[Aktualności] Polski offroad - wersja full...
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
nie wiem jak ty ale ludzie w mieszkaniach to przeważnie mają drzwi i zamki... a nie szczere pole.. a jeśli sie kogoś szuka nie raz zapuka sie do cudzego mieszkania i spyta.. nikt normalny z widłami nie wychodzi.. no chyba, że trafi sie na kogoś kto podpisuje sie 888 - symbolem Hitlera..<br><hr>ubu królKomentatorzy napisał(a):Mialem dosc podobna sytuacje jednak bez zadnych widel itp. Szukalismy z kolega dojazdu do jeziora. Niestety przez przypadek wjechalismy na teren prywatny myslac ze to droga nad jezioro. Oczywiscie zadnej tabliczki typu "teren prywatny" ani nic nie bylo. I co? baba z morda ze to teren prywatny i jakim prawem wjezdzamy. Oczywiscie przeprosilismy i powiedzielismy ze szukamy jak dojechac na plaze ale nie zmienia to faktu ze uprzejmosc ludzi byla ponizej pasa...<br><hr>dam_1<br>Komentatorzy napisał(a):No co za skandal - nie przygotowano na wasze powitanie tabliczek. Nie łaska sprawdzić jak się dojeżdża do jeziora? Tak to można wchodzić do ludzi do mieszkań mówiąc, że się Jolki szuka.<br><hr>888<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja bym już dawno zsiadł z tego motoru po pierwszym uderzeniu i bym mu tymi grabiami napier... Szacunek dla kierowcy o tyle cierpliwości.<br><hr>oskar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czlowieku jestes totalnym nieudacznikiem zyciowym wiec nic dziwnego ze mscisz sie na innych.<br><hr>dffjKomentatorzy napisał(a):Niestety, ale crossy i rozjeżdżanie przez nie naszego kraju - a zwłaszcza gór - stały się w tym kraju plagą i ciężko z nimi walczyć, ale nie ma się co poddawać. Kiedyś trzech takich zatrzymało się pod sklepem w jednej z górskich miejscowości i zaczęło sobie spokojnie popijać kupione właśnie piwo. Jakie było ich zdziwienie, gdy po kilkunastu (sic!) minutach przyjechał wezwany przeze mnie anonimowo patrol Policji. Nie wiem, czy i jakie dostali kary, ale mam nadzieję, że dotkliwe.<br><hr>MrGreen<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taaa albo trafi się na przepaść...w górach.. bo przecież za spytanie o drogę to od razu widły w szyje.. i pan rowerzysta to akceptuje widzę.. jak straszny rower posiada, ze takie szkody powoduje..??Komentatorzy napisał(a):Najbardziej wk..ją mnie takie cwaniaczki co wpieprz.ają się komuś na podwórko lub pole i wymyślają bajeczkę typu "zgubiłyśmy się"(piszę w rodzaju żeńskim, bo to cioty, a nie motocykliści). Albo "ale co się stało", i że reakcja nieadekwatna. No, nieadekwatna, bo ja bym raczej opony poprzebijał widłami.
OK - raz na 100 lat ktoś się zgubi, ale nie wierzę, że tak było tutaj. Chłopcy na pewno mieli telefony, gps i różne cuda. A jak się jednak gubią to niech jeżdżą po swoim podwórku.<br><hr>icha<br>Komentatorzy napisał(a):Nie jeździłeś to nie pier... własnie tacy jak Ty maja najwiecej do powiedzenia u mnie znowu sasiada dziecko sie boi ale to tylko jego jedynego a sasiadow od groma ! i oczywiscie tez maja dzieci... Nie udzielaj sie w takich sprawach!<br><hr>Motocyklista<br>Komentatorzy napisał(a):No właśnie, że jeżdżę po lasach i łąkach, wprawdzie rowerem (bo mam motor szosowy), ale to też ingerencja. I bardzo uważam, żeby nie wjechać komuś na posiadłość, bo mam z domu wyniesiony szacunek do czyjejś własności. Ten człowiek z widłami ma bardzo zdrowe i właściwe podejście - bronił swojego terenu przed intruzami, którzy nie mają ani wychowania, ani umiejętności poruszania się w terenie. Tylko do przodu a potem się coś wymyśli. <br><hr>icha<br>
Dawnymi czasy ludzie podróżowali konno, pieszo - zatrzymując sie w gościńcach.. obecni o dziwo też spora część żyje z agroturystyki ale dla niektórych normalne będzie zachowanie Zbójcy grabiącego podróżnych lub na widły nadziewającego jak kto o droge spyta
KTO JEDNORĘKIEMU BANDYCIE DAJE PRAWO GRÓŹB POZBAWIENIA ŻYCIA ZA POMOCĄ WIDEŁ? PRZECIEŻ ON ATAKOWAŁ A NIE BRONIŁ SIE..<br><hr>ubu król
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chłopie widąc ten komentarz krew mnie zalewa. mogli odjechać... pewnie że mogli tylko gdzie ?? może ty powinieneś skazać im drogę bo ten staruszek miał z tym problem, więc daruj sobie komentarze tego typu, nawet nie zastanowiłeś się co napisać tylko z **** to napisałeś, i staruszek ich nie zrypał tylko napadł.... <br><hr>jKomentatorzy napisał(a):Ja bym sie nie opie#dalal tylko z kolegami go w kolo wziasc przytrzymac I zapytac czy jeszcze chce cos powiedziec a jak tak to w morde albo mu po polu przejechac I juz<br><hr>Miko<br>Komentatorzy napisał(a):Szukaja ch*ja do **** to znalezli wlasnosc jego wiec nie mieli prawa tam jezdzic zapytali zrypal ich powinni odjechac ... Marna prowokacja z ich strony niestety.<br><hr>wlodi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po lekturze poparcia dla furiata Ciśnie sie na usta Modlitwa Polaka z filmu Dzień Świra.. jak ktoś nie zna, niech sobie wygoogla, jak nie umie, to znaczy , że i tak sarkazmu jej nie zrozumie... :/
Pan Wścieklica rzucający się na stojącego człowieka z Grabiami i Widłami reprezentuje poziom kompleksów i zawiści połowy tego społeczeństwa, które na wejście na ich teren i pytanie o drogę najchętniej obtłukło by "obcego" udowadniając sobie swoją wielkość.
Motocykliści powinni czym prędzej uciec widząc faceta z widłami.. on by poszedł siedzieć a raniony widłami brudnymi dostałby Sepsy lub miejscowego zakażenia co groziłoby mu zgonem lub amputacją.. a to wszystko dla filmiku <br><hr>ubu król
Pan Wścieklica rzucający się na stojącego człowieka z Grabiami i Widłami reprezentuje poziom kompleksów i zawiści połowy tego społeczeństwa, które na wejście na ich teren i pytanie o drogę najchętniej obtłukło by "obcego" udowadniając sobie swoją wielkość.
Motocykliści powinni czym prędzej uciec widząc faceta z widłami.. on by poszedł siedzieć a raniony widłami brudnymi dostałby Sepsy lub miejscowego zakażenia co groziłoby mu zgonem lub amputacją.. a to wszystko dla filmiku <br><hr>ubu król
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i tak się może cieszyć, że to Polska i grabie, w USA mógłby dostać kulkę w łeb i nikt by nie miał prawa czegokolwiek mu zarzucać, tam własność prywatna to święta rzecz, u nas przez wielu pojmowana jako dobro wspólne<br><hr>gjKomentatorzy napisał(a):po lekturze poparcia dla furiata Ciśnie sie na usta Modlitwa Polaka z filmu Dzień Świra.. jak ktoś nie zna, niech sobie wygoogla, jak nie umie, to znaczy , że i tak sarkazmu jej nie zrozumie... :/
Motocykliści powinni czym prędzej uciec widząc faceta z widłami.. on by poszedł siedzieć a raniony widłami brudnymi dostałby Sepsy lub miejscowego zakażenia co groziłoby mu zgonem lub amputacją.. a to wszystko dla filmiku <br><hr>ubu król<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak gdzie jełopie, dokładnie tam skąd przyjechali!<br><hr>suxKomentatorzy napisał(a):Ja bym sie nie opie#dalal tylko z kolegami go w kolo wziasc przytrzymac I zapytac czy jeszcze chce cos powiedziec a jak tak to w morde albo mu po polu przejechac I juz<br><hr>Miko<br>Komentatorzy napisał(a):Szukaja ch*ja do **** to znalezli wlasnosc jego wiec nie mieli prawa tam jezdzic zapytali zrypal ich powinni odjechac ... Marna prowokacja z ich strony niestety.<br><hr>wlodi<br>Komentatorzy napisał(a):Chłopie widąc ten komentarz krew mnie zalewa. mogli odjechać... pewnie że mogli tylko gdzie ?? może ty powinieneś skazać im drogę bo ten staruszek miał z tym problem, więc daruj sobie komentarze tego typu, nawet nie zastanowiłeś się co napisać tylko z **** to napisałeś, i staruszek ich nie zrypał tylko napadł.... <br><hr>j<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widocznie endurowcy to takie zakute łby że jeśli nie ma wielkiej tablicy "nie wchodzić" albo nie dostaną info na FB to nie wiedzą, że czyjaś posiadłość jest CZYJĄŚ, a nie publiczną. Ci chłopcy z filmiku są zbyt nierozgarnięci by jeździć w ogóle, a po innych drogach niż asfaltowe, z drogowskazami to na pewno. Tatuś dał kasę na moto ale nie dał wychowania.<br><hr>iopaKomentatorzy napisał(a):Można śmiało założyć, że gościu rozmawiał z pierwszymi 3 ekipami, potem rzucał kurwami na kolejne 3, a obecnie po prostu przeszedł od słów do czynów. Po co jeździć krosami po czyim terenie?? Zgubili się? Trzeba było zejść, wyłączyć maszynę, zapytać o drogę. Czekali aż gościu kosę wyjmie? Nie rozumiem. Natomiast jako właściciel kawałka ziemi wiem jak wkurwiające jest już samo słuchanie enduraków, a jak by mi który na moje wjechał, też bym od razu z pałą wyszedł. Sorry.<br><hr>szu<br>Komentatorzy napisał(a):Nie masz Podstaw żadnych by tak Zakładać jak i by płonne nadzieje mieć, że crossowcy twoją pałą bedą zainteresowani..
a masz płot? tabliczkę teren prywatny ??
Wiesz, że grożeniu komuś pobiciem, czy zabiciem widłami, pałą jest karane z kodeksu karnego i ścigane przez prokuratora ? o omyłkowy wjazd na czyjś teren , zwłaszcza nie oznaczony to najwyżej kodeks cywilny..<br><hr>ubu król<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jedyną osobą, która się tu kompromituje jesteś ty. Po pierwsze motocykliści nie mają prawa poruszać się po drogach leśnych nieoznakowanych, a co z tym idzię, że nie mieli prawa się zgubić. Pomijając nawet już ten fakt, to jeśli chcieli się zapytać o drogę, to powinien zgasić motor i podejść do tego dziadka i zapytać. Motocykl produkuje spaliny, które jak ktoś słusznie zauważył nie współgrają z opryskami, a po drugie wpieprzyłbyś się komuś na podwórko samochodem i pytał o drogę? Kolejną rzeczą, którą możemy tu podważać jest opanowanie motocyklistów, film został nagrany przez kierowcę pojazdu, co znaczy, że mógł zostać w jakiś sposób zmanipulowany, chociażby przez skrócenie nagrania. Piszesz też, że na miejscu motocyklisty sam byś mu przywalił, a czy zdajesz sobie w tedy sprawę, że mógłbyś zostać oskarżony o wtargnięcie na cudzą posiadłość oraz pobicie? A argumentacja typu "ale gdzie ODJECHAĆ jeżeli zgubili drogę" jest dosyć łatwa do obalenia, po prostu mogli zawrócić i odjechać dokładnie tą samą drogą, którą przyjechali. I ostatnia rzecz, która razi w oczy, masz jakiś kompleks, że musisz się pochwalić, że masz 17 lat i sądzisz, że twój tok myślenia czyni z ciebie osobę, nad wyraz inteligentną jak na twój wiek?<br><hr>HaMAYAKomentatorzy napisał(a):Piszecie takie głupoty że kierowca motocyklu to pipa, że film ucięty, ale jak zwykle tacy ludzie jak wy, wiedzą wszystko najlepiej, jak to czytam to nie którzy są po prostu żałośni moim zdaniem. Kierowcy na Krossach zgubili się najprawdopodobniej, niby nie mieli prawa tam wjechać ale tamtych dwóch stało, nic nie robili, nie mówili zachowywali się normalnie, to wybiegł jakiś kaleka który szuka guza, miał prawo się zdenerwować ale nie żeby atakować niebezpiecznymi narzędziami, i jeszcze mam do powiedzenia wszystkich INTELIGENTOM którzy w komentarzach piszą że w USA dawno by ich zastrzelili, zabili itd, ale to je KUR** POLSKA A NIE USA!!!
Co ma piernik do wiatraka ? nie wykazaliście się najmniejszym argumentem dlaczego to motocykliści mają być winni konfliktu a biorąc już pod uwagę że jesteśmy w POLSCE, to jest po prostu napaść z bronią, ten dziadek się nie bronił, oni nie byli zbrodniarzami, chuliganami nie niszczyli mu ogrodu. jeden motocyklista po prostu zapytał o drogę, a on wyskoczył na nich, wręcz napadł z normalną bronią której użył, wystarczyło by żeby uderzył tymi grabiami drugą stroną i już by doszło do tragedii, moim zdaniem ten człowiek był nie normalny, sam na miejscu motocyklisty dawno bym mu przywalił... oni akurat zachowali się naprawdę opanowanie, nie wierzę że komuś nie wymcknęło by się przekleństwo. Nie wierzę że nikt z was po prostu nie zdzielił go w mordę, może i był kaleką ale to powinno go skłonić do jakiegoś myślenia, nie twierdzę też że motocykliście nie byli winni, i można by było powiedzieć że mogli od razu odjechać stamtąd to nic by się nie stało... ale gdzie ODJECHAĆ jeżeli zgubili drogę a pan kaleka nie chciał im pokazać drogi? trochę logiki wy intelektualiści... motocykliści to od razu bandyci, sam nie jestem motocyklistą a jednak nie mam zdania o nich złego, a znam wielu... kompromitujcie się dalejnapisał 17 latek.<br><hr>Żaku<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam rozumieć że masz w d.... własność prywatną ale to twój problem robaczku! <br><hr>RobertKomentatorzy napisał(a):W USA farmer najpierw by im odstrzelił puste łby a potem dopiero pytałby co robią na jego trawniku.<br><hr>Tomtom<br>Komentatorzy napisał(a):Gdyby strzelił do mnie i nieszczęśliwie by nie trafił to by był ostatni idiotyczny wyczyn w jego nędznym życiu uwierzcie, wszyscy jesteśmy ludźmi i tak też się zachowujmy<br><hr>Ernani4<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo qur... Śmieszne dokuczać ludziom. Teren prywatny jak sama nazwa wskazuje bez zezwolenia właściciela wstęp wzbroniony. Swiry jedne i tyle współczuję temu panu i jego żonie na jego miejscu bym pierd.. W łeb żeby spadł z tego motoru. Co to w ogóle jest.. A za rozpowszechnianie wizerunku bez zgody sąd. I tego życzę.<br><hr>mona
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Życzę wszystkim co koleś się podoba abyście na stare lata byli przynajmniej tacy sami a najlepiej jeszcze gorsi niż on i jak komuś wejdziecie na posesję to nie dostali grabiami czy widłami 5 tylko kulkę prosto w wasze puste łby.<br><hr>yłek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem zdziwiony że jeszcze są w polsce ludzie myślący! Szacun !<br><hr>RobertKomentatorzy napisał(a):Piszecie takie głupoty że kierowca motocyklu to pipa, że film ucięty, ale jak zwykle tacy ludzie jak wy, wiedzą wszystko najlepiej, jak to czytam to nie którzy są po prostu żałośni moim zdaniem. Kierowcy na Krossach zgubili się najprawdopodobniej, niby nie mieli prawa tam wjechać ale tamtych dwóch stało, nic nie robili, nie mówili zachowywali się normalnie, to wybiegł jakiś kaleka który szuka guza, miał prawo się zdenerwować ale nie żeby atakować niebezpiecznymi narzędziami, i jeszcze mam do powiedzenia wszystkich INTELIGENTOM którzy w komentarzach piszą że w USA dawno by ich zastrzelili, zabili itd, ale to je KUR** POLSKA A NIE USA!!!
Co ma piernik do wiatraka ? nie wykazaliście się najmniejszym argumentem dlaczego to motocykliści mają być winni konfliktu a biorąc już pod uwagę że jesteśmy w POLSCE, to jest po prostu napaść z bronią, ten dziadek się nie bronił, oni nie byli zbrodniarzami, chuliganami nie niszczyli mu ogrodu. jeden motocyklista po prostu zapytał o drogę, a on wyskoczył na nich, wręcz napadł z normalną bronią której użył, wystarczyło by żeby uderzył tymi grabiami drugą stroną i już by doszło do tragedii, moim zdaniem ten człowiek był nie normalny, sam na miejscu motocyklisty dawno bym mu przywalił... oni akurat zachowali się naprawdę opanowanie, nie wierzę że komuś nie wymcknęło by się przekleństwo. Nie wierzę że nikt z was po prostu nie zdzielił go w mordę, może i był kaleką ale to powinno go skłonić do jakiegoś myślenia, nie twierdzę też że motocykliście nie byli winni, i można by było powiedzieć że mogli od razu odjechać stamtąd to nic by się nie stało... ale gdzie ODJECHAĆ jeżeli zgubili drogę a pan kaleka nie chciał im pokazać drogi? trochę logiki wy intelektualiści... motocykliści to od razu bandyci, sam nie jestem motocyklistą a jednak nie mam zdania o nich złego, a znam wielu... kompromitujcie się dalejnapisał 17 latek.<br><hr>Żaku<br>
Komentatorzy napisał(a):Jedyną osobą, która się tu kompromituje jesteś ty. Po pierwsze motocykliści nie mają prawa poruszać się po drogach leśnych nieoznakowanych, a co z tym idzię, że nie mieli prawa się zgubić. Pomijając nawet już ten fakt, to jeśli chcieli się zapytać o drogę, to powinien zgasić motor i podejść do tego dziadka i zapytać. Motocykl produkuje spaliny, które jak ktoś słusznie zauważył nie współgrają z opryskami, a po drugie wpieprzyłbyś się komuś na podwórko samochodem i pytał o drogę? Kolejną rzeczą, którą możemy tu podważać jest opanowanie motocyklistów, film został nagrany przez kierowcę pojazdu, co znaczy, że mógł zostać w jakiś sposób zmanipulowany, chociażby przez skrócenie nagrania. Piszesz też, że na miejscu motocyklisty sam byś mu przywalił, a czy zdajesz sobie w tedy sprawę, że mógłbyś zostać oskarżony o wtargnięcie na cudzą posiadłość oraz pobicie? A argumentacja typu "ale gdzie ODJECHAĆ jeżeli zgubili drogę" jest dosyć łatwa do obalenia, po prostu mogli zawrócić i odjechać dokładnie tą samą drogą, którą przyjechali. I ostatnia rzecz, która razi w oczy, masz jakiś kompleks, że musisz się pochwalić, że masz 17 lat i sądzisz, że twój tok myślenia czyni z ciebie osobę, nad wyraz inteligentną jak na twój wiek?<br><hr>HaMAYA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeździsz off-road, bo w cywilizowanym świecie już cię nikt nie chce widzieć, prawda? Chowasz się po lasach, łąkach, wpadasz tylko coś złupić lub roz-ebać, i jesteś wrogo nastawiony do myślących. Nie myślących inaczej, ale w ogóle myślących.<br><hr>zenoKomentatorzy napisał(a):Życzę wszystkim co koleś się podoba abyście na stare lata byli przynajmniej tacy sami a najlepiej jeszcze gorsi niż on i jak komuś wejdziecie na posesję to nie dostali grabiami czy widłami 5 tylko kulkę prosto w wasze puste łby.<br><hr>yłek <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżdżę w offroad i po asfalcie (wr,ninja) nie raz się zgubiłem to normalne a ty oceniaj innych i dalej się masturbuj swoim intelektem. Naprawdę frajerski komentarz pewnie jesteś frajerem<br><hr>cywilizowanyKomentatorzy napisał(a):Życzę wszystkim co koleś się podoba abyście na stare lata byli przynajmniej tacy sami a najlepiej jeszcze gorsi niż on i jak komuś wejdziecie na posesję to nie dostali grabiami czy widłami 5 tylko kulkę prosto w wasze puste łby.<br><hr>yłek <br>Komentatorzy napisał(a):Jeździsz off-road, bo w cywilizowanym świecie już cię nikt nie chce widzieć, prawda? Chowasz się po lasach, łąkach, wpadasz tylko coś złupić lub roz-ebać, i jesteś wrogo nastawiony do myślących. Nie myślących inaczej, ale w ogóle myślących.<br><hr>zeno<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
z jednejs strony jako motocyklista i fan sportoe EX sie zgadzam, ale z drugiej, nie raz chodzac po beskidzie wyspowym czy wyzszych gorach natknalem sie na przelatujacego przez sciezke crossa, rozpierdsalajacego cala sciolke i prawie ludziom po butach, przy wspinaniu analogicznie, siedzisz spokojnie, cisza, nagle przelatuja quady i crossy, kreca sie w jednym miejscu przez 5min, ledwo slychac wlasne mysli, zostaje tylko syf i ziemia rozsypana wszedzie, nie jest to ani mile dla ucha ani oka, mala ilosc torow nie jest pozwoleniem na bycie upierdliwym dla zwyklych ludzi<br><hr>mmKomentatorzy napisał(a):Niestety, ale crossy i rozjeżdżanie przez nie naszego kraju - a zwłaszcza gór - stały się w tym kraju plagą i ciężko z nimi walczyć, ale nie ma się co poddawać. Kiedyś trzech takich zatrzymało się pod sklepem w jednej z górskich miejscowości i zaczęło sobie spokojnie popijać kupione właśnie piwo. Jakie było ich zdziwienie, gdy po kilkunastu (sic!) minutach przyjechał wezwany przeze mnie anonimowo patrol Policji. Nie wiem, czy i jakie dostali kary, ale mam nadzieję, że dotkliwe.<br><hr>MrGreen<br>Komentatorzy napisał(a):a za co im mieli mandat wystawić odważny, Anonimowy ORMOwcu ? chyba, że za picie piwa przed sklepem..
crossowcy kraj rozjeżdżają.. a cieżki sprzęt leśny to nie?
Jak będą wytyczone szlaki , którymi można by legalnie w teren pojechać to i spora część normalnych motocyklistów by pomogła wyłapać Chamów co dewastują np szlaki piesze czy rezerwaty.. a tak wszystkich do jednego worka wrzucacie,, Wygrywa bardziej chamski i mocny- który szkód narobi i ucieknie a nie zatrzyma sie by dyskutować..<br><hr>ubu król<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żal mi cię ! Taka niska samoocena ! <br><hr>RobertKomentatorzy napisał(a):Życzę wszystkim co koleś się podoba abyście na stare lata byli przynajmniej tacy sami a najlepiej jeszcze gorsi niż on i jak komuś wejdziecie na posesję to nie dostali grabiami czy widłami 5 tylko kulkę prosto w wasze puste łby.<br><hr>yłek <br>Komentatorzy napisał(a):Jeździsz off-road, bo w cywilizowanym świecie już cię nikt nie chce widzieć, prawda? Chowasz się po lasach, łąkach, wpadasz tylko coś złupić lub roz-ebać, i jesteś wrogo nastawiony do myślących. Nie myślących inaczej, ale w ogóle myślących.<br><hr>zeno<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżdżę w offroad i po asfalcie (wr,ninja) nie raz się zgubiłem to normalne a ty oceniaj innych i dalej się masturbuj swoim intelektem. Naprawdę frajerski komentarz pewnie jesteś frajerem<br><hr>cywilizowany <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam nadzieje ze to ciebie glupia istoto **** ... ktos w łeb!!!ormowskiem nasienie<br><hr>wielkie joKomentatorzy napisał(a):Bardzo qur... Śmieszne dokuczać ludziom. Teren prywatny jak sama nazwa wskazuje bez zezwolenia właściciela wstęp wzbroniony. Swiry jedne i tyle współczuję temu panu i jego żonie na jego miejscu bym pierd.. W łeb żeby spadł z tego motoru. Co to w ogóle jest.. A za rozpowszechnianie wizerunku bez zgody sąd. I tego życzę.<br><hr>mona<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tacy sami ludzie co tutaj najeżdżają offroaderów a w terenie latają za nimi z widłami - kupują crossy czy terenówki i robią trzodę w lasach i na polach tak że całe środowisko cierpi.
Tylko tego jeden wieśniak z drugim nie zrozumie że nie każdy kto w terenie jeździ jest takim samym kmiotem jak on sam.
<br><hr>Kapitan
Tylko tego jeden wieśniak z drugim nie zrozumie że nie każdy kto w terenie jeździ jest takim samym kmiotem jak on sam.
<br><hr>Kapitan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl