Romet s 200
ojj fandolisz to z Polską ma tyle wspólnego co amerykańskie temperówki
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
nie porownuj motorynki do tego czegos..... sam jezdzielm komarem3 (ktorego zreszta do tej pory mam- rocznik 73 hehe- dostal go moj ojciec) ale to jest co innego!!!!!!! Tak jak juz pisali- to nie jest polskie... wogole nie wiem co Ci sie ostanio stalo fandzoilisz ale piszesz coraz wieksze glupoty...
-
kravec - Administrator
poleglem
edit: 53 w lapie mowisz... troche siedze w temacie i powiem Ci, ze do takiego rozmiaru bica mozna dojsc na 2 sposoby. Albo miec zajebiste predyspozycje biologiczne albo zastrzyki w tylek. Pudzian ma chyba 56cm tak dla porownania.. takze przestan

edit: 53 w lapie mowisz... troche siedze w temacie i powiem Ci, ze do takiego rozmiaru bica mozna dojsc na 2 sposoby. Albo miec zajebiste predyspozycje biologiczne albo zastrzyki w tylek. Pudzian ma chyba 56cm tak dla porownania.. takze przestan

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Chyba Niemusze ci pisac o czyms takim jak odzywianie sie czyli dieta 2 gramy bialka na 1 kilo wagi i systematyczny trening od kilku lat niejestem bolem zeby fotki pokazywac na golasa
posiedz w temacie i zapraszna na sfd Bez obrazy pozdrawiam

Ybr 250 black wydech Arrow
- motosport
- Świeżak
Zadnych fot nie trzeba.. 2g to malo, wrecz minimum. Przy intensywnym treningu... a zeby dojsc do takich osiagow jakie podajesz to bardzo intensywny musi byc... powinno byc 3-5g. I wtedy takie rezultaty beda po okolo 10latach
Takze przestan brnac w te imaginacje i nie ucz ojca dzieci robic bo przez ostatnie 4lata doszlo mi 30kg i wiem troche o treningu..

Takze przestan brnac w te imaginacje i nie ucz ojca dzieci robic bo przez ostatnie 4lata doszlo mi 30kg i wiem troche o treningu..
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
3-5 czlowieku co ty gadasz
chcesz sobie nerki rozwalic??? 2gramy. 3 gramy to jak masz zwiekszony metabolizm na koksie widac masz pojecie niebede z toba dyskutowal na ten temat bo nieucz ojca dzieci robic bez obrazy a do takich efektow doszlem po 5 latach pozdro

Ybr 250 black wydech Arrow
- motosport
- Świeżak
LOL moto ty masz coś z kopułką ?? .O panuj sie troche i naucz lepiej pisać posty bo nie idzie cie zrozumieć .Gdybyś miał te ponad 50cm w łapce to tego rometa byś nie kupił nawet z powodu idiotycznego wyglądu na nim.I nie polecaj takiego pseudo moto bo on jest dobry jak ktoś chce zacząć przygodę z bawieniem sie w naprawy , a poza tym widać że masz coś z garem nie tak bo normalny człowiek by nie pisał takich bluzg do osób które nic mu nie zrobiły.Skończ też gadanie o tym twoim fitness które ćwiczysz po parkach w plaszczu na golasa bo nie bardzo jest sie czym chwalić.
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
motosport napisał(a):3-5 czlowieku co ty gadaszchcesz sobie nerki rozwalic??? 2gramy. 3 gramy to jak masz zwiekszony metabolizm na koksie widac masz pojecie niebede z toba dyskutowal na ten temat bo nieucz ojca dzieci robic bez obrazy a do takich efektow doszlem po 5 latach pozdro
to chyba od tej pizzy mózg sie tobie zlasował ps widzieliscie chłopaki jakie wydechy stuningowane majom te romety:D? haha jaka tandeta a i nie predyspozycje biologiczne tylko genetyczne, ku....a teraz romet bedzie synonimem poskich gangsterów beda pod dyskoteki przyjezdzać 100 kilowe świniaki w dresach na rometach

romety produkuje alkaida http://pl.youtube.com/watch?v=_UzqrEwjnUA
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
53 w lapie...jesli naprawde masz taki biceps, szacunek, bo nawet na mecie nie jest wcale to takie proste.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
bo meta to syf
-
.OUTLAW. - Świeżak
fajnie motosport gadasz o tym bialku, przy mnie wyszles na jakiegos niedouczonego ****, nie bede rozwijal tematu, ale zobacz sobie tylko dzienne zapotrzebowanie na bialko na 1 kg ciala.
co do tematu, to mozna sie posmiac, ponabijac, ale jak juz to wezcie to do hp przeniescie. tak przyjdzie jakis nowy, wlaczy ten teamt i sobie pomysli - "jedno z najwiekszych for w Polsce, a ludzie zachowuja sie jak dzieci w piaskownicy, ide stad"
co do tematu, to mozna sie posmiac, ponabijac, ale jak juz to wezcie to do hp przeniescie. tak przyjdzie jakis nowy, wlaczy ten teamt i sobie pomysli - "jedno z najwiekszych for w Polsce, a ludzie zachowuja sie jak dzieci w piaskownicy, ide stad"
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
Fajny bajkopisarz , przyślji nam swoją fote
:D Ja przy masie 107 kilo mam 43 na łapie a duży ze mnie schabik
Nie jesteś kolego taki anonimowy w necie jak ci sie wydaje więc uważaj z tymi pogróżkami bo kiedyś możemy sie spotkać w naszej pięknej łodzi i tego śmiesznego rometa będzie ci musiała wyciągać z dupska straż pożarna.

-
icid - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):bo kiedyś możemy sie spotkać w naszej pięknej łodzi i tego śmiesznego rometa będzie ci musiała wyciągać z dupska straż pożarna.
....to był za*** teks
Jeśli chodzi o te 53 to może ma, ale w nodze

Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec