jak wkurzyć samochodziarzy???
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Calibra to auto niby usportowione ale tylko z karoseri,ten silnik 2.0 wogule nie chce w tym aucie ciagnac, ta krowa jest poprostu zacezka a silnik 2.0 i moc 115KM jest poprostu smieszna!!.Zero odejscia!!,Predkosc max 205km,od 180km zaczyna sie katowanie silnika i takie usilne bujanie tego auta...
Niewiem jak jest z mocniejsza wersia 135KM i silnikiem 2.5litra bo niestety niemiałem przyjemnoisci,ale podejzewam ze rewelaci tez niema...
Niewiem jak jest z mocniejsza wersia 135KM i silnikiem 2.5litra bo niestety niemiałem przyjemnoisci,ale podejzewam ze rewelaci tez niema...
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Kwazi, ale Ty podajesz dane techniczne dla nowych modeli , dla starych prędkość max jest podwyzszana o 10-nawet do 20 km/h . Dzięki obniżeniu masy przez zrzucenie tylnych nadkól (ach ta cudowna rdza).
Japończycy wyciągneli by tą moc z silnika 1,6 ; ) i to w tych samych rocznikach.
Japończycy wyciągneli by tą moc z silnika 1,6 ; ) i to w tych samych rocznikach.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Re: jak wkurzyć samochodziarzy???
galesia_rudeboys napisał(a):Witam,
Pewnie nie jeden mnie pojedzie za taki temat. Trudno. Generalnie chodzi mi o to jak wkurzyć samochodziarza który zachowuje siÄ™ conajmniej „nieuprzejmie” na drodze. Wybaczcie, ale jak ktoÅ› np. wyjedzie mi na „chama” to krew mnie zalewa i szlak trafia z miejsca. Nie chodzi mi o to, żeby siÄ™ wyÅ‚adować na ludziach ale o to, żeby ich na tyle przestraszyć czy wkur…wić, żeby na drugi raz rozglÄ…dnÄ™li siÄ™ dokÅ‚adniej czy nie ma w pobliżu jakiegoÅ› motocyklisty. Samochodem sprawa jest jasna. Zajechać drogÄ™, wysiąść i.. próbować tÅ‚umaczyć. Co innego na motorze. Można odchylić kask i puÅ›cić „plfocine” na szybÄ™ ale jest to raczej maÅ‚o wygodne i dziaÅ‚a tylko przy maÅ‚ej prÄ™dkoÅ›ci. Można kopnąć w lusterko, w drzwi, w szybÄ™. Itp. Ale to nie to….Z rzeczy nie agresywnych można np. przetrzymać takiego na Å›wiatÅ‚ach, czekasz caÅ‚e zielone, ruszasz na żółtym a typ zostaje na czerwonym. Dajcie znak, jak znacie jakieÅ› inne „niekonwencjonalne” sposoby. heeej
wystarczy pokazać im tego linka

- Włodi
- Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości