Offtop dla Vip'ów
To teraz masz trzy wyjscia:
a) drzesz z wujka jak z ubezpieczenia ( ludzie zawsze skacza do ubezpieczenia, ze a to bylo jak nowka, tamto igla a tego nie bylo)
b) zrobic to po dobrej woli czyli na uzywkach przez dlugi czas i po kosztach
c) zglosic to do ubezpieczenia ( a wujo niech da kase na ewentualne zwyzki jakie bedziesz mial)
a) drzesz z wujka jak z ubezpieczenia ( ludzie zawsze skacza do ubezpieczenia, ze a to bylo jak nowka, tamto igla a tego nie bylo)
b) zrobic to po dobrej woli czyli na uzywkach przez dlugi czas i po kosztach
c) zglosic to do ubezpieczenia ( a wujo niech da kase na ewentualne zwyzki jakie bedziesz mial)
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
jak mi wujas rozwalił CB do w ramach rekompensaty dorobiłem się nowego amortyzatora skętu LSL'a do 929
bo CB i tak poszła do żyda za dobrą kasę
Gumis co do zgubionej prostokątnej nakrętki, to można ja zastąpić nakrętką fi6 zeszlifowaną z obu stron. Nie zauważysz różnicy, kilka razy tak robiłem...
BTW. Poszła pierwsza guma na stojąco na k4 i od razu w balans
fuck yeah
(dumny 1000)
rozjebałem też uszczelniacz lewej lagi przy innej przypadkowej gumie z 2 na siedząco
(mniej dumny i już nie fuck yeah)

Gumis co do zgubionej prostokątnej nakrętki, to można ja zastąpić nakrętką fi6 zeszlifowaną z obu stron. Nie zauważysz różnicy, kilka razy tak robiłem...
BTW. Poszła pierwsza guma na stojąco na k4 i od razu w balans

rozjebałem też uszczelniacz lewej lagi przy innej przypadkowej gumie z 2 na siedząco

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
jakoś tak mnie zaskoczyło moto, odwinąłem dość spokojnie żeby się napędzić wyprzedzając, a moto dostało mocy i się wystrzeliło nagle w górę z totalnego zaskoczenia, tak że jedyną możliwą reakcją było zamknięcie gazu, chociaż przyznam że wystrzeliło z na takiej kurwie że przeszła mi przez myśl kolejna dwunastka...
chyba TRE daje o sobie znać...
chyba TRE daje o sobie znać...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Zamiast nakrętki, chłopaki ogarnęli mi to na tokarce, potem nagwintowali i jest jak ori
Dziś po pracy poskładałem wszystko do kupy i aż miło bo zaskoczył za pierwszym razem. Jutro jazda próbna czy wszystko ok
Melvin jakby co to firma gdzie pracuje dorabia też uszczelnienia, więc mogę ci to ogarnąć po kosztach
Ale muszę mieć uszczelkę na wzór.

Melvin jakby co to firma gdzie pracuje dorabia też uszczelnienia, więc mogę ci to ogarnąć po kosztach

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
to się nazywa wczesnowiosenny brak manier na drodze
xD.
ja tam czekam jeszcze spokojnie jeszcze z tydzień.
dopiero mam zamiar na przyszły łikend zacząć rozkonserwować.
edit
wtf? wyświetlaja mi się na ścigu ruskie reklamy
xD.
ja tam czekam jeszcze spokojnie jeszcze z tydzień.
dopiero mam zamiar na przyszły łikend zacząć rozkonserwować.
edit
wtf? wyświetlaja mi się na ścigu ruskie reklamy

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ktos wie czy Milczab jeszcze handluje? Potrzebuje kask ale zwykle na moje PW i tak nie odpowiada wiec nie wiem, czy jest sens pisac. A moze ktos sie orientuje gdzie moge tanio kupic kask acerbis active? Byc moze tez gogle do niego?
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Podobno miczab już nie pracuje w ścigaczu.
Melvin nie ma sprawy. Podsyłasz stare uszczelnienie do firmy, chłopak dorabia i następnego dnia jest u ciebie. Jak nie chcesz wysyłać to trzeba ją baaardzo dokładnie pomierzyć, więc lepiej wysłać starą
Dorabiali już u nas do KTMów,Harleyów, itp. Więc myślę, że z Twoją też nie będzie problemu.
Melvin nie ma sprawy. Podsyłasz stare uszczelnienie do firmy, chłopak dorabia i następnego dnia jest u ciebie. Jak nie chcesz wysyłać to trzeba ją baaardzo dokładnie pomierzyć, więc lepiej wysłać starą

Dorabiali już u nas do KTMów,Harleyów, itp. Więc myślę, że z Twoją też nie będzie problemu.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
Ja jak się uczyłem gumy na CB to przy ostrym opadaniu wysuwały mi się lagi
Godzina próbowania i kręcenie hehehe... Sprzedałem jak się okazało, że na 1ce ze sprzęgła idzie już spoko i nie dało się w locie 2ki zapiąć... Guma do odcinki i opad... Nudyyy
Twarda skrzynia
Co do nakrętek aku... Idz do jakiegoś sklepu z akumulatorami, czy hurtowni samochodowej, i poproś. Odkręcą ci z jakiegoś oddanego do utylizacji... Dasz na piwo, albo dobre słowo...

Co do nakrętek aku... Idz do jakiegoś sklepu z akumulatorami, czy hurtowni samochodowej, i poproś. Odkręcą ci z jakiegoś oddanego do utylizacji... Dasz na piwo, albo dobre słowo...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Już mi u mnie w firmie dorobili w 5 minut, wszystko ładnie poskładane i mruczy po odpaleniu aż miło. Ale pogoda w weekend do dupy, więc nie było okazji nawet się przejechać. A podobno ma być jeszcze cały tydzień taki...
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Pogoda była zajebista
Ja od piątku katowałem furę tak że łożyska główki ramy mam po tym weekendzie do wyjebania
Ale w końcu prawijny pion ogarnięty 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Sobota u mnie była w miarę, ale za to miałem full innych rzeczy do ogarnięcia, a jak wszystko ogarnąłem w sobotę i byłem napalony na niedzielną jazdę to od 7 zaczęło lać i dalej nie przestaje
Mogli byście dać jakieś filmiki z waszej jazdy.

Mogli byście dać jakieś filmiki z waszej jazdy.
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Nigdy nie ma czasu na kręcenie bo trzeba nakurwi*c terror ile się da 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl