4444
senekkorzenna napisał(a):Glenroy napisał(a):cioracz napisał(a):Według unii europejskie ślimak to ryba przeciez
Dokładnie wg. dyrektyw UE, ślimak to "Ryba lądowa", a marchewka jest owocem.
Co to za ryba która się w wodzie topi![]()
Jak czasem czytam dyrektywy urzędników UE to widzę że nie tylko w Polsce są pojebani urzędnicy i politycy ale w UE też się zdarzają.
senek - słownictwo. popraw albo zgłoszę to wyżej. To, że masz moda, nie znaczy, że możesz rzucać bluzgami.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):melvin napisał(a):Kaai... może jeszcze na PESEL go zagonisz co?
nie, ale ja w hyde parku wyrwałem warna za słowo "pieprz*ć", to dlaczego mod może bezkarnie używać ostrzejszych?
Jakbyś notorycznie nie łamał regulaminu to pewnie uszło by ci to bez konsekwencji. A tak dostałeś efekt swojej długiej pracy.
w ogóle cie nie rozumiem, najpierw świadomie i perfidnie łamiesz regulamin a później płaczesz ze masz warny i ze modzi się na ciebie uwzieli... jak zatrzyma cie policja to tez wyjesz ze to nie sprawiedliwe i ze tobie się mniejszy mandat należy bo ktoś kiedyś tedy szybciej jechał?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
złamałem regulamin, dostałem warna. proste, tak to działa. i tak to ma działać dla wszystkich. jak ktoś inny łamie regulamin też ma zostać ukarany.
po to są regulaminy, coby ich przestrzegać
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
senekkorzenna napisał(a):Kaai napisał(a):złamałem regulamin, dostałem warna. proste, tak to działa. i tak to ma działać dla wszystkich. jak ktoś inny łamie regulamin też ma zostać ukarany.
W systemie jest opcja automatycznie zamieniania liter z przekleństwa na gwiazdki i ja uważałem że tak będzie z moim wpisem![]()
Przepraszam Kaai że uraziłem twoje poczucie estetyki języka polskiego.i od dzisiaj żadnym swoim wpisem nie naruszę regulaminu w punkcie używania poprawnej polszczyzny .
ale tlyko tych przekleństw, które zostały tam zaimplementowane.
ja przy warnie dostałem, że to forum nie tylko dla dorosłych, młodzi też tu wchodzą (tak jak by oni nie przeklinali) i żeby pilnować języka. zatem pilnujmy go wszyscy, i tyle.
btw.
INŻ

- Kaai
- Mieszkaniec forum