Ścigacze 125
jak was czytam do jedno wielkie pier**lenie o szopenie czysta teoria nijak mająca się z prawdą.
"On wygłosił swoja opinie po co na niego najeżdżasz???? Ja tez powiem ze WEDŁUG MNIE NSR jest jedna z lepszych 125 pod wieloma wzgledami. Twierdzilem tak zanim ja mialem i teraz twierdze nadal. A poglad na moto kazdy ma własny
""
a wg mnie komar jest lepszy bo tak sądze niepoprze tego żadnymi argumentami bo tak sądze i sądziłęm i tyle wiem i reszta jest do bani bo komar jest najlepszy LOL tak wygląda forum i dyskusja na forum.scigacz.pl pelno adoratorów własnej osoby i denne tematy denne dyskusje bezsensowne gatki trza z tąd spier**
weź no się Ty człowieku uspokój.... kravec
"On wygłosił swoja opinie po co na niego najeżdżasz???? Ja tez powiem ze WEDŁUG MNIE NSR jest jedna z lepszych 125 pod wieloma wzgledami. Twierdzilem tak zanim ja mialem i teraz twierdze nadal. A poglad na moto kazdy ma własny
""
a wg mnie komar jest lepszy bo tak sądze niepoprze tego żadnymi argumentami bo tak sądze i sądziłęm i tyle wiem i reszta jest do bani bo komar jest najlepszy LOL tak wygląda forum i dyskusja na forum.scigacz.pl pelno adoratorów własnej osoby i denne tematy denne dyskusje bezsensowne gatki trza z tąd spier**
weź no się Ty człowieku uspokój.... kravec
Komancz
- komancz4
- Świeżak
Jest to uzasadnione prawem:oczopek napisał(a):a jak to jest z blokadą w 125? jest to jakoś uzasadnione prawem, czy kaprys konstruktorów? tak samo około 3 blokady jak w 50?
1. 125ccm do 11KW, żeby można było zarejestrować na A1
2. Normy emisji spalin.
komancz4
Proponuję udać się do pscyhoanalityka, ale wcześniej na lekcje polskiego, oraz obsługiwania forum.
Herbi NSR
Ja podałem konkretne przykłady, dlaczego NSR ustępuje innym. No skoro masz "wiele względów" to na pewno masz racje.

O mamo!
-
wikples - Bywalec
Każde moto nadaje się do stuntu jeśli je wyczujesz.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Zębatki wsadzić z przodu jak najmniejszą a z tyłu jak największą, na początek najlepiej zdjąć owiewki i założyć crash pary a z czasem jak już mniej będziesz miał wyczucie założysz owiewki.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Powrót do Motorowery do 50 ccm