Moto gaśnie jak odejme sanie
• Strona 1 z 1
Moto gaśnie jak odejme sanie
Witam,
Przegrzebałem forum ale niestety nie znalazłem rozwiązania.
Ostatnio zdjąłem bak przemyłem pomalowałem i założyłem i zaczęły się problemy. Od razu powiem że kranik zdjąłem i nic z nim nie robiłem.
Moto odpala ale na pełnym saniu (ręczne)
Nie ważnie czy jest na grzany czy nie jak zmniejszę sanie to gaśnie :/ Paliwo jest, powietrze też więc o co chodzi.
Świece sprawdzone, nowe przewody paliwowe też nowe dałem, Nie wiem co już sprawdzać. Tak jak by dostawał lewego powietrza :/ Praca stałą się nie równa a czasami słychać nie równą pracę i takie mini strzały z rur.
Gaźników nie ruszałem...
Moto to Suzuki GSX750e
Przegrzebałem forum ale niestety nie znalazłem rozwiązania.
Ostatnio zdjąłem bak przemyłem pomalowałem i założyłem i zaczęły się problemy. Od razu powiem że kranik zdjąłem i nic z nim nie robiłem.
Moto odpala ale na pełnym saniu (ręczne)
Nie ważnie czy jest na grzany czy nie jak zmniejszę sanie to gaśnie :/ Paliwo jest, powietrze też więc o co chodzi.
Świece sprawdzone, nowe przewody paliwowe też nowe dałem, Nie wiem co już sprawdzać. Tak jak by dostawał lewego powietrza :/ Praca stałą się nie równa a czasami słychać nie równą pracę i takie mini strzały z rur.
Gaźników nie ruszałem...
Moto to Suzuki GSX750e
-
Przemk - Świeżak
sanie to w zimie a motur w lecie
a tak na powaznie to albo ma za malo benzyny albo za duzo powietrza w mieszance,zakleiles wlew paliwa do malowania? a moze przewody zle podlaczyles?(podcisnieniowe?) dales je takiej samej srednicy?czy zmieniles je dopiero jak juz przestalo dzialac?

a tak na powaznie to albo ma za malo benzyny albo za duzo powietrza w mieszance,zakleiles wlew paliwa do malowania? a moze przewody zle podlaczyles?(podcisnieniowe?) dales je takiej samej srednicy?czy zmieniles je dopiero jak juz przestalo dzialac?
Busa,Junak i DR-ka;)...doszła jeszcze SP-1
- Mahoney
- Świeżak
RUTRA.RD napisał(a):rozbierz to jeszze raz i złóż pozadnie wedlug serwisowki sprawdzajac wszystko 10 razy bo cos ewidentnie spier...
No dokładnie coś spier...

-
Przemk - Świeżak
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
-
Przemk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości