Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Polski offroad - wersja full...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Polski offroad - wersja full...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 16:10

Komentatorzy napisał(a):Widać, że dziadek ma nie równo pod sufitem i gdyby mi coś takiego zrobił to bym mu chyba pierdzielnoł ale motocyklisci też, bo zamiast z spieprzać to zostają i przepraszają po 10 razy. W dodatku powinni zawrócić i pojechać tam skąd przyjechali. <br><hr>Dominqes<br>
Pierdzielnąłbyś mu? Ty normalny jesteś? Czyli co - wjeżdżasz na czyjś teren, ten się na to mocno wkurza (co nie dziwne) a ty zamiast przeprosić i w tył to byś mu pierdzielnął... No tak, jesteś na moto więc jesteś panicho. Reszta świata ma ci służyć.<br><hr>aneta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 16:16

ten dziadek to jakiś popierdzielony człowiek mówią mu spokojnie że się zgubili nie znają drogi a ten si rzuca o to że wjechali na jego łąkę <br><hr>kuba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 16:26

Komentatorzy napisał(a):ten dziadek to jakiś popierdzielony człowiek mówią mu spokojnie że się zgubili nie znają drogi a ten si rzuca o to że wjechali na jego łąkę <br><hr>kuba<br>
moim zdaniem wiedzą gdzie są, a na pewno wiedzą że są na prywatnym terenie. Koszony trawnik i drzewa owocowe - przecież na kilometr widać, że to prywatny teren i tam się nie wjeżdza. A gość pewnie nie pierwszy raz ma takich "gości" to mu puszczają nerwy...<br><hr>WR450
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 16:41

Trochę miękki jest bo mój ziomal to by go przebił tymi widłami. Wszystkich takich pojebów to bym pozamykał w psychiatryku nie wiem kto pozwala na egzystencję takich ludzi w społeczeństwie...? Na podstawie samego tego nagrania koleś powinien siedzieć już w psychiatryku czy była jego ta łączka czy nie! Wyobraźcie sobie co taki w domu może wyczyniać... <br><hr>Popaj
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 16:49

po chu sie z nim droczyli !?zawijac z powrotem i bez nerwowki by bylo! palenie jana ze sie niby zgubili , i jaki on niby spokojny ( normalny), dostalby z widel czworek pod zebra to by sie ENDUROWIEC nauczyl , aaaa i teraz jaka to ogladalnosc na youtuuu , co za pajac na ktm<br><hr>exc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 16:54

Komentatorzy napisał(a):ten dziadek to jakiś popierdzielony człowiek mówią mu spokojnie że się zgubili nie znają drogi a ten si rzuca o to że wjechali na jego łąkę <br><hr>kuba<br>
Komentatorzy napisał(a):moim zdaniem wiedzą gdzie są, a na pewno wiedzą że są na prywatnym terenie. Koszony trawnik i drzewa owocowe - przecież na kilometr widać, że to prywatny teren i tam się nie wjeżdza. A gość pewnie nie pierwszy raz ma takich "gości" to mu puszczają nerwy...<br><hr>WR450<br>
to chyba Twoja rodzina .... bo jak by ktoś mi wjechał zauważmy że normalnie na łąkę zapytał o drogę czy coś to mu mówisz tym bardziej że goście mu nie ryją na łące .... <br><hr>Pawelek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 17:01

Komentatorzy napisał(a):Mialem dosc podobna sytuacje jednak bez zadnych widel itp. Szukalismy z kolega dojazdu do jeziora. Niestety przez przypadek wjechalismy na teren prywatny myslac ze to droga nad jezioro. Oczywiscie zadnej tabliczki typu "teren prywatny" ani nic nie bylo. I co? baba z morda ze to teren prywatny i jakim prawem wjezdzamy. Oczywiscie przeprosilismy i powiedzielismy ze szukamy jak dojechac na plaze ale nie zmienia to faktu ze uprzejmosc ludzi byla ponizej pasa...<br><hr>dam_1<br>
Komentatorzy napisał(a):No co za skandal - nie przygotowano na wasze powitanie tabliczek. Nie łaska sprawdzić jak się dojeżdża do jeziora? Tak to można wchodzić do ludzi do mieszkań mówiąc, że się Jolki szuka.<br><hr>888<br>
Sprawdzałem ale to ze na google.maps jest pokazane ze jest droga to nie znaczy ze jest dla wszystkich i mozna ja do jeziora dojechac ... Wlasnie dzieki takim jak Ty uprzejmosci w Polsce sie nie doswiadczy.<br><hr>dam_1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 17:11

Komentatorzy napisał(a):po chu sie z nim droczyli !?zawijac z powrotem i bez nerwowki by bylo! palenie jana ze sie niby zgubili , i jaki on niby spokojny ( normalny), dostalby z widel czworek pod zebra to by sie ENDUROWIEC nauczyl , aaaa i teraz jaka to ogladalnosc na youtuuu , co za pajac na ktm<br><hr>exc<br>
To prawda, wstyd dla firmy. Powinni mu odebrać tego ktm bo wiochę robi.<br><hr>mand
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 17:17

wygląda na to że chłopaki faktycznie się zgubili i teraz wg mnie opcje są dwie: akcja odbywała się na dolnym śląsku i wjechali na poletko ukraińskich powojennych osiedleńców, albo inny rejon Polski i wjechali na polaczkowo-buraczkowo-katoliczkowo, innej możliwości nie ma ! zwróćcie uwagę na zaciętość typa bez (nawet nie myśli że zaraz może dostać wpierdol) ręki, tylko że tak, taki hooj na rząd, który go dyma od urodzenia nie pójdzie (by wylać jad i frustracje) bo zbyt głupi żeby do Warszawy dojechać, ale przygodnego człowieka widłami poczęstuje! ot co! pamiętacie film Krzyżacy i polskich wieśniaków przepasanych sznurkiem? nic się nie zmieniło...<br><hr>jozpa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 17:34

sam bym pomógł temu facetowi, wszystko skończyło się po 10 sekundach, ale ten burak musiał nagrywać dalej. <br><hr>MASA15
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 17:50

Komentatorzy napisał(a):wygląda na to że chłopaki faktycznie się zgubili i teraz wg mnie opcje są dwie: akcja odbywała się na dolnym śląsku i wjechali na poletko ukraińskich powojennych osiedleńców, albo inny rejon Polski i wjechali na polaczkowo-buraczkowo-katoliczkowo, innej możliwości nie ma ! zwróćcie uwagę na zaciętość typa bez (nawet nie myśli że zaraz może dostać wpierdol) ręki, tylko że tak, taki hooj na rząd, który go dyma od urodzenia nie pójdzie (by wylać jad i frustracje) bo zbyt głupi żeby do Warszawy dojechać, ale przygodnego człowieka widłami poczęstuje! ot co! pamiętacie film Krzyżacy i polskich wieśniaków przepasanych sznurkiem? nic się nie zmieniło...<br><hr>jozpa<br>
No zmieniło się. Krzyżacy zmienili konie żywe na stalowe rumaki i jak najeżdżali polskich chłopów tak najeżdżają.<br><hr>jurand
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 17:51

Po co sie jeszcze droczyl z starszym panem !! <br><hr>zenonalfa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 18:11

Temu co nagrywa filmik gratuluję spokoju, bo ja też jestem spokojny, ale za takie coś, to po tej pierwszej akcji w 17tej sekundzie zsiadłbym z motocykla i wyje*ałbym dziadkowi, nie patrząc, że nie ma ręki.<br><hr>Cebalek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 18:30

Tylko trzeba się zastanowić, czy nawet jeśli ktoś wjedzie komuś na posesję (do tego nie ogrodzoną) to mamy prawo do rękoczynów? Może endurowcy na prawdę się zgubili, może nie, tego się nie dowiemy. Niemniej jednak żyjemy w 21-wszym wieku, gdzie konfliktów nie rozwiązuje się grabiami.<br><hr>Yamashino
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 18:36

Autor filmiku faktycznie ma szczęście iż nie jesteśmy w usa. w kraju - w ktormy wh Wojtka C ludzie maja prawo wywieszać tabliczki w stylu: plot nie stanowi mojej obrony - ale broni ciebie przede mna...

offroadowcy maja za nic wszelkie prawa - traktują je chyba jako wskazówki dla tłumu a nie obowiazujace przepisy.
facet broni swej ziemi przed spadochroniarzami (skoro nie ma początku filmu - to oni chyba faktycznie spadli z nieba) ale to dla nich frajda do wspominania i chwalenia się... - niczym ps frog z białego m3....

brawo - popisalscie siÄ™ dzieci<br><hr>jaolcha
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 18:40

W stanach właściciel po prostu urządziłby sobie strzelnice...
W d*** mam ekologów i tym podobnych- lasy można przeorać (tym bardziej że leśnicy łupią nasz drzewostan)
Ale prywatna posesja? wokół sadu i oczka?
Kiedy dożyjemy czasów że w Polsce wandale którzy wtargną na naszą posesję nie będą chronieni prawem ?<br><hr>thk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 19:01

I dlatego przestałem jezdzic enduo bo oszolomstwo se pokupowalo KTM'y i rozjezdza ludziom prywatne tereny, rezerwaty, szlaki turystyczne tlumaczac sie ze sie zgubil albo ze to gdzie ma jezdzic. W d***, niech se kupi farme 1000 hektarow i po niej jezdzi. <br><hr>adam71
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 19:02

Komentatorzy napisał(a):Temu co nagrywa filmik gratuluję spokoju, bo ja też jestem spokojny, ale za takie coś, to po tej pierwszej akcji w 17tej sekundzie zsiadłbym z motocykla i wyje*ałbym dziadkowi, nie patrząc, że nie ma ręki.<br><hr>Cebalek<br>
Ja też. Endurowiec chce tylko zapytać gdzie droga. Jakby normalnie odpowiedział, to by pojechali i nie zostawili nawet śladów po oponach. A ten od razu grabiami w twarz?! No k...wa bez przesady.<br><hr>JacekBari
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 19:43

Komentatorzy napisał(a):Temu co nagrywa filmik gratuluję spokoju, bo ja też jestem spokojny, ale za takie coś, to po tej pierwszej akcji w 17tej sekundzie zsiadłbym z motocykla i wyje*ałbym dziadkowi, nie patrząc, że nie ma ręki.<br><hr>Cebalek<br>
Komentatorzy napisał(a):Ja też. Endurowiec chce tylko zapytać gdzie droga. Jakby normalnie odpowiedział, to by pojechali i nie zostawili nawet śladów po oponach. A ten od razu grabiami w twarz?! No k...wa bez przesady.<br><hr>JacekBari<br>
Ciekawe, że nie filmik zaczyna się dopiero gdy uderza go dziadek. Pewnie przedtem nic ciekawego się nie działo i to dlatego nie? .....<br><hr>umil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 19:48

Komentatorzy napisał(a):Ja też. Endurowiec chce tylko zapytać gdzie droga. Jakby normalnie odpowiedział, to by pojechali i nie zostawili nawet śladów po oponach. A ten od razu grabiami w twarz?! No k...wa bez przesady.<br><hr>JacekBari<br>
Komentatorzy napisał(a):Ciekawe, że nie filmik zaczyna się dopiero gdy uderza go dziadek. Pewnie przedtem nic ciekawego się nie działo i to dlatego nie? .....<br><hr>umil<br>
Uprzedzając pytania broniące bezmózgiego dziadka odpowiadam: tak, zdaję sobię sprawę z tego, że motocyklista prowokował go, ażeby zadziałał w taki, a nie inny sposób, aczkolwiek nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. Trochę rozumu każdemu się przyda.<br><hr>Cebalek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê