[skutery] Zipp Vapor
Grucha_Vapor napisał(a):Komentatorzy napisał(a):Komentatorzy napisał(a):ps.to prawda ze jak sie go obetnie to skuter zapierdala jak bez blokady???<br><hr>kamilquake
No prawda, ale zdarzały się przypadki że skuter jechał potem 30km/h. Lepiej go nie obcinaj tylko odepnij na końcu modułu. W razie problemów przypnij spowrotem. =)
no tylko jak go odpiÄ…c ?:)
michass Rzeszow gg 3150706
- michass
- Świeżak
Onn Wcale nie Jest koło akumulatora jak to mówią ii kłamią boo tak naprawde to jest pod Deklem onn ma tak jakby pomiar ii jego można odciąć nic sie nie stanie on jest dosłownie z drógiej strony dekla i ja odciołem dał lepszy troche startKomentatorzy napisał(a): no tylko jak go odpiąc ?:)<br><hr>michass<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
też mam baotiana rocznik 2005 po przecięcu różowego kabla i worzenu cylindra 65 mam około 70-75 na lajcie a spalanie dalej w normie nie ściągajcie wszystkich blokad bo po jednym sezonie cylinder do wymiany jeden cylinder już poszedł na złom aż tłok był pęknięty.<br><hr>szymsonKomentatorzy napisał(a):ja mam baotiana i po odblokowaniu leci mi ponad 80km/h i niektozy mowia ze to gowno a to nieprawda mam swojego rok ma przejechane 3300km i nic z nim sie niedziało <br><hr>mlotek<br>Komentatorzy napisał(a):co odblokowales??? a to z tym kabelkiem rozowym to prawda??? odpisz na gg 9796603<br><hr>Jasiu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam vapor-a ponad rok, zdoiłem tylko jedno zabezpieczenie (różowy kabel) i działał dobrze jeździłem nim przez zimę miał troche gorsze osiągi ale było ok. nagle zwolnił do 30km/h po prostej drodze wymieniłem oleje i przez moment było dobrze lecz znowu zwolnił. jak się na grzeje to jedzie 35-max 45 co wymienić żeby było dobrze. proszę o pomoc GG 9102867<br><hr>papecioss
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siemka, chce zakupic ZIPP VAPOR napiszcie czy warto?? za 3000zł nówka,,,,,,
Nasówa sie kolejne pytanie,gdzie ma blokade i ile ma blokad?? rozmawiałem z gosciem i chce 200zł za sciagniecie
MOJ GG 6193625<br><hr>zipp
Nasówa sie kolejne pytanie,gdzie ma blokade i ile ma blokad?? rozmawiałem z gosciem i chce 200zł za sciagniecie
MOJ GG 6193625<br><hr>zipp
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):mam vapor-a ponad rok, zdoiłem tylko jedno zabezpieczenie (różowy kabel) i działał dobrze jeździłem nim przez zimę miał troche gorsze osiągi ale było ok. nagle zwolnił do 30km/h po prostej drodze wymieniłem oleje i przez moment było dobrze lecz znowu zwolnił. jak się na grzeje to jedzie 35-max 45 co wymienić żeby było dobrze. proszę o pomoc GG 9102867<br><hr>papecioss
przylutuj kabelek :d ja wlasnie chce sobie go odczepic a nie odciÄ…c bo wlasnie slyszalem ze moze dosc do takiej sytucaji jak napisales
- michass
- Świeżak
szymson napisał(a):też mam baotiana rocznik 2005 po przecięcu różowego kabla i worzenu cylindra 65 mam około 70-75 na lajcie a spalanie dalej w normie nie ściągajcie wszystkich blokad bo po jednym sezonie cylinder do wymiany jeden cylinder już poszedł na złom aż tłok był pęknięty
czyli jak z tym spalaniem jest po sciagnieciu blokad dalej bedzie mi palil te 3 litry na setke ?? a wam ile palÄ… vaporki ?:)
- michass
- Świeżak
Takkk Kupa jasiuu mogą cii skoczyć too nie podlega nawet gwarancji ale wy głowami myślicie ;| !! zresztą jak chcecie too ich zapytajcie w sklepie too wam powiedzą czy można odciąć czy nie !! <br><hr>Krecik2408 rzeszówKomentatorzy napisał(a): no ale ja nie chce go odcinac zeby nie stracic gwarancji wrazie czego ><br><hr>michass<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam mam problem może mi ktoś pomoże, ponieważ musze wymienić pasek napędowy ale aby to zrobić muszę zdemontowac multiwariator w wału, ale nie wiem z jaka siłą dokręcić multiwariator zpowrotem na wał.
pomocy
gg 7243348<br><hr>rajmundo2
pomocy
gg 7243348<br><hr>rajmundo2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakoś mi w vaporze nie zwolnił ? on jest tak apropo dla sciemy ale luzz Masz gg tylko nie zadawać mi gupich pytań (muwie do wszystkich co będa domnie pisać ) 2119902<br><hr>Krecik2408 rzeszówKomentatorzy napisał(a):Krecik 2408 daj gg pogadamy jak jestes z rzeszowawiesz nie chce go odcinac bo mi zwolni do 30 km /h i co ? a jak bym se go odpiol i by zwolnil to bym go przyczepil spowrotem nie ?;><br><hr>michass<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam problem
zmieniłem jakiś czas temu pasek bo mi sie urwał. Przed zmienieniem paska wszystko bylo extra, ale po zmienieniu nie chce zapalić. Mam zippa Vapora z 2007 roku. Skuter byl juz w serwisie i nie wiedzą czemu nie chce odpalić. Co można zepsuć przy zmianie paska ? Podobno pasek nie ma nic wspolnego z odpalaniem
pomocy
wiltshaz@o2.pl
gg 4353081<br><hr>Dividi (zipp vapor 2007)

wiltshaz@o2.pl
gg 4353081<br><hr>Dividi (zipp vapor 2007)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to ile cie to w sumie wyniosło?? sam wszystko robileś??<br><hr>ptaszynaKomentatorzy napisał(a):wiecie co ja mam zipa vapora idzie mi we 2 osoby 75/78km/h
w nim sÄ… takie blokady
1różowy kabelek jest on pod pokrywą gazinika od strony tej gdzie sie otwiera kluczykiem schowek pod siedzeniem
2.bokada to katalizator w wydechu na tej cienkej rurce jest taki przewód z przykrecony do wydechu trzeba to wygrecic i te dziurke
zalepic sylikonem zwykłym
3.blokada to najlepiej kupic filtr stożkowy tylko ustawic trzeba gazinik z lewej jego strony u w gaziniku z boku jest taka sirubka trzeba przekrecic ja w lewą strone o jeden obrut czyli wiecej paliwa bedzie szlo do silnika ale wtedy pewnie wzrosna obroty trzeba je zmniejszyc deko ale wydechu sie nie oplaca kupowac chyba ze masz duzo kasy ale najlepiej to cylinder 65cc za 129 zł na allegro.pl mi na 50cc idzie po zdjęciu tych blokad co pisalem 80 w jedna osbe POZDRO DALA ZIPP VAPOR OPLACA SIE TE VAPORY TUNINGOWAC SERYJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Kamil zipp vapor 2007 v/max 80 km cylek 50cc<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nad wiatrakiem silnika jest kabel pod obudowa jest kabel rozowy wez go przetni lub rozłącz. I po blokadzie tylko nie radze tego robic zrobilem to u swojego jechalem 80 km/h nagle cos strzeliło i po silniku jeszcze nie patrzalem co to ale mysle ze to zawór ktorys albo rozdrzad sie rozsypal<br><hr>majkaKomentatorzy napisał(a):mam vapora jak zdiąci blokade z zapłonu piszće<br><hr>Jacek6804<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nad wiatrakiem silnika jest kabel pod obudowa jest kabel rozowy wez go przetni lub rozłącz. I po blokadzie tylko nie radze tego robic zrobilem to u swojego jechalem 80 km/h nagle cos strzeliło i po silniku jeszcze nie patrzalem co to ale mysle ze to zawór ktorys albo rozdrzad sie rozsypal<br><hr>majkaKomentatorzy napisał(a):mam vapora jak zdiąci blokade z zapłonu piszće<br><hr>Jacek6804<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gdie jest dokładnie ten rózowy kabelak<br><hr>arekKomentatorzy napisał(a):Blokada Jest w Zippie Viper Jets taki Różowy Kabelek Odczepisz go I nie Ma Blokady i Na Tlumik Tez jest na Kolanku Pozdrawiam<br><hr>McCretaive Zipp viper<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czyli nie warto ucinać tego różowego kabelka<br><hr>arekKomentatorzy napisał(a):mam vapora jak zdiąci blokade z zapłonu piszće<br><hr>Jacek6804<br>
Komentatorzy napisał(a):nad wiatrakiem silnika jest kabel pod obudowa jest kabel rozowy wez go przetni lub rozłącz. I po blokadzie tylko nie radze tego robic zrobilem to u swojego jechalem 80 km/h nagle cos strzeliło i po silniku jeszcze nie patrzalem co to ale mysle ze to zawór ktorys albo rozdrzad sie rozsypal<br><hr>majka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości