Offtop dla vipów
Pisiu napisał(a):Melvin nie gadaj,że laguna II więcej stoi niż jedzie... Ja mam i jakoś narazie nic tam się nie zepsuło (choć słyszałem,że elektryka siada) A byłem już tu i tam i nigdy nie zawiodła.Jak się dba itp to będzie jezdzić.Oby jak najdłużej pojezdziła bez awari
No niestety Melvin ma racje, najgorzej mają właściciele diesli, ale niska cena zakupu musi się jakoś wyrównać

Ja na szczęście dobrze trafiłem. Samochód to jedyna rzecz, która nie chce mi się zepsuć.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Ja mam oryginalny naped do f2 w zajebistym stanie
Ale...
Nie sprzedam... chyba xD
PS k**wa ciekawe co ze stuntpoland się stało;/ od 2 dni już mi nie chula...

Ale...
Nie sprzedam... chyba xD
PS k**wa ciekawe co ze stuntpoland się stało;/ od 2 dni już mi nie chula...
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):a co fajeru popsułeś?
Ostatnio wykręciła mi się świeca i wywaliło uszczelniacze w lagach, a wymiana uszczelniaczy jest strasznie upierdliwa w tym modelu.
Teraz kupuje drugi motocykl crossa i do tego koła supermoto.
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
A mam pytanie odnośnie tych crosów . Dlaczego te motocykle nie zrobiły kariery w stuncie . Są lekkie , wiec na pewno jest je lepiej opanować podczas ewolucji wiadomo masa robi swoje . Ida na gumę bez modyfikacji w zębatkach . Kierownice można chyba też zamontować akcesoryjna no i dospawać zadupek . No jeszcze jakieś opony z by się przydały . Ale to chyba mnie modyfikacji niż w sportach .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
mają mniejszą żywotność i są generalnie mniej wytrzymałe przy np przycieraniu stelażem może być bida...
no i mniej wygodne, np HC ciężko zrobić na czymś z mega małym zbiornikiem paliwa, ciężko stanąć na siodełku i założyć klatkę... przynajmniej tak mi się wydaje.,..
no i mniej wygodne, np HC ciężko zrobić na czymś z mega małym zbiornikiem paliwa, ciężko stanąć na siodełku i założyć klatkę... przynajmniej tak mi się wydaje.,..
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
W tym kraju nie ma dobrych mechaników.
Jak chcesz, żeby coś było dobrze zrobione....
Ze sportów nie rezygnuje, chcę mieć dwa, w zasadzie prawie trzy, trochę na ulice trochę na tor, ale ma być typowy wyczynowy sprzęt.
Do stuntu też się na da 4-sów z suchą miską, fabrycznie przystosowany do jazdy w pionie.
Jak chcesz, żeby coś było dobrze zrobione....
Ze sportów nie rezygnuje, chcę mieć dwa, w zasadzie prawie trzy, trochę na ulice trochę na tor, ale ma być typowy wyczynowy sprzęt.
Do stuntu też się na da 4-sów z suchą miską, fabrycznie przystosowany do jazdy w pionie.
Ostatnio edytowano 2/10/2009, 20:49 przez cichy, łącznie edytowano 1 raz
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
tu akurat 2ch kumpli otworzyło serwis więc wiem co robią i jak
moją fajerę przywrócili do życia za 50zł po glebie (kleili plastiki, pare elementów poprostowali i takie tam duperele) dołożyli używaną oponkę i wyważyli do niej tylne koło

moją fajerę przywrócili do życia za 50zł po glebie (kleili plastiki, pare elementów poprostowali i takie tam duperele) dołożyli używaną oponkę i wyważyli do niej tylne koło

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny