pierwszy motor po kursie
no najwyzej doszedlem chyba do 6k bo jezdze spokojnie.
co do tlumiczka to jak za taka kase to fajnie brzmi
co do koni to ma ona 110
rossavu co do twojego postu to powtarzam sam kupilem sobie motocykl
co do tlumiczka to jak za taka kase to fajnie brzmi

co do koni to ma ona 110
rossavu co do twojego postu to powtarzam sam kupilem sobie motocykl
- czarek19946
- Świeżak
- czarek19946
- Świeżak
Tak ja specjalnie zabiorę motocykl z "przęglądu" złożę w ten weekend i pojade Cię obejrzeć jak śmigasz bez względu na pogode moja obecność jest pewna .
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
Podsumowując te 9 stron można stwierdzić, że:
- niektórzy zakładając temat "Czy XX będzie dobry na pierwszy motocykl?" nie szukają rad tylko aprobaty dla swojego dokonanego już wyboru
- zdanie forumowiczów odbiegające od poglądu takiego osobnika są przez niego pomijane
- kolejne takie same pytania nakręcają spiralę odpowiedzi, które prowadzą do sprzeczek o gusta i opinie
- na Ścigaczu (wbrew nazwie) nie podpowiada się, że "To jest najlepszy sprzęt do dzidowania i lansowania" tylko "Jak chcesz wprawiać się w jeździe i KIEDYŚ zostać motocyklistą to kupuj..."
- po skasowaniu "wtórnych" postów temat zamknął by się na 3 stronach
- koniec końców autor i tak się niczego nie nauczył i nie wyciągnął żadnych wniosków (wydech ponad ciuchy itd.)
- w końcu temat przechodzi w offtop
Temat aż się prosi o podklejenie z komentarzem "Jak szukasz akceptacji swojego wyboru i chcesz rozkręcić taką jazdę na daremno to wara stąd!".
Poza tym ciągle mam wrażenie, że ten temat to fake i prowokacja...
- niektórzy zakładając temat "Czy XX będzie dobry na pierwszy motocykl?" nie szukają rad tylko aprobaty dla swojego dokonanego już wyboru
- zdanie forumowiczów odbiegające od poglądu takiego osobnika są przez niego pomijane
- kolejne takie same pytania nakręcają spiralę odpowiedzi, które prowadzą do sprzeczek o gusta i opinie
- na Ścigaczu (wbrew nazwie) nie podpowiada się, że "To jest najlepszy sprzęt do dzidowania i lansowania" tylko "Jak chcesz wprawiać się w jeździe i KIEDYŚ zostać motocyklistą to kupuj..."
- po skasowaniu "wtórnych" postów temat zamknął by się na 3 stronach
- koniec końców autor i tak się niczego nie nauczył i nie wyciągnął żadnych wniosków (wydech ponad ciuchy itd.)
- w końcu temat przechodzi w offtop
Temat aż się prosi o podklejenie z komentarzem "Jak szukasz akceptacji swojego wyboru i chcesz rozkręcić taką jazdę na daremno to wara stąd!".
Poza tym ciągle mam wrażenie, że ten temat to fake i prowokacja...
Ostatnio edytowano 4/11/2010, 19:42 przez Dr_Acula, łącznie edytowano 1 raz
Rieju RRX 70
-
Dr_Acula - Świeżak
Nie w Mławach tylko w Mławie
O jeszcze czarek tym sposobem rozsławił swoje miasto .

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
JędrekZDW napisał(a):Nie w Mławach tylko w MławieO jeszcze czarek tym sposobem rozsławił swoje miasto .
jeden h gdzie

kurde ja mam zespół i też chcę być sławny to chyba założę temat hayabusa na pierwszy moto i wkleje link jakiś do jakiejś naszej piosenki i zaje będzie.
-
amahay - Stały bywalec
co do piosenek
http://www.youtube.com/watch?v=99uDO8zJ0Cs (kocham)
aaa zapraszam was chetnie sie spotkam
...
szczegolnie z rossavu
http://www.youtube.com/watch?v=99uDO8zJ0Cs (kocham)
aaa zapraszam was chetnie sie spotkam

szczegolnie z rossavu
- czarek19946
- Świeżak
gdzie ta mlawa daleko to od kielc ? i będzie ta ustawka ? jak więcej jak 100km to nie jadę bo ja daleko boje się jeździć. a i żeby za dużo zakrętów po drodze nie było
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Chłopaki dajcie sobie spokój, niewiadomo jaką banie ma ten dzieciak, po za tym czytając ten temat leci prowokacją i to na kilometr(tłumiki dominator żeby zaryczał pod szkołą-kozak, jazda 100/h) a jeśli nie to mamy typowego chłopaczka z biednej wioski gdzie sprzety za taką kwote to już nielada popis. Pozdro
- Lukas666
- Świeżak
masz 2 metry i cwiczysz may thai super , ja cwicze 3lata na silce cwicze ciezarami o ktorym zwyklym smiertelnikom sie nigdy nie marzylo i tez cwicze sw.
ale po co mamy sie bic>? zreszta jak chcesz ja wyzwanie przyjme.
ale po co mamy sie bic>? zreszta jak chcesz ja wyzwanie przyjme.
- czarek19946
- Świeżak
sebasbox napisał(a):nie no, ten temat to musi być prowokacja bo w innym wypadku to wszystko rozbija się o śmieszność...
...a mogło to być takie fajne forum...
Po jego ostatnim poscie jestem w 100% pewien, ze to prowokacja

Jego nick - 1994r - chlopak po prostu zadal pytanie na forum "o jakim motocyklu moge marzyc za 2 lata".
-
rossavu - Stały bywalec
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości