Zobacz wątek - Żenujący poziom forum
NAS Analytics TAG

Żenujący poziom forum

O wszystkim
_________

Postprzez Labiss » 4/2/2008, 16:26

SIekson to samo jej napisałem,ale ode mnie nie chciała nic w zamian. :D
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez Kaja » 4/2/2008, 16:39

Labiss napisał(a):SIekson to samo jej napisałem,ale ode mnie nie chciała nic w zamian. :D

ciekawe czemu?
czyżby przez Twój avatar?
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Labiss » 4/2/2008, 16:55

Pewnie tak.Jestem w nim nie wyraźny.
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez SzpiceR » 4/2/2008, 17:25

wyraznie ale poszezony... obsluga Painta sie klania? :twisted:
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Yuurei » 4/2/2008, 17:55

Ja ze swojej strony bym zaproponował przyklejenie jeszcze z paru tematów. Tak było fajnie jak tych przyklejonych było tyle, że normalnych na stronie mieściło się 3 :]
Your ability to brake is Your right to speed
Yuurei
Świeżak

Postprzez mlody » 4/2/2008, 19:58

a mi odpowiada forumowy humor,bardzo dobrze ze nowi użytkownicy onanisci,piszacy swoje brednie są od razu "stopowani".
Jesli chodzi o "nowych" użytkowników(piszacych z sensem),ale czasem rzeczywiscie zagubionych,to twierdze ze raczej znajda tu pomoc i wcale nikt sie z nich nie smieje.
Trzeba umiec rozroznic dobry humor od hamstwa,jesli ktos na dzien dobry wykrzykuje jakies farmazony-to az strach sie bac co bedzie pozniej.

Jestem zalogowany tez na forum vwgolf.pl i niestety,użytkowników jest tam tylu,ze po kazdym dniu nie wlaczania,mam 4tys nieprzeczytanych postów:D
Kazdy kazdemu słodzi i jest miły,mimo ze ktos wkleja za przeproszeniem jakies g ówno z tribalami,neonami i pałer rurą-wszyscy jednoglosnie twierdza ze to fajne :lol:
Jedynie z mechaniki cos tam mozna madrego wyczytac,bo jak ogladam "samochody użytkowników" to siedze z miską zeby sie nie porzygac na klawiature :wink:
Ale sie rozpisalem sie.
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Labiss » 4/2/2008, 20:16

Trza było trochę rozciągnąć,bo avatar ma kwadratowy rozmiar chyba.
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez icid » 4/2/2008, 20:18

Ja tam widze że admini mają swój pomysł na wszystko a zadnie userów i ich sugestie nie mają tu wielkiego znaczenia więc szkoda sie dusić. Coś w rodzaju Kaczyńskich trzeba szukać problemu wszędzie tam gdzie go nie ma. Jak to czytam zbiera mi sie na rzyganie, można pomyśleć że problemem forum jest Kaja, szpicer, marcin, JA i ogólnie wszyscy którzy są tu jakiś dłuższy czas. To że taki korek czy vco robią z forum śmietnik to żaden problem i żaden mod nie zwraca na to uwagi ale jak ktoś powie takiemu trolowi co o nim myśli wtedy od razu dostaje jakieś upomnienie albo bana.
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez michalf84 » 4/2/2008, 20:35

mam pomysl jak wyplenic te chwasty 3 bledy ortograficzne ban na miesiac ....
michalf84
Świeżak

Postprzez icid » 4/2/2008, 20:38

Dla troli to byłby wyrok :D VCO dostał by potrójne dożywocie po jednym poście :D
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Terror » 4/2/2008, 20:52

Widzicie, i juz nawet tu jest śmietnik...
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez Felus6 » 4/2/2008, 21:04

Moim zdaniem wszystko w temacie (tym i poprzednim) zostało już powiedziane. Trzeba działać :>

Ja sprzątanie zacząłbym właśnie od tego tematu.

A i tak na pocieszenie:
Nie na całym forum jest bałagan. Jak zaglądam do działu Offroad to aż miło popatrzeć jaki tam porządek i ład :D
Myśle że z chłopaków odpowiedzialnych za Offroad mozna brać przykład.
Felus6
Świeżak

Postprzez icid » 4/2/2008, 21:05

Spoko przecież możecie to skasować, nie krępujcie sie w dziale motocykle wykasowaliście tyle postów że można zacząć sie bać, ten kto kasował chyba robił to na chybił trafił bo niektóre były całkiem sensowne.
icid
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Felus6 » 4/2/2008, 21:10

icid napisał(a):Spoko przecież możecie to skasować, nie krępujcie sie

Icid ja tu jestem zwykłym spamerem 8)

... i mam neostrade :D

Ale samym marudzeniem nic nie zrobimy...
Felus6
Świeżak

Postprzez fandzoilisz » 4/2/2008, 21:10

JA PROPONUJE ZROBIC JAK JEST NA STUNTPOLAND, najpierw do powitalni, dajesz foto , moto, pare słow i sie czeka

mysle ze to dobey spoob bo wyeliminuje 13 -15 letnich gangsterów i bedszie spokoj

watpie czy admin siem zdecydujom na taki krok bo jewst sklep scigacz

a kasa to kasa

wiec moze trtylko do oglosze , sklepu i komentarzy scigacza i powitaklni bedom mieli dostep

DOBRXZE GODOM?
fandzoilisz
Bywalec

Postprzez SzpiceR » 4/2/2008, 21:42

no albo zdjecie piersi ewentualnie pupy :P ze swoim nickiem :D (ofkors kolezanki nie swojej )
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Szopekk » 4/2/2008, 22:43

tak prawde mowiac to nie powinienem tu pisac bo mam za maly staz ale ... jak napisal Fandzoilisz odnosnie tego powitania na wejsciu z fotka itp. wiec fakt ze ktos nie posiada motocykla wyklucza go z forum??? cos mi sie wydaje ze dolacze do korka i VCO :/ ale chcial bym powiedziec tak:
czy taka osoba jak np ja nie moze poczytac i popisac na forum??? fakt nie posiadam teraz motonoga ale od poniedzialku zaczynam na niego zarabiac...

mam nadzieje ze sie myle co do wypowiedzi Fandzoilisz'a i to ma sluzyc tylko do blokowania dostepu 12-14 letnim bajkopisarza...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...) :) xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
Szopekk
Świeżak

Postprzez Pisiu » 4/2/2008, 22:59

Felus6 napisał(a):A i tak na pocieszenie:
Nie na całym forum jest bałagan. Jak zaglądam do działu Offroad to aż miło popatrzeć jaki tam porządek i ład :D
Myśle że z chłopaków odpowiedzialnych za Offroad mozna brać przykład.

W dziale offroad to sie nawet zgodze,tam pożądek jest :) A w innych działach,tak troche ni jak,ale ja nie narzekam... Bo co ktoś posprząta,to jakis nowy znów zrobi syf i tak jest ciągle,trudno to opanować :roll: Nie ma co o tym dyskutowac w nieskączoność,bo tak było,jest i przez jakiś czas pewnie będzie...
Pisiu
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mr_neox » 4/2/2008, 23:43

fandzoilisz napisał(a):JA PROPONUJE ZROBIC JAK JEST NA STUNTPOLAND, najpierw do powitalni, dajesz foto , moto, pare słow i sie czeka

mysle ze to dobey spoob bo wyeliminuje 13 -15 letnich gangsterów i bedszie spokoj

A nie lepiej założyć adres mailowy na który można by wysyłać fotki/skany prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego motocykla ew. karty moto-rower a potem to odpowiednio odznaczać pod awartarami w miejscu "fanklubu" i od razu można by pewne osoby i ich wypowiedzi zacząć traktować poważniej :?:
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
mr_neox
Świeżak

Postprzez falken86 » 4/2/2008, 23:55

mr_neox napisał(a):
fandzoilisz napisał(a):JA PROPONUJE ZROBIC JAK JEST NA STUNTPOLAND, najpierw do powitalni, dajesz foto , moto, pare słow i sie czeka

A nie lepiej założyć adres mailowy na który można by wysyłać fotki/skany prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego motocykla ew. karty moto-rower a potem to odpowiednio odznaczać pod awartarami w miejscu "fanklubu" i od razu można by pewne osoby i ich wypowiedzi zacząć traktować poważniej :?:
i co jeszcze?może wpadniecie do mnie na podwórko i sprawdzicie czy potrafię jezdzic?jeżeli to co napisałeś jest na serio to co z ochrona danych osobowych? Komu by sie chciało w to bawić,nie każdy ma skaner,nie kazdy ma cyfrówkę.Gdyby tak bylo to 99% osob olałoby to forum i tyle.Jezeli przeszkadzają wam 13latkowie wypisujący głupie posty to po prostu nie zwracajcie na nich uwagi...
falken86
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości

na górê