10 tysięcy i moto do miasta
balantajs napisał(a):Polska mowa być gumowa... Napisz jeszcze raz, ale teraz wyjmij łapki w majtek
heh stary pamiętaj o jednym....kupisz ściga...będziesz należał do dość wąskiej grupy społecznej...a świat jest mały....przystopuj troche bo kiedyś możesz sie komus nawinąć pod łape i będziesz ryczał jak małe dziecko....nie znam Cie ale nie lubie cwaniaków i szpanerów....wiec sory....kup tą 600 i sie pochwal....sam szukam 600 wiec z miłą chęcią zobacze twój sprzęt:)
- willi230
- Świeżak
Balantajs Ty ośle... Ty nie masz nic więc łaskawie sie zamknij... Kup sobie swoje wymarzone 600, tylko najpierw powiedz mi skad jesteś? Mam nadzieje ze nie z moich okolic bo bałbym się wychodzić z domu jak Ty jeździsz...
Pytam sie, na ch*j pisałeś ten temat skoro Ty i tak wiesz lepiej, ze ogarniesz, że nie odkrecisz i takie pie*dolenie... No po co? Chciałeś zaszpanować czym Ty nie będziesz jeździł?
Wiesz czemu tu wszyscy polecają 500 na pierwsze moto? Bo Cię nie znają i nie wiedzą co Ci w bani siedzi! Na szczęście Ty już wszystkich uświadomiłeś...
Sam nie do końca godzę sie z tym że świeżak nie ogarnie ŻADNEJ 600cc, ale w Twoim przypadku wszystkie przypuszczenia co do Twojej wiedzy zostały rozwiane... Dlatego szczerze, z głębi serca polecam Ci kupić sobie rower.
Pytam sie, na ch*j pisałeś ten temat skoro Ty i tak wiesz lepiej, ze ogarniesz, że nie odkrecisz i takie pie*dolenie... No po co? Chciałeś zaszpanować czym Ty nie będziesz jeździł?
Wiesz czemu tu wszyscy polecają 500 na pierwsze moto? Bo Cię nie znają i nie wiedzą co Ci w bani siedzi! Na szczęście Ty już wszystkich uświadomiłeś...
Sam nie do końca godzę sie z tym że świeżak nie ogarnie ŻADNEJ 600cc, ale w Twoim przypadku wszystkie przypuszczenia co do Twojej wiedzy zostały rozwiane... Dlatego szczerze, z głębi serca polecam Ci kupić sobie rower.
-
Arturo925 - Stały bywalec
Z tego co widzę 90% tematów w tym dziale jest bez sensu. Koleś za tą dyche tak wydziwia jakby kupował nową sztuke z salonu i w dodatku myśli że jest fajny. Jak dla mnie temat do zamknięcia(po za tym jest takich już 31243254356465352432343432543543656723242. I tak w kółko
- Lukas666
- Świeżak
Lukas666 napisał(a):Z tego co widzę 90% tematów w tym dziale jest bez sensu. Koleś za tą dyche tak wydziwia jakby kupował nową sztuke z salonu i w dodatku myśli że jest fajny. Jak dla mnie temat do zamknięcia(po za tym jest takich już 31243254356465352432343432543543656723242. I tak w kółko
Nic dodać nic ująć może poza tym ze temat to był do zamkniecia po 3 stronach. Balantajs czy jak mu tam i tak wie lepiej od wszystkich na tym forum wiec pisanie dalej w tym temacie nie ma najmniejszego sensu

- enek
- Świeżak
a ja obstaję o samorobnym sigłeju (z hulajnogi)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości