pocket bike :)
mini pocket bike
Też tak miałem nie trzymał mi ten zaworek co powinien zamykać dopływ paliwa w komorze pływaka nie męczyłem się zbytnio kupiłem nowy gaźnik i jest igła teraz pozdro narka
- timi_trn
- Świeżak
Przez tą rurkę wychodzi nadmiar paliwa... pewnie ci się zablokowała części w gaźniku.... (heheh nie pamiętam jak się nazywa
) Ale jeżeli chcesz ją odblokować to odpal pocketa, niech sobie troszkę pochodzi (przejedź się kawałek) potem się zatrzymaj (nie wyłanczaj silnika!) podnieś tył pocketa i puść tak żeby mocno udeżył tylnym kołem o ziemię - zrób tak kilka razy - to powinno odblokować normalny przepływ paliwa. (większości to pomaga) heheh chińska technologia
PS: Mam jednego pocketa na sprzedaż - ma dotarty silnik- działa bez problemu- cena to około 430zł, w Warszawie można zobaczyć itd (jeździł na nim mój brat ale jego pockety nie ciągną a ja mam swojego więc ten idzie na sprzedaż) Jak jest ktoś zainteresowany kupnem to niech pisze na PM (mogę zrobić fotki)

PS: Mam jednego pocketa na sprzedaż - ma dotarty silnik- działa bez problemu- cena to około 430zł, w Warszawie można zobaczyć itd (jeździł na nim mój brat ale jego pockety nie ciągną a ja mam swojego więc ten idzie na sprzedaż) Jak jest ktoś zainteresowany kupnem to niech pisze na PM (mogę zrobić fotki)
- ScorPIC
- Świeżak
Ostatnio z kumplem zapomnieliśmy o tej sprężynie jak rozkręcaliśmy starter i nam wystrzeliła
ale po 30 minutach wszystko złożyliśmy do kupy... trzeba dużo opanowania (co nie jest łatwe przy takiej popierdułce
) zwijaj jÄ… powoli to napewno siÄ™ uda 

- ScorPIC
- Świeżak
ScorPIC napisał(a):Przez tą rurkę wychodzi nadmiar paliwa... pewnie ci się zablokowała części w gaźniku.... (heheh nie pamiętam jak się nazywa) Ale jeżeli chcesz ją odblokować to odpal pocketa, niech sobie troszkę pochodzi (przejedź się kawałek) potem się zatrzymaj (nie wyłanczaj silnika!) podnieś tył pocketa i puść tak żeby mocno udeżył tylnym kołem o ziemię - zrób tak kilka razy - to powinno odblokować normalny przepływ paliwa. (większości to pomaga) heheh chińska technologia
miszczu powinieneś napisać podręcznik "napraw to sam"

w gazetach czytam że brakuje inżynierów, a tutaj prosze taka wykwalifikowana kadra

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mam to cacuszko... znajomek przywiózł go z D a kupiłem za 400 pln... zdjołem owiewki i teraz jest naked pocket bike!
świetna zabawka.
Przejechałem na nim cały półwysep, z Helu do Chałup... Gdy psy mnie zatrzymały to ze śmiechu nie mogli wytrzymać bo gnałem tym po jezdni jak szalony... po krótkiej ale jakże zabawnej dyskusji z nimi puścili mnie bez problemu... hehehe
POLECAM dla zwyroli!!
)))

Przejechałem na nim cały półwysep, z Helu do Chałup... Gdy psy mnie zatrzymały to ze śmiechu nie mogli wytrzymać bo gnałem tym po jezdni jak szalony... po krótkiej ale jakże zabawnej dyskusji z nimi puścili mnie bez problemu... hehehe
POLECAM dla zwyroli!!

-
MIK - Świeżak
Cesta napisał(a):PS. da sie do niego amortyzatory założyć po jednej jezdzie sie śrubki odkręcaja niektóre
Amortyzatory nic ci nie pomogą.... bo drgania idą od silnika a nie od kół.
Ja usunąłem 60% drgań odkręcając tłumik od ramy a zamiast tego powiesiłem go na gumie dzięki czemu lata sobie swobodnie i nie przenosi drgań.
Można jeszcze założyć podkładki na śruby od silnika i użyć kleju

- ScorPIC
- Świeżak
mini pocket bike
Napisałem ci żebyś wymienił gaźnik na nowy szkoda nerwów sam to przerabiałem po wymianie nie ten bzyk no i proponuje ci razem z gaznikiem wymienic filtr powietrza pozdrawiam
- timi_trn
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości