych, odwijam tylko w idealnych warunkach. Prawda jest taka, że każda 600-tka leci ponad 200 i przyśpiesza bardzo podobnie do litra. NIE MA gwarancji, że mniejsza pojemność uchroni kogoś przed dzwonem! Powiem więcej - popatrzcie na statystyki - nie pojemność robi różnice, lecz wiek kierowcy - czyli to co pod czachą!<br><hr>Marek zzr 1200
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pamiętam pierwszą trasę - 41km - 90kmh, pierwszy gwałtowniejszy łuk który autem robiłem 120km a tu przy 90kmh wynosi. A z przeciwka auto leci. Ogarnąłem ale adrenalina poszybowała. Deklaracje że się nie odwija - bzdura. Po mieście bez odwijania 600cc odlatuje spod świateł zostawiając auta w tyle. No chyba że się jakiś puszkaż wytuningowany trafi - wtedy można odwinąć i taż pokazać mu tylną lampę
Po dwóch sezonach pomyślałem że warto coś mocniejszego - litra, po trzecim sezonie mi przeszło
<br><hr>raper

Po dwóch sezonach pomyślałem że warto coś mocniejszego - litra, po trzecim sezonie mi przeszło

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W takim razie nie czytałeś tekstu ze zrozumieniem.Komentatorzy napisał(a):4 LATA ŚMIGAM NA MOIM PIERWSZYM MOTOCYKLU SUZUKI GSXF 750 I NIE JESTEM TAK NARWANY JAK AUTOR TEKSTU, OCZYWIŚCIE POTWIERDZAM, PEWNIE MA ON FACJĘ JEDNAK MNIE TO NIE DOTYCZY<br><hr>WITO<br>
A dwa-brawo, gratulujemy! Wielki guru motocyklistów!
Ma 750 i jeździ nim 50 po mieście, łał!
A może 150...<br><hr>em
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 6 gości