[Aktualności] Radiowóz zajeżdża drogę ściganemu...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I to właśnie jest mądry Młody człowiek a głupi dziennikarzyna próbuje zrobić sensacje i ubliżyć policji ja też jestem motocyklista i mysle ze gnojowi nie powinno sie dawać prawajazdy na motocykl.Komentatorzy napisał(a):Szanowyny redaktorze Lovtza śmiem twierdzić, że jest pan idiotą ponieważ napisane jest w artykule iż radiowóz zajechał drogę. Informacja ta jest wyssana z palca. Według Kuriera Witkowskiego blokada została wykonana przy pomocy drugiego radiowozu. Moim skromnym zdaniem wina leży tylko i wyłącznie po stronie motocyklisty i nie będę sie tu rozpisywał o tym, że powinien się zatrzymać oraz o przewożeniu pasażera, ale chodzi mi o to,że miał długi odcinek do hamowania co z resztą widać na załączonym filmie (dłuuuuuga prosta po stronie wgiętego boku radiowozu)<br><hr>20latek<br>
Szacun Młody

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo jestes głupi gnuj i to ty jesteś upośledzony umysłowo <br><hr>motocyklista 20Komentatorzy napisał(a):tak czytam te komentarze... popieram funkcjonariusza. gdybym był na jego miejscu nie stawał bym w poprzek drogi, a jechał bym na niego wprost. Skoro niechcesz się zatrzymać okej twoja sprawa, mi płacą za skuteczność, pościg zakończony sukcesem. Uciekający zatrzymany. A o tym co mogło się stać trzeba myśleć wcześniej zanim się coś zrobi. Brawo dla Pana policjanta, kolokwialnie można powiedzieć że ma jaja, pozdrowienia dla niego oraz życzę mu spokojnej służbya tym co mają ból dópy na policję powiem tylko tyle głupi bedzie pracował do śmierci a mądry (po 25) będzie się śmiać, i pokazywać synowi patrz synek ten podchmielony pomocnik murarza jeszcze 15 lat temu był jp na 100000% a teraz jest tak jak był smieciem
<br><hr>Dawid jaaaknic<br>
Komentatorzy napisał(a):Osoby popierające zachowanie policjanta są upośledzone umysłowo, nie chce mi się z nimi gadać.<br><hr>Mirek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
luzuj majty synu... glupoty nie wyleczysz !!!!!<br><hr>jukilopikoliutryKomentatorzy napisał(a):w tym smutnym kraju policja to banda durni<br><hr>marcin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty fantasta jesteś. To ja ciebie doinformuję : jakby się oprawił w radiowóz lecąc dwie paki ,to jego ciało uległoby rozerwaniu i nie on by "latał" po polu próbując uciec, tylko jego głowa w kasku , członki i korpus latały by oddzielnie. O dziewczynie to nawet nie chcę myśleć... <br><hr>adam57Komentatorzy napisał(a):Radiowóz nie zastawiał całej drogi, motocykl miał miejsce do przejazdu ale go nie zauważył bo leciał prawie 200 km/h a gość radiowozem nie zdążył wcofać, żeby zrobić go więcej. Kolczatki nie rozstawiono, więc wszystko zgodnie z przepisami, nie wolno to zapie*dalać z pasażerką na tylnym siedzeniu 2 paki na dziurawej drodze z ograniczeniem do 90. Blokada byla ustawiona 8km od miejsca w ktorym gosc sie nie zatrzymal do kontroli. TAK DO NIEDOINFORMOWANYCH<br><hr>Badumtss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Policja powinna stać na poboczu, a nie zajechać drogęKomentatorzy napisał(a):Szanowyny redaktorze Lovtza śmiem twierdzić, że jest pan idiotą ponieważ napisane jest w artykule iż radiowóz zajechał drogę. Informacja ta jest wyssana z palca. Według Kuriera Witkowskiego blokada została wykonana przy pomocy drugiego radiowozu. Moim skromnym zdaniem wina leży tylko i wyłącznie po stronie motocyklisty i nie będę sie tu rozpisywał o tym, że powinien się zatrzymać oraz o przewożeniu pasażera, ale chodzi mi o to,że miał długi odcinek do hamowania co z resztą widać na załączonym filmie (dłuuuuuga prosta po stronie wgiętego boku radiowozu)<br><hr>20latek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poczytałem komentarze Kolegów i towarzyszącą im propagandę resortową, stąd tym bardziej chciałbym, aby na forum trafił i wypowiedział się kolega, którego sprzęt znalazł się na dachu radiowozu. Mogłoby być ciekawie...<br><hr>adam57
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja podaję fakty, pan obaża... radiowóz wcale nie musiał wjechać, kierowca mógł stracić panowanie, pasażerka mogła się szarpnąć na tylnym siedzeniu, jest wiele możliwości, ale fani terorii spiskowych, ludzie pokroju jp itd. będą twierdzić,że radiowóz wjechał w ostatniej chwili na jezdnię. Tylko proszę powiedzieć w jakim celu? Może chciał go rozjechać,tak po prostu. Pisze pan, że świadomy człowiek nie wjeżdża bez hamowania w przeszkodę, ale jednocześnie zapomina o tym, że świadomy człowiek zatrzymuje się do kontroli. "Stracić prawo jazdy za głupie 50km/h" nie jestem fanem tego przepisu, ale uważam, że stówka w zabudowanym to lekka przeginka.<br><hr>20latekKomentatorzy napisał(a):Szanowyny redaktorze Lovtza śmiem twierdzić, że jest pan idiotą ponieważ napisane jest w artykule iż radiowóz zajechał drogę. Informacja ta jest wyssana z palca. Według Kuriera Witkowskiego blokada została wykonana przy pomocy drugiego radiowozu. Moim skromnym zdaniem wina leży tylko i wyłącznie po stronie motocyklisty i nie będę sie tu rozpisywał o tym, że powinien się zatrzymać oraz o przewożeniu pasażera, ale chodzi mi o to,że miał długi odcinek do hamowania co z resztą widać na załączonym filmie (dłuuuuuga prosta po stronie wgiętego boku radiowozu)<br><hr>20latek<br>Komentatorzy napisał(a):Policja powinna stać na poboczu, a nie zajechać drogę"długa prosta" raczej każdy świadomy człowiek nie jechałby bez hamowania prosto w stojącą przeszkodę
i to RADIOWÓZ musiał w ostatniej chwili zajechać drogę motocykliście
Ps. nie dzwine, że motocyklista nie chciał się zatrzymać, chyba lepiej uciekać i "może się uda" niż stracić prawo jazdy za głupie 50km/h
polskie prawko jest taak samo posrane jak ty
<br><hr>witek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kierownik uciekał w pole zamiast udzielić pomocy pasazerce, dla mnie to ucina całą dyskusje, nie ma dla niego zadnego usprawiedliwienia i cala gadka o policji jest biciem piany. Jak mozecie go bronić co niektorzy, no puknijcie sie w czolo. <br><hr>Etanol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skoro uciekał policji przez pole w butach motocyklowych to najwyraźniej podczas kolizji uderzył się w głowę - w takim stanie splątania to i o pasażerce mógł zapomnieć. Choć wszystko w tej sprawie niejasno wygląda .<br><hr>olkuszKomentatorzy napisał(a):Kierownik uciekał w pole zamiast udzielić pomocy pasazerce, dla mnie to ucina całą dyskusje, nie ma dla niego zadnego usprawiedliwienia i cala gadka o policji jest biciem piany. Jak mozecie go bronić co niektorzy, no puknijcie sie w czolo. <br><hr>Etanol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdyby nie zaczęli ścigać motocyklisty to by nie uciekał i nie miałby okazji nikogo potrącić więc samo podjęcie pościgu powoduje w następstwie zdarzenia niebezpieczne dla postronnych osób. Normalnie motocyklista ze swoją dziewczyną pojechałby sobie nie stwarzając zagrożenia a tak obydwoje są w szpitalu zapewne, radiowóz ******* i dym na cały kraj<br><hr>AmbrożyKomentatorzy napisał(a):Przede wszystkim sprawę zacznijmy od tego że policjant NIE ZAJECHAŁ drogi motocykliście. Byłam świadkiem całego zdarzenia i nie ma mowy o żadnym zajechaniu drogi. Informacja o uciekającym motocykliście dotarła do Witkowskiej policji w momencie kiedy motocyklista nie zatrzymał się na bramie wjazdowej w Skorzęcinie i zaczął uciekać. Dlatego też została utworzona blokada na drodze, widziana już na wyjeździe z Chłądowa, czyli jakieś 2km przed radiowozem. Druga sprawa jest taka, że radiowóz nie zastawił całkowicie drogi, a wręcz zostało nieco wolnego miejsca na którym zmieściłby się motocykl. Więc nie rzucajcie oskarżeniami w stylu "pewnie już pręży pierś po order" bo policjant z tego radiowozu NIKOMU DROGI NIE ZAJECHAŁ! Ok, zaraz posypią się komentarze że polska policja działa tak i tak, że JP na 100% ale pomyślcie co miałaby zrobić ta policja? Gdyby go nie złapali to wszyscy wyzywaliby że tylko łapią kierowców, mandaty wpisują i fotoradary ustawiają. A co by było gdyby taki oszołom (w dodatku z pasażerką!) kilkaset metrów dalej wjechał z impetem do Witkowa i dajmy na to potrącił Bogu ducha winnego pieszego na drodze? Albo wkomponowałby się w czyiś samochód z impetem? Waszym zdaniem tak powinna działać policja? Przemyślcie sobie trochę tę sprawę i nie rzucajcie od razu oskarżeń "bo polska policja jest taka i taka". Nie staję w niczyjej obronie ale z drugiej strony dobrze że tak się stało bo taka banda idiotów wyrabia po prostu stereotypową opinię motocyklisty-oszołoma który na drodze czuje się królem i może wszystko. Pozdro z Witkowa dla redakcji i czytelników:)<br><hr>Mańka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zle sie wypowiedzialem, nie mial 200km/h w momencie uderzenia, ale z relacji policjantow wynikalo, ze mial ok. 180km/h kiedy go gonili, przed samym uderzeniem musiał i tak grubo wyhamować skoro żyje<br><hr>BadumtssKomentatorzy napisał(a):Radiowóz nie zastawiał całej drogi, motocykl miał miejsce do przejazdu ale go nie zauważył bo leciał prawie 200 km/h a gość radiowozem nie zdążył wcofać, żeby zrobić go więcej. Kolczatki nie rozstawiono, więc wszystko zgodnie z przepisami, nie wolno to zapie*dalać z pasażerką na tylnym siedzeniu 2 paki na dziurawej drodze z ograniczeniem do 90. Blokada byla ustawiona 8km od miejsca w ktorym gosc sie nie zatrzymal do kontroli. TAK DO NIEDOINFORMOWANYCH<br><hr>Badumtss<br>Komentatorzy napisał(a):Jakby jechali 200 to z motocykla i jego obsady byłaby mielonka a radiowóz byłby przecięty w pół. Nie zmyślaj bo robisz z siebie matoła.<br><hr>Qba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać że autor komentarza albo nie zna polskiej ortografii bo nie chodził do szkoły i siedzi na tłustej d***, i pierdoli żeby pier***** albo jest jebanym gimbusem (czyli właśnie gnojem upośledzonym umysłowo; kimś kto nie wie, że pisze się "gnój"... skąd ci się tam *** "u" wzięło analfabeto?) przy, który zgrywa poważnego i chce być akceptowany przez "dorosłe"społeczeństwo poprzez aprobatę dla działań policjanta, który mógł puścić debila ażeby przynajmniej osoba postronna tnz. pasażer motocyklu na tym nie ucierpiała. W ogóle to widzieliście to *** wszystko? że tak pie***? Społeczeństwo będzie wiedzieć taką "prawdę" na jaką pozwolą sobie funkcjonariusze policji, a naocznych świadków postronnym nie ma więc mi już wszystkich szkoda co się tak wysilają nad tym kto zawinił. Moim OSOBISTYM zdaniem, które zawsze może ulec zmianie gdyż znam takie fakty jakie zostały przedstawione jest to, że zawinili obydwoje:Komentatorzy napisał(a):tak czytam te komentarze... popieram funkcjonariusza. gdybym był na jego miejscu nie stawał bym w poprzek drogi, a jechał bym na niego wprost. Skoro niechcesz się zatrzymać okej twoja sprawa, mi płacą za skuteczność, pościg zakończony sukcesem. Uciekający zatrzymany. A o tym co mogło się stać trzeba myśleć wcześniej zanim się coś zrobi. Brawo dla Pana policjanta, kolokwialnie można powiedzieć że ma jaja, pozdrowienia dla niego oraz życzę mu spokojnej służbya tym co mają ból dópy na policję powiem tylko tyle głupi bedzie pracował do śmierci a mądry (po 25) będzie się śmiać, i pokazywać synowi patrz synek ten podchmielony pomocnik murarza jeszcze 15 lat temu był jp na 100000% a teraz jest tak jak był smieciem
<br><hr>Dawid jaaaknic<br>
Komentatorzy napisał(a):Osoby popierające zachowanie policjanta są upośledzone umysłowo, nie chce mi się z nimi gadać.<br><hr>Mirek<br>Komentatorzy napisał(a):Bo jestes głupi gnuj i to ty jesteś upośledzony umysłowo <br><hr>motocyklista 20<br>
1. "Półgłówek" ucieka z pasażerem co jest debilizmem i czego się nie powinno robić. Jeżeli już ma się takie chęci to trzeba myśleć realistycznie a nie spierdalać bo adrenalina, bo nie mam prawa jazdy (chyba że był chory na głowę wiecie to? nie.. )
2. "Dobry Glina" który zajeżdża drogę w szczerym polu aby kierowca się wpierdolił i nie wiadomo czy by przeżył przy większej prędkości nie mówiąc już o pasażerze bo nie chce mi się wierzyć że się wbił w blokadę skoro uciekał haha śmieszni jesteście z tymi tezami wyssanymi od kogoś z palca, a nawet jeżeli blokada była to na pewno by hamował intuicyjnie niezależnie od sytuacji bo to strach paraliżuje i działaś automatycznie jak widzisz nagle "ścianę". W teorii masz dwie opcje: hamujesz albo nie wiesz czy "wrócisz". Chyba każdy normalny wybiera BEZ ZASTANOWIENIA to pierwsze. Przy hamowaniu by się złożył, a nie wdupcył na dach to oczywiste... ale co wy możecie wiedzieć jak 40 % z was na tym forum nawet zapewne nie ma własnego jednoślada, a z 60% pozostałych 80% nie miało w życiu wypadku. Jak ch*** wiesz to na co się udzielasz imbecylu???<br><hr>Realista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
*** ci w pysk, sam sie zastrzel idioto, można zapierdalać, ale z głową!<br><hr>stop hejteromKomentatorzy napisał(a):stop wariatom drogowym!!!
ja bym debila zastrzelił.... brawo Policja!<br><hr>młody<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nawet jeżeli masz rację , to czy naprawdę wymaga to wyzywania kogokolwiek?Komentatorzy napisał(a):Szanowyny redaktorze Lovtza śmiem twierdzić, że jest pan idiotą ponieważ napisane jest w artykule iż radiowóz zajechał drogę. Informacja ta jest wyssana z palca. Według Kuriera Witkowskiego blokada została wykonana przy pomocy drugiego radiowozu. Moim skromnym zdaniem wina leży tylko i wyłącznie po stronie motocyklisty i nie będę sie tu rozpisywał o tym, że powinien się zatrzymać oraz o przewożeniu pasażera, ale chodzi mi o to,że miał długi odcinek do hamowania co z resztą widać na załączonym filmie (dłuuuuuga prosta po stronie wgiętego boku radiowozu)<br><hr>20latek<br>
Odrobinę dystansu...
Pozdrawiam<br><hr>Mma
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Traktowanie innych jak idiotów tez jest obrażaniem. Tylko idiocie da się wmówić że gość trafił w dużynieruchomy (jak twierdza koledzy resortowi) przedmiot, który widział z kilometra w sytuacji gdy miał jak widać na zdjęciach dość miejsca aby go ominąć. Jeśli matoł w radiowozie nie "skorygował" pozycji auta w ostatniej chwili to ja jestem dziewica orleańska. Ciekawe co do powiedzenia ma sam matoł z motocykla?<br><hr>QbaKomentatorzy napisał(a):Szanowyny redaktorze Lovtza śmiem twierdzić, że jest pan idiotą ponieważ napisane jest w artykule iż radiowóz zajechał drogę. Informacja ta jest wyssana z palca. Według Kuriera Witkowskiego blokada została wykonana przy pomocy drugiego radiowozu. Moim skromnym zdaniem wina leży tylko i wyłącznie po stronie motocyklisty i nie będę sie tu rozpisywał o tym, że powinien się zatrzymać oraz o przewożeniu pasażera, ale chodzi mi o to,że miał długi odcinek do hamowania co z resztą widać na załączonym filmie (dłuuuuuga prosta po stronie wgiętego boku radiowozu)<br><hr>20latek<br>Komentatorzy napisał(a):Policja powinna stać na poboczu, a nie zajechać drogę"długa prosta" raczej każdy świadomy człowiek nie jechałby bez hamowania prosto w stojącą przeszkodę
i to RADIOWÓZ musiał w ostatniej chwili zajechać drogę motocykliście
Ps. nie dzwine, że motocyklista nie chciał się zatrzymać, chyba lepiej uciekać i "może się uda" niż stracić prawo jazdy za głupie 50km/h
polskie prawko jest taak samo posrane jak ty
<br><hr>witek<br>
Komentatorzy napisał(a):Ja podaję fakty, pan obaża... radiowóz wcale nie musiał wjechać, kierowca mógł stracić panowanie, pasażerka mogła się szarpnąć na tylnym siedzeniu, jest wiele możliwości, ale fani terorii spiskowych, ludzie pokroju jp itd. będą twierdzić,że radiowóz wjechał w ostatniej chwili na jezdnię. Tylko proszę powiedzieć w jakim celu? Może chciał go rozjechać,tak po prostu. Pisze pan, że świadomy człowiek nie wjeżdża bez hamowania w przeszkodę, ale jednocześnie zapomina o tym, że świadomy człowiek zatrzymuje się do kontroli. "Stracić prawo jazdy za głupie 50km/h" nie jestem fanem tego przepisu, ale uważam, że stówka w zabudowanym to lekka przeginka.<br><hr>20latek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zeby k... ciebie nie zastrzelili! No ale się wykazaliKomentatorzy napisał(a):stop wariatom drogowym!!!
ja bym debila zastrzelił.... brawo Policja!<br><hr>młody<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z materiału zamieszczonego na portalu ew .wynika że nawet na użytecznego idiotę redakcja powinna wprowadzić obowiązkową selekcję...zróbcie coś z tym droga redakcjo. bo słabo to zaczyna wyglądać .Lewa w górę:)<br><hr>PiesKomentatorzy napisał(a):Szanowyny redaktorze Lovtza śmiem twierdzić, że jest pan idiotą ponieważ napisane jest w artykule iż radiowóz zajechał drogę. Informacja ta jest wyssana z palca. Według Kuriera Witkowskiego blokada została wykonana przy pomocy drugiego radiowozu. Moim skromnym zdaniem wina leży tylko i wyłącznie po stronie motocyklisty i nie będę sie tu rozpisywał o tym, że powinien się zatrzymać oraz o przewożeniu pasażera, ale chodzi mi o to,że miał długi odcinek do hamowania co z resztą widać na załączonym filmie (dłuuuuuga prosta po stronie wgiętego boku radiowozu)<br><hr>20latek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niechcący (lub chcący) zmienił znaczenie powiedzenia "RAZ NA WOZIE, RAZ POD WOZEM" he he...<br><hr>Fazan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl