lęki na gumie
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
lęki na gumie
jak stawiam na kolo swoja xt 600, po przekroczeniu kÄ…ta 45 stopni odrazu odpuszczam gaz bo boje sie ze motocykl mnie przykryje, jak pozbyc sie tego strachu zeby przejechac dluzszy kawalek na kole? no i jak utrzymac rownowage?
-
ugly28 - Świeżak
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
nauczyc się naciskac hebel to będziesz dawac i ponad 90 - przyznam ze ciekawe uczucie...
Jak jest za wysoko to naciskasz hamulec...
Hmm albo przebijaj biegi na kole. W momencie jak masz wmiare wmiare balans puszczasz gaz wbijasz bieg i znowu gaz...
PS. Polecem opanowac hamulec,
PS2. Zamiast długo polecam wolno...
:D:D

Hmm albo przebijaj biegi na kole. W momencie jak masz wmiare wmiare balans puszczasz gaz wbijasz bieg i znowu gaz...
PS. Polecem opanowac hamulec,
PS2. Zamiast długo polecam wolno...

-
Zwierzu - Świeżak
a jak tam panowie wyglada w waszym przekonaniu wheelie?? z gazu czy sprzegla jest latwiej sie nauczyc?? na siedzaco czy na stojaka?? to dla mnie b.wazne rady. mam f4 a nie umiem jej wykorzystac, a to wstyd i hanba ze tak sie marnuje. do tego czytalem ze cbr z rocznika 99 lubi wpadac w shimmy i bez amorka zeby dac sobie spokoj bo napewno bedzie dzwon. A ty "PTB_PL" bywasz czasem w jeleniej??
ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
jajko napisał(a):co wy kur*** wiecei o lekachjakbyscie sie leczyli w psychiatryku jak ja to byscie wiedzieli co to sa leki
![]()
![]()
![]()
ale tu nikt nie mówi lekach. tez na poczatku miałem leki ale mineły po paru glebach
moto jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkość zabawą, a stunt podstawa!!
-
Świrus - Świeżak
Świrus napisał(a):jajko napisał(a):co wy kur*** wiecei o lekachjakbyscie sie leczyli w psychiatryku jak ja to byscie wiedzieli co to sa leki
![]()
![]()
![]()
ale tu nikt nie mówi lekach. tez na poczatku miałem leki ale mineły po paru glebach
czyli uwazasz ze kazdy kto pojal technike latania np. na gumie mial glebe? czy moze jakis rodzynek sie ostal??
ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
tu jest wlasnie takie ryzyko zasrane bo fajnie cos potrafic ale czy da sie tak ostroznie uczyc zeby nie uszkodzic i zarysowac swojego moto? nie wiem czy sie łudze ale wydaje mi sie ze bede taki ostrozny ze bede cwiczyl i nie zalicze gleby
Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 

-
paq - Świeżak
tez bym chcial nie wywinac orla motorkiem bo zbieralem na niego 2 lata i bym sie chyba pochlastal jakbym go rozwalil. dlatego zastanawiam sie czy nie dac sobie na luz zanim nie uzbieram kasy na amorek skretu zeby ograniczyc prawdopodobienstwo dzwona do minimum. ale kiedy bedzie mnie na niego stac to nie wiem bo musze jeszcze kupic garaz, ciuchy i pozadny kask. pozdrawiam
-
Topic - Świeżak
dokładnie.... widze, że nie fantazjujesz... jak to większość zaraz po zakupie sprzęta. Ty nie dawno go kupiłeś i powinieneś się z nim dobrze "zgrać" i wyczuć jego granice wytrzymałości. Zainwestuj najpierw w dobry kombinezon, kask, buty itp. a potem amora i crashpady. Jak już wszystko będizesz miał, możesz zacząć nauke wheelie i innych...
Bezpieczeństwo NAJWAŻNIEJSZE !!!, przynajmniej ja tak uważam
Pozdr
Bezpieczeństwo NAJWAŻNIEJSZE !!!, przynajmniej ja tak uważam

Pozdr

-
R1 - Bywalec
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości