Moto gaśnie jak odejme sanie
			 • Strona 1 z 1

Moto gaśnie jak odejme sanie
Witam,
Przegrzebałem forum ale niestety nie znalazłem rozwiązania.
Ostatnio zdjąłem bak przemyłem pomalowałem i założyłem i zaczęły się problemy. Od razu powiem że kranik zdjąłem i nic z nim nie robiłem.
Moto odpala ale na pełnym saniu (ręczne)
Nie ważnie czy jest na grzany czy nie jak zmniejszę sanie to gaśnie :/ Paliwo jest, powietrze też więc o co chodzi.
Świece sprawdzone, nowe przewody paliwowe też nowe dałem, Nie wiem co już sprawdzać. Tak jak by dostawał lewego powietrza :/ Praca stałą się nie równa a czasami słychać nie równą pracę i takie mini strzały z rur.
Gaźników nie ruszałem...
Moto to Suzuki GSX750e

Przegrzebałem forum ale niestety nie znalazłem rozwiązania.
Ostatnio zdjąłem bak przemyłem pomalowałem i założyłem i zaczęły się problemy. Od razu powiem że kranik zdjąłem i nic z nim nie robiłem.
Moto odpala ale na pełnym saniu (ręczne)
Nie ważnie czy jest na grzany czy nie jak zmniejszę sanie to gaśnie :/ Paliwo jest, powietrze też więc o co chodzi.
Świece sprawdzone, nowe przewody paliwowe też nowe dałem, Nie wiem co już sprawdzać. Tak jak by dostawał lewego powietrza :/ Praca stałą się nie równa a czasami słychać nie równą pracę i takie mini strzały z rur.
Gaźników nie ruszałem...
Moto to Suzuki GSX750e
- 

Przemk
- Świeżak
sanie to w zimie a motur w lecie  

a tak na powaznie to albo ma za malo benzyny albo za duzo powietrza w mieszance,zakleiles wlew paliwa do malowania? a moze przewody zle podlaczyles?(podcisnieniowe?) dales je takiej samej srednicy?czy zmieniles je dopiero jak juz przestalo dzialac?

a tak na powaznie to albo ma za malo benzyny albo za duzo powietrza w mieszance,zakleiles wlew paliwa do malowania? a moze przewody zle podlaczyles?(podcisnieniowe?) dales je takiej samej srednicy?czy zmieniles je dopiero jak juz przestalo dzialac?
Busa,Junak i DR-ka;)...doszła jeszcze SP-1
			- Mahoney
- Świeżak
RUTRA.RD napisał(a):rozbierz to jeszze raz i złóż pozadnie wedlug serwisowki sprawdzajac wszystko 10 razy bo cos ewidentnie spier...
No dokładnie coś spier...
 Ale serwisówki nie ma do mojego motorku
 Ale serwisówki nie ma do mojego motorku  Wszystko robię na wyczucie i na skromną wiedzę
 Wszystko robiÄ™ na wyczucie i na skromnÄ… wiedzÄ™ 
- 

Przemk
- Świeżak
- 

RUTRA.RD
- VIP Åšcigacz.pl
- 

Przemk
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości