Żenujący poziom forum
Ja ze swojej strony bym zaproponował przyklejenie jeszcze z paru tematów. Tak było fajnie jak tych przyklejonych było tyle, że normalnych na stronie mieściło się 3 :]
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
a mi odpowiada forumowy humor,bardzo dobrze ze nowi użytkownicy onanisci,piszacy swoje brednie są od razu "stopowani".
Jesli chodzi o "nowych" użytkowników(piszacych z sensem),ale czasem rzeczywiscie zagubionych,to twierdze ze raczej znajda tu pomoc i wcale nikt sie z nich nie smieje.
Trzeba umiec rozroznic dobry humor od hamstwa,jesli ktos na dzien dobry wykrzykuje jakies farmazony-to az strach sie bac co bedzie pozniej.
Jestem zalogowany tez na forum vwgolf.pl i niestety,użytkowników jest tam tylu,ze po kazdym dniu nie wlaczania,mam 4tys nieprzeczytanych postów:D
Kazdy kazdemu słodzi i jest miły,mimo ze ktos wkleja za przeproszeniem jakies g ówno z tribalami,neonami i pałer rurą-wszyscy jednoglosnie twierdza ze to fajne
Jedynie z mechaniki cos tam mozna madrego wyczytac,bo jak ogladam "samochody użytkowników" to siedze z miską zeby sie nie porzygac na klawiature
Ale sie rozpisalem sie.
Jesli chodzi o "nowych" użytkowników(piszacych z sensem),ale czasem rzeczywiscie zagubionych,to twierdze ze raczej znajda tu pomoc i wcale nikt sie z nich nie smieje.
Trzeba umiec rozroznic dobry humor od hamstwa,jesli ktos na dzien dobry wykrzykuje jakies farmazony-to az strach sie bac co bedzie pozniej.
Jestem zalogowany tez na forum vwgolf.pl i niestety,użytkowników jest tam tylu,ze po kazdym dniu nie wlaczania,mam 4tys nieprzeczytanych postów:D
Kazdy kazdemu słodzi i jest miły,mimo ze ktos wkleja za przeproszeniem jakies g ówno z tribalami,neonami i pałer rurą-wszyscy jednoglosnie twierdza ze to fajne

Jedynie z mechaniki cos tam mozna madrego wyczytac,bo jak ogladam "samochody użytkowników" to siedze z miską zeby sie nie porzygac na klawiature

Ale sie rozpisalem sie.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Ja tam widze że admini mają swój pomysł na wszystko a zadnie userów i ich sugestie nie mają tu wielkiego znaczenia więc szkoda sie dusić. Coś w rodzaju Kaczyńskich trzeba szukać problemu wszędzie tam gdzie go nie ma. Jak to czytam zbiera mi sie na rzyganie, można pomyśleć że problemem forum jest Kaja, szpicer, marcin, JA i ogólnie wszyscy którzy są tu jakiś dłuższy czas. To że taki korek czy vco robią z forum śmietnik to żaden problem i żaden mod nie zwraca na to uwagi ale jak ktoś powie takiemu trolowi co o nim myśli wtedy od razu dostaje jakieś upomnienie albo bana.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Moim zdaniem wszystko w temacie (tym i poprzednim) zostało już powiedziane. Trzeba działać :>
Ja sprzątanie zacząłbym właśnie od tego tematu.
A i tak na pocieszenie:
Nie na całym forum jest bałagan. Jak zaglądam do działu Offroad to aż miło popatrzeć jaki tam porządek i ład
Myśle że z chłopaków odpowiedzialnych za Offroad mozna brać przykład.
Ja sprzątanie zacząłbym właśnie od tego tematu.
A i tak na pocieszenie:
Nie na całym forum jest bałagan. Jak zaglądam do działu Offroad to aż miło popatrzeć jaki tam porządek i ład

-
Felus6 - Świeżak
Spoko przecież możecie to skasować, nie krępujcie sie w dziale motocykle wykasowaliście tyle postów że można zacząć sie bać, ten kto kasował chyba robił to na chybił trafił bo niektóre były całkiem sensowne.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
JA PROPONUJE ZROBIC JAK JEST NA STUNTPOLAND, najpierw do powitalni, dajesz foto , moto, pare słow i sie czeka
mysle ze to dobey spoob bo wyeliminuje 13 -15 letnich gangsterów i bedszie spokoj
watpie czy admin siem zdecydujom na taki krok bo jewst sklep scigacz
a kasa to kasa
wiec moze trtylko do oglosze , sklepu i komentarzy scigacza i powitaklni bedom mieli dostep
DOBRXZE GODOM?
mysle ze to dobey spoob bo wyeliminuje 13 -15 letnich gangsterów i bedszie spokoj
watpie czy admin siem zdecydujom na taki krok bo jewst sklep scigacz
a kasa to kasa
wiec moze trtylko do oglosze , sklepu i komentarzy scigacza i powitaklni bedom mieli dostep
DOBRXZE GODOM?
- fandzoilisz
- Bywalec
tak prawde mowiac to nie powinienem tu pisac bo mam za maly staz ale ... jak napisal Fandzoilisz odnosnie tego powitania na wejsciu z fotka itp. wiec fakt ze ktos nie posiada motocykla wyklucza go z forum??? cos mi sie wydaje ze dolacze do korka i VCO :/ ale chcial bym powiedziec tak:
czy taka osoba jak np ja nie moze poczytac i popisac na forum??? fakt nie posiadam teraz motonoga ale od poniedzialku zaczynam na niego zarabiac...
mam nadzieje ze sie myle co do wypowiedzi Fandzoilisz'a i to ma sluzyc tylko do blokowania dostepu 12-14 letnim bajkopisarza...
czy taka osoba jak np ja nie moze poczytac i popisac na forum??? fakt nie posiadam teraz motonoga ale od poniedzialku zaczynam na niego zarabiac...
mam nadzieje ze sie myle co do wypowiedzi Fandzoilisz'a i to ma sluzyc tylko do blokowania dostepu 12-14 letnim bajkopisarza...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
Felus6 napisał(a):A i tak na pocieszenie:
Nie na całym forum jest bałagan. Jak zaglądam do działu Offroad to aż miło popatrzeć jaki tam porządek i ład![]()
W dziale offroad to sie nawet zgodze,tam pożądek jest

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
fandzoilisz napisał(a):JA PROPONUJE ZROBIC JAK JEST NA STUNTPOLAND, najpierw do powitalni, dajesz foto , moto, pare słow i sie czeka
A nie lepiej założyć adres mailowy na który można by wysyłać fotki/skany prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego motocykla ew. karty moto-rower a potem to odpowiednio odznaczać pod awartarami w miejscu "fanklubu" i od razu można by pewne osoby i ich wypowiedzi zacząć traktować poważniej

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
i co jeszcze?może wpadniecie do mnie na podwórko i sprawdzicie czy potrafię jezdzic?jeżeli to co napisałeś jest na serio to co z ochrona danych osobowych? Komu by sie chciało w to bawić,nie każdy ma skaner,nie kazdy ma cyfrówkę.Gdyby tak bylo to 99% osob olałoby to forum i tyle.Jezeli przeszkadzają wam 13latkowie wypisujący głupie posty to po prostu nie zwracajcie na nich uwagi...mr_neox napisał(a):fandzoilisz napisał(a):JA PROPONUJE ZROBIC JAK JEST NA STUNTPOLAND, najpierw do powitalni, dajesz foto , moto, pare słow i sie czeka
A nie lepiej założyć adres mailowy na który można by wysyłać fotki/skany prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego motocykla ew. karty moto-rower a potem to odpowiednio odznaczać pod awartarami w miejscu "fanklubu" i od razu można by pewne osoby i ich wypowiedzi zacząć traktować poważniej
- falken86
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości