Żenujący poziom forum
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
- Labiss
- MEGA TROLL
Labiss napisał(a):Weź wyjebuj ode mnie.Przyjebałeś się nie wiem po ***,a teraz wrzucasz jeszcze.Masz problem to nie na forum,bo w gębie to widzę jesteś mocny.
No leze i kwicze teraz...

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Labiss napisał(a):Weź wyjebuj ode mnie.Przyjebałeś się nie wiem po ***,a teraz wrzucasz jeszcze.Masz problem to nie na forum,bo w gębie to widzę jesteś mocny.
BAN DLA LABISSA
złamał pkt 234 paragrafu 3424 regulaminu traktujący o nie używaniu słów z 'jeb' w środku, na początku lub na końcu
Ostatnio edytowano 7/2/2008, 21:25 przez Kaja, łącznie edytowano 1 raz
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Siedze już naprawde dosyć długo na forum tylko po prostu rzadko pisze wolę czytać, i doszedlem do wniosku ze to juz nie jest to forum gdzie sie siedzialo i po pięć stron czytalo kłótnie Evila i Thrillco czy nawet innych userów i naprawdę czasami pękałem ze śmiechu jak czytałem ich hasła.. chyba już takie forum nie wróci i trzeba po prostu się z tym pogodzic ale też zwalczać tzw. trolów bo oni robia naprawde burdel do adminów czasami popatrzcie z przymrozeniem oka na regulamin i sami zastanowcie sie czy ktos robi śmietnik czy nie bo to widać i trzeba takich ludzi wypi....
Heh w sumie jak czytam ten temat to znowu przychodzi chęć do czytania i fajnie się czyta tą dyskusje, moje subiektywne zdanie to, że Evilowi przydaloby się zlikwidować bana bo naprawde fajnie sie czyta te jego docinki (to nie jest żadne bicie piany!! ) Pozdro dla tych którzy sprawiają że w niektórych tematach naprawdę ciekawie czyta się to forum
Heh w sumie jak czytam ten temat to znowu przychodzi chęć do czytania i fajnie się czyta tą dyskusje, moje subiektywne zdanie to, że Evilowi przydaloby się zlikwidować bana bo naprawde fajnie sie czyta te jego docinki (to nie jest żadne bicie piany!! ) Pozdro dla tych którzy sprawiają że w niektórych tematach naprawdę ciekawie czyta się to forum
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
simonw napisał(a):ale obrona zdania to nic konstruktywnego, lepiej sie zastanowic jaki wypacowac kompromis i jak to zalagodzic i zyc dalej, niz podsycac w sobie agresje.
teraz to pojechałeś
nigdy w życiu nie będę naginać siebie i swojego zdania
żeby komuś było milej
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Chyba sie nie rozumiemy
Umiejetnosc doprowadzenia do kompromisu polega na tym ze wszystkie strony zgadzaja sie i z czegos rezygnuja , owszem, _ALE_ nikt nie jest pokrzywdzony w takim ukladzie. Wiec nie musisz naginac swoich zasad i cierpiec z tego powodu tylko ustalmy moze jak nie bic piany...

Umiejetnosc doprowadzenia do kompromisu polega na tym ze wszystkie strony zgadzaja sie i z czegos rezygnuja , owszem, _ALE_ nikt nie jest pokrzywdzony w takim ukladzie. Wiec nie musisz naginac swoich zasad i cierpiec z tego powodu tylko ustalmy moze jak nie bic piany...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Wlasnie...nie jestem swiety i wszyscy o tym wiemy...z reszta nikt nie jest. Wiec się nie uświecam. Inna sprawa to fakt, ze regulamin to nie jest spis praw zajmujacy książke o grubości biblii i chyba do podstawowych jego zasad łatwo sie i przyzwyczaić i stosować lekko czasem naginając. A tu nagle mamy przykład, kiedy to jeden z drugim jada po innych jak się da i ile mozna bo nikt nie czuwa, a za chwile sypia serie "niebieskookich" postów ku przypodobaniu się administracji..że tak, admin ma racje, admin wie najlepiej, ma być jak admin mówi...wiec jak ma tak być to labissa (który własnie popierał takie postepowanie jako pierwszy w szeregu) powinno sie zbanować.
Inna sprawa to nabranie wody w usta przez reszte userów. W jednym temacie jedziecie po dzieciaku, ze wazeline robi i przesadza z drugiej jak wazelinuje labis to....co jest...boicie sie bo w bicepsie jest mocniejszy niż w gębie...ja mam to w 4ech...dlatego wali mnie czy to jest Labiss, Evil, meciek, Kaja...10 latek, czy 50ciolatek, fafarafa wielkości mojej szafy czy gabarytu kota sąsiadki...mam ochote to wyrazam swoje zdanie w sposób możliwie kulturalny...jakby na to nie patrzeć....zwyczajowo dostaje w odpowiedzi wyzwiska...reszta uwaza że ic sie ine stało...tez zwyczajowo...pewnie podobnie reagujecie na ulicy jak kogoś ktoś kopie.
Inna sprawa to nabranie wody w usta przez reszte userów. W jednym temacie jedziecie po dzieciaku, ze wazeline robi i przesadza z drugiej jak wazelinuje labis to....co jest...boicie sie bo w bicepsie jest mocniejszy niż w gębie...ja mam to w 4ech...dlatego wali mnie czy to jest Labiss, Evil, meciek, Kaja...10 latek, czy 50ciolatek, fafarafa wielkości mojej szafy czy gabarytu kota sąsiadki...mam ochote to wyrazam swoje zdanie w sposób możliwie kulturalny...jakby na to nie patrzeć....zwyczajowo dostaje w odpowiedzi wyzwiska...reszta uwaza że ic sie ine stało...tez zwyczajowo...pewnie podobnie reagujecie na ulicy jak kogoś ktoś kopie.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
nie dojdziemy do kompromisu
ja uważam, że przeginacie z kasowaniem, wprowadzaniem reżimu, wtrącaniem się w każdą dyskusję, nie dajecie luzu na forum .. nic nie wolno
kiedyś było inaczej, a nie było syfu
takiego jak teraz
nawet teraz Simon już byś chciał żeby wszyscy się kochali, dali sobie po buziaku i pisali miłe, ciepłe posty. Nie da się tak
Thrillco ja tam się wypowiedziałam na temat Labissa nawet dwa razy już
to o nawróconym to o nim było 
ja uważam, że przeginacie z kasowaniem, wprowadzaniem reżimu, wtrącaniem się w każdą dyskusję, nie dajecie luzu na forum .. nic nie wolno
kiedyś było inaczej, a nie było syfu
takiego jak teraz
nawet teraz Simon już byś chciał żeby wszyscy się kochali, dali sobie po buziaku i pisali miłe, ciepłe posty. Nie da się tak
Thrillco ja tam się wypowiedziałam na temat Labissa nawet dwa razy już

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Jeszcze nie tak dawno vco i stunter pisali glupoty,obrazali wszystkich,łamali po kilka zasad regulaminu w jednym poscie a pisali ich po 10 dziennie i nikt nie zwracala na to uwagi,nie mozna bylo sie doprosic zeby ktos zrobil z nimi porzadek a teraz na forum zrodzila sie nowa polityka:nic nie mozna napisac,kazdy post ktorego najmniejsza czesc odbiega od tematu jest usuwana, bany sa rozdawane dla kazdego za byle co...
Wszyscy sie nawzajem banujmy, usuwajmy posty i bedziemy wtedy szczesliwi
Nie złamałem zadnego punktu regulaminu nie daj Panie Boże

Wszyscy sie nawzajem banujmy, usuwajmy posty i bedziemy wtedy szczesliwi

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
tak czytam i czytam ten wątek i mam tylko jedno do powiedzenia:
Apeluję o rozsądek!!!
apel składam w odniesieniu do wszystkich adminów, modów, userów i trolli zacznijcie podchodzić do tego forum w jakiś racjonalny sposób, niepopadając z skrajności w skrajność...
ps. najpierw userzy typu pan_blancik szaleli na forum miesiącami robiąc zamieszanie i to na najniższym poziomie, teraz evil (którego posty były bardzo specyficzne) dostał bana za to że odgryzł się krisowi jednym postem... czemu??? myślę że evil powinien mieć anulowanego bana lub przynajmniej ograniczonego do np. 3 dni dla kompromisu między userami a administracją forum...
Apeluję o rozsądek!!!
apel składam w odniesieniu do wszystkich adminów, modów, userów i trolli zacznijcie podchodzić do tego forum w jakiś racjonalny sposób, niepopadając z skrajności w skrajność...
ps. najpierw userzy typu pan_blancik szaleli na forum miesiącami robiąc zamieszanie i to na najniższym poziomie, teraz evil (którego posty były bardzo specyficzne) dostał bana za to że odgryzł się krisowi jednym postem... czemu??? myślę że evil powinien mieć anulowanego bana lub przynajmniej ograniczonego do np. 3 dni dla kompromisu między userami a administracją forum...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Mi sie wydaje ,ze kiedy zostal przeprowadzony nabor na moderatorow ,niektorzy nie powinni dostac moda
Obecnie niektorzy np nie sprawdzili sie w dzialaniu ,lub zbyt pochopnie podejmowali decyzje .Proponowalbym ,aby kazdy mod mial tez swoj kolor zeby latwiej bylo go rozpoznac po edytowaniu albo po prostu niech sie podpisuje
Mod powinien dzialac szybko ingerowac w jakis temat w ktorym czarno na bialo widac ,ze jest cos nie tak (i nie mowie tu o wprowadzaniu jakiegos rezimu ,zeby kazdy pisal jak po bandzie ) .Powinny tez byc wysylane jakies uwagi lub ostrzezenia na PM do uzytkownika ,ktory popelnia bledy .Oczywiscie nie zawsze to poskutkuje ,jednak mzoliwe jest ,ze co do niektorych dotrze.
PS : Zeby bylo jasno ,nie mam na mysli nikogo z modow ,opisuje tu moda w formie bezosobowej

PS : Zeby bylo jasno ,nie mam na mysli nikogo z modow ,opisuje tu moda w formie bezosobowej

Ostatnio edytowano 7/2/2008, 22:33 przez Piankowy Marynarzyk, łącznie edytowano 2 razy
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
patrykmulek napisał(a):Jeszcze nie tak dawno vco i stunter pisali glupoty,obrazali wszystkich,łamali po kilka zasad regulaminu w jednym poscie a pisali ich po 10 dziennie i nikt nie zwracala na to uwagi,nie mozna bylo sie doprosic zeby ktos zrobil z nimi porzadek a teraz na forum zrodzila sie nowa polityka:nic nie mozna napisac,kazdy post ktorego najmniejsza czesc odbiega od tematu jest usuwana, bany sa rozdawane dla kazdego za byle co...
Wszyscy sie nawzajem banujmy, usuwajmy posty i bedziemy wtedy szczesliwiNie złamałem zadnego punktu regulaminu nie daj Panie Boże
![]()
![]()
ROTFL, raptem dwa bany i panika na forum

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator