pierwszy motor po kursie
fakt, aż tak słabo czytam ze zrozumieniem
biję się w pierś
zjadło mi jeden enter, na co nie zwróciłem uwagi
pierwsze zdanie miało brzmieć:
ale z perspektywy lat na siodle i liczby kkm, której juz nie liczę, bo przestała mnie już dawno temu podniecać liczba nawiniętych kkm
drugie zdanie miało brzmieć:
wiem tylko w przeciwieństwie do emilsa, ze łatwe to jest tylko wylądowanie w szpitalu lub na cmentarzu
dybyś miał wątpliwości, to tym zdaniem ustosunkowałem się do tego co po 30kkm jest łatwe... przynajmniej dla mnie
ponieważ mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, wskaż proszę, gdzie napisałem, że cię posądziłem o to, że liczba nawiniętych kilometrów cię podnieca
sorry za OT
biję się w pierś
zjadło mi jeden enter, na co nie zwróciłem uwagi
pierwsze zdanie miało brzmieć:
ale z perspektywy lat na siodle i liczby kkm, której juz nie liczę, bo przestała mnie już dawno temu podniecać liczba nawiniętych kkm
drugie zdanie miało brzmieć:
wiem tylko w przeciwieństwie do emilsa, ze łatwe to jest tylko wylądowanie w szpitalu lub na cmentarzu
dybyś miał wątpliwości, to tym zdaniem ustosunkowałem się do tego co po 30kkm jest łatwe... przynajmniej dla mnie
ponieważ mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, wskaż proszę, gdzie napisałem, że cię posądziłem o to, że liczba nawiniętych kilometrów cię podnieca
sorry za OT
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
czarek19946 napisał(a):dzisiaj kupilem wydech firmy dominator , podobno duzo lepszy ryk jak na seri . sie zobaczy jutro rano przed szkola wymieniedobrze ze mam na 11.
hej motocyklisci uzywa ktos takiego tlumika ? jest wmiare ok? wiem ze to nie np leo vince ale chyba lepsze od seri?
Na forum cbr paru kolesi ma i są filmiki na yt jak to chodzi. Ale i tak nadal mnie rozwalasz

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
jezdze przepisowo, mandatow nie zamierzam łapac 

Ostatnio edytowano 1/11/2010, 21:27 przez czarek19946, łącznie edytowano 1 raz
- czarek19946
- Świeżak
madcap-teraz ma to dla mnie inne znaczenie. A do tych czepliwych 30kkm. napisałem po prostu tyle, żeby widać było różnicę i to, ile człowiek musi przejechać, żeby cokolwiek mógl powiedzieć i łatwości jazdy.
motoftw-dokładnie. I wsadź też licznik może od hayki, żeby na tablicy była jakaś normalna vmax, co by koledzy ze szkoly się nie śmiali. Oczywiście jedź bez kasku, wtedy wyjdziesz na twardziela. Do tego możesz założyć bluzę i japonki-będzie większy hardkor.
Wymień sobie lampę na xenon, a tylną na diody led-+10 do lansu będziesz miał (nie obrażając nikogo).
W szkole opowiadaj o tym, jak schodzisz na kolano niczym Doktor.
I oczywiście po założeniu tłumika leć na myjnię, żeby moto nie było czasem brudne, bo żal.pl
p.s.
pamiętaj też, że tłumik trzeba potem dokręcić i zrobić gaźniki po niego, ale to już w sumie niepotrzebne...
motoftw-dokładnie. I wsadź też licznik może od hayki, żeby na tablicy była jakaś normalna vmax, co by koledzy ze szkoly się nie śmiali. Oczywiście jedź bez kasku, wtedy wyjdziesz na twardziela. Do tego możesz założyć bluzę i japonki-będzie większy hardkor.
Wymień sobie lampę na xenon, a tylną na diody led-+10 do lansu będziesz miał (nie obrażając nikogo).
W szkole opowiadaj o tym, jak schodzisz na kolano niczym Doktor.
I oczywiście po założeniu tłumika leć na myjnię, żeby moto nie było czasem brudne, bo żal.pl
p.s.
pamiętaj też, że tłumik trzeba potem dokręcić i zrobić gaźniki po niego, ale to już w sumie niepotrzebne...
herbatkowy napisał(a):To wazne, motocykl to nie jest 100koni i plastiki, to cos wiecej. 100koni + plastiki staje sie motocyklem dopiero wtedy, gdy wsiadzie na niego zapalony i zakochany MŁODY CHŁOPAK, ktory z czasem staje sie motocyklista.
-
emils - Świeżak
spoko poradze sobie z wydechem , jestem w tym obcykany , interesuje sie mechanika . przestancie juz po mnie jezdzic i tak juz mnie panna zucila przez to a wy jeszcze dobijacie . no odczepcie sie juz i odp na moje pytania bez ironi..
ps;500km nawiniete
ps;500km nawiniete

- czarek19946
- Świeżak
emils napisał(a):pamiętaj też, że tłumik trzeba potem dokręcić i zrobić gaźniki po niego, ale to już w sumie niepotrzebne...
On ma moto na wtrysku

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
mam kurtke na motor od kumpla bo on ma dwie a pod 2 bluzy :O i jest mi cieplo ;]
swoj stroj kupie za miecha
- czarek19946
- Świeżak
czarek19946 napisał(a):mam kurtke na motor od kumpla bo on ma dwie a pod 2 bluzy :O i jest mi cieplo ;]
Wydechy dominatora sa kiepskiej jakosci, byly przypadki, ze rozpadly sie podczas jazdy. Byl rowniez problem ze spasowaniem mocowan. Moze cos poprawili sie z jakoscia. Uwazaj tylko na policje, dzis pojechalem ze znajomym postrzelac ze sprzegla na parking, 10 minut i policja przyjechala. Akurat robilismy przerwe na papierosa - czekali 20 min az odpalimy maszyny zeby wbic nam mandat za dB

-
rossavu - Stały bywalec
no zobacze jak to bedzie u mnie, ja mam db .
ps: nie wiedzialem ze za takie cos mozna mandat dostac :O
ps: nie wiedzialem ze za takie cos mozna mandat dostac :O
- czarek19946
- Świeżak
kumpel ma dominatora w jajku 750 musial go troche przespawac zeby pasowal, ale jak do tej pory sie jeszcze nie rozlecial. kurde musze zmienic tl na jakas hayabuse mo bi mocy juz brakuje 

TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
550 zrobione
fajnie sie jezdzi do szkoly scigiem <lansik>
nie no joke. wgle nie zaluje ze kupila ta cbrke , jakbym kupila ta 500tke to zdaje mi sie ze byla by to strata kasy i pieniedzy bo ta cbrka wcale taka az mozna nie jest 

- czarek19946
- Świeżak
czarek19946 napisał(a): wgle nie zaluje ze kupila ta cbrke , jakbym kupila ta 500tke to zdaje mi sie ze byla by to strata kasy i pieniedzy bo ta cbrka wcale taka az mozna nie jest
600tka jest slaba?

Moze sprzedali Ci wersje z 33KM modulem?
fajnie sie jezdzi do szkoly scigiem <lansik>

-
rossavu - Stały bywalec
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.