GSXR1000 czy Hayabusa
WeWonItThreeTimes napisał(a):V46 napisał(a):latam po centrum na granatowo-czarnej ze zlotymi felami ;P powiem tak haya k8 robi to samo co gsxr1000 tylko 10 razy lepiej ;P literkom macham jak obok nich przelatuje!!! haja nie jeżdzi! Haya przenosi w czasoprzestrzeni!!!
Sorki,ale jak na tym klocu mozna smigac po Wawie. Ostatnio jechalem za takim al. Krak. od Janek, fakt ze mial komplet kufrow ale koles tak sie meczyl... Nie to zebym sie madrzyl, z ciekawosci czystej pytam. Jak dla mnie do miasta to sie wogle nie nadaje. Choc nie przecze ze cos w sobie ma...

- V46
- Świeżak
V46 napisał(a):a producent pisze: obniżone sklepienie zbiornika paliwa pozwala kierowcy przyjąć bardziej pochyloną pozycję, co jest istotne zwłaszcza podczas jazdy na toże..... i co wy na to?
Jezdziles kiedykolwiek nia na torze? Bo teoretyzowac mozna zawsze..
Nie chce sie klocic, ale Hayka czy inne motocykle kategorii "speed bike" nie sa tworzone z mysla o torze i ekstremalnych zlozeniach. One maja lekko i szybko jechac do przodu.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
tor... niestety nie i raczej nie będzie mi dane ;( ale masz racje to bayk do bicia rekordów na prostej, ale prowadzi się rewelacyjnie! oczywiście brakuje mi doświadczenia bo nie jestem bogaty i nie stac mnie na latanie każdym sprzętem ale jak ktoś posiada literka k8 i chciałby zmienić się na chwilke i prównać jestem otwary na propozycje.
- V46
- Świeżak
Hayabusa w codziennej eksploatacji jest bardzo wygodna. Duże odległości nie męczą drivera. Top z myślą o przestrzeniach i autostradach została stworzona. Daje sobie rade na torze, ale tu typowe sporty ją biją. Na autostradzie, nie ma sobie równych.
Z tym brakiem poręczności bym nie przesadzał, w moim odczuciu, co zresztą potwierdzają i testy radzi sobie świetnie w mieście.
Z tym brakiem poręczności bym nie przesadzał, w moim odczuciu, co zresztą potwierdzają i testy radzi sobie świetnie w mieście.
Ostatnio edytowano 16/11/2008, 11:54 przez Kronos, łącznie edytowano 1 raz
Suzuki GSX 1300R Hayabusa- ZZR1400 II GEN - Czekam na ZX10R 2016
- Kronos
- Świeżak
Stwierdzić, że Hayaka jest ciężka i nieporęczna może tylko ktoś, kto w życiu na niej nie jeździł.
Więc jeśli ktoś na niej nie jeździł niech się nie wypowiada.
Więc jeśli ktoś na niej nie jeździł niech się nie wypowiada.
Suzuki GSX 1300R Hayabusa- ZZR1400 II GEN - Czekam na ZX10R 2016
- Kronos
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości