Romet s 200
Nie wiem czy śmieszny.
Chłopak się napalił na moto a wy...
Zaczeliście na niego najeżdzać
Może moto szału nie robi i jest jakie jest.Na to nic nie poradzimy...
Ale na do!@#$!@#przestanie się śmiać z ludzi.
Większość z was zaczowuje się jakby była alfą i omegą.
W pysku to każdy może być zaje....ale wszystko i tak w życiu wychodzi.
pozdrawiam
Chłopak się napalił na moto a wy...

Zaczeliście na niego najeżdzać

Może moto szału nie robi i jest jakie jest.Na to nic nie poradzimy...
Ale na do!@#$!@#przestanie się śmiać z ludzi.
Większość z was zaczowuje się jakby była alfą i omegą.
W pysku to każdy może być zaje....ale wszystko i tak w życiu wychodzi.
pozdrawiam
www.kiteclub.pl | transalp xl650v | | ALOHA
-
kargul - Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
motosport napisał(a):Prowokacija ?? to zapraszam do mnie na gg nsr to 2 sow pierdzace gowno juz wole ogarem 900 jezdzic nieno Nsr![]()
![]()
przosze niedobijajcie mnie zeby remont robic co 15tysiecy i zeby mi palil 8 litrow nie dziekóje pozatym tego syfu niema juz w produkcij teraz jest duzo fajniejsza cbr
a silnik 4t 200ccm chlodzony powietrzem to zly ten w romku chyba nieee zwlaszcza ze podobno stare technologie sa najlepsze i osczedne
a te 140 napewno poleci bo cbr 125 tyle leci.
Kolego używaj znaków interpunkcyjnych, bo ciężko zrozumieć co chcesz nam powiedzieć.
-
SQ - Mieszkaniec forum
Zażarta dyskusja prowadzona na temat tego sprzetu spowodowała u mnie chęć bliższego przyjżenia się konstrukcji i natrafiłem na niego na otomoto
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M652498
Po tym co zobaczyłem na zdjęciach myślę że rozpisywanie się na temat jakości jest bezcelowe bo wątek nie będzie miał końca. Aczkolwiek muszę przyznać że ma zgrabnie wkomponowane przednie kierunki
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M652498
Po tym co zobaczyłem na zdjęciach myślę że rozpisywanie się na temat jakości jest bezcelowe bo wątek nie będzie miał końca. Aczkolwiek muszę przyznać że ma zgrabnie wkomponowane przednie kierunki

Ostatnio edytowano 27/2/2008, 14:34 przez pol3k, łącznie edytowano 1 raz
Zephyr 550 "RUDA SUKA"
-
pol3k - Świeżak
140 poleci z przepaści chyba , i prosze nie porównuj żadnej cbr do Srometa 200 bo sie ośmieszasz brakiem wiedzy matole i skończ ten temat bo jak napisałeś że masz ,kase to jak tak jest to go kup i nie marudź co lepsze a co nie.
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
-
mlodygolek - Świeżak
No sory ale jak zobaczyłem tę aukcje to aż zaniemówiłem po głębszym przyjżeniu sie ten motocykl wyglada tragicznie plastiki wygladaja tragicznie tak jak by chinczyk składał je i jednocześnie masturbował sie nie wiem czy mi sie zdaje czy nie ale siedzenie chyba jakos dziwnie odstaje od baku ???? Zauwazył to ktos jeszcze ??
MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
- tomcio
- Świeżak
tomcio napisał(a):No sory ale jak zobaczyłem tę aukcje to aż zaniemówiłem po głębszym przyjżeniu sie ten motocykl wyglada tragicznie plastiki wygladaja tragicznie tak jak by chinczyk składał je i jednocześnie masturbował sie nie wiem czy mi sie zdaje czy nie ale siedzenie chyba jakos dziwnie odstaje od baku ???? Zauwazył to ktos jeszcze ??
tak jak juz pisalem.... calosc sie ledwo co kupy trzyma...
-
kravec - Administrator
tomcio napisał(a):No sory ale jak zobaczyłem tę aukcje to aż zaniemówiłem po głębszym przyjżeniu sie ten motocykl wyglada tragicznie plastiki wygladaja tragicznie tak jak by chinczyk składał je i jednocześnie masturbował sie nie wiem czy mi sie zdaje czy nie ale siedzenie chyba jakos dziwnie odstaje od baku ???? Zauwazył to ktos jeszcze ??
no odstaje a bak wygląda jak garnek w którym gotuje bigos mama motopizzergangstera
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
Ten szprzęcik szybciej sie psuje niż jedzie
Nie czaję matołsporta, mówi że ma kasę, a kupuje jakiś tandetny shit (w sumie już chyba kupił, bo pisał że Civikiem vmaxa zmierzył).

Nie czaję matołsporta, mówi że ma kasę, a kupuje jakiś tandetny shit (w sumie już chyba kupił, bo pisał że Civikiem vmaxa zmierzył).
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
jakis sparing sie szykuje? icid, lisciem to by kask pekl mu na glowie a kawalki zostaly w szczelinie po mozgu.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Hehe bolo teraz mam dla ciebie zadanie bojowe
zamknji oczy i wyobraź sobie jak jakiś twój poważny kumpel np taki z którym jeździsz podlatuje takim rometem i teraz to co najbardziej podchwytliwe spróbuj sie nie zaśmiać jak sobie to wyobrazisz
:D:D:D

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Ciekawy jestem gdzie teraz jest ten cały motosport ?? Pewnie siedzi w garazu i składa od nowa rometa bo mu sie rozleciał hehe nie żebym potępiał ludzi którzy to kupuja bo sa to zazwyczaj ludzie których nie stać na normlny motor i kupując to mysla że jak maja nowe to nic nie beda musieli robic. Ale tu jest to że ten chinski chłam odwiedza serwis juz w trakcie docierania jeden mój kumpel który ma skutera rometa tak robił
MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
- tomcio
- Świeżak
icid, bym zredukowal zeby nie spasc ze smiechu z kanapy 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
dzisiaj nie mając co robić zajrzałem z kumplem do MOTO-ZBYTU
i stało tam coś produkcji chynsko-polskiej... z napisem romet coś tam 50 takie niby enduro...
oglądałem sobie coś tam po wystawie i natrafiłem właśnie na to...
jakież było moje zdziwienie kiedy z kumplem zaczęliśmy to oglądać (gość nie ma zielonego pojęcia o mechanice, nawet o budowie pojazdów, jakichkolwiek...) i tak patrząc na tego rometa stwierdził "ALE GÓWNO"
po prostu padłem...
tak więc sami widzicie nawet zupełnie zielony koleś który nie zna się na motoryzacji wie co to chynsko-polsky romet...
i stało tam coś produkcji chynsko-polskiej... z napisem romet coś tam 50 takie niby enduro...
oglądałem sobie coś tam po wystawie i natrafiłem właśnie na to...
jakież było moje zdziwienie kiedy z kumplem zaczęliśmy to oglądać (gość nie ma zielonego pojęcia o mechanice, nawet o budowie pojazdów, jakichkolwiek...) i tak patrząc na tego rometa stwierdził "ALE GÓWNO"

po prostu padłem...
tak więc sami widzicie nawet zupełnie zielony koleś który nie zna się na motoryzacji wie co to chynsko-polsky romet...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
bolokolo napisał(a):icid, bym zredukowal zeby nie spasc ze smiechu z kanapy
tjaaa....
ten co od razu na 12 wsiadł.
zapomniales jak sam gownem jezdziles?
- fandzoilisz
- Bywalec
nie pamietam 

-
bolokolo - Bywalec
gdybym mial nadmiar kasy to i tak bym go kupił z sentymentu,
pamietam jak bylem maly to sobie kupilem motorynke
pamietam jak bylem maly to sobie kupilem motorynke

- fandzoilisz
- Bywalec