narzędzia cb 500
• Strona 1 z 1
narzędzia cb 500
Tydzień temu kupiłem ładną honde cb 500 ( 18 tys przebiegu 96 rok). Szukałem narzędzi bo powinny gdzieś być ale ich nie mogę znaleźć może ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie mam szukać, o ile są bo niektórzy lubią sobie podprowadzić narzędzia.
- cajewic
- Świeżak
?? chodzi Ci o zestaw dołączany przy zakupie moto w salonie? Twój sprzęt ma 14lat to mało prawdopodobne, że ostały się z nim. Poza tym w skład takich narządzi wchodzą: klucz do świec, kilka płaskich kluczy (bo np dokręcić podstawowe śruby np zacisku, napięcia łańcucha napędowego, jakieś marne kombinerki i jeszcze marniejszy krzyżak
. I tak ich się uzywać prawie nie da taka jakość
(poza kluczem do świec bo ten mi się sprawdza znakomicie)
U mnie w zzr600 były pod siedzeniem przy lampie stopu schowane. U ciebie jak ich pod siedzeniem nie ma to nie ma i tyle.
ps. wierzysz w ten przebieg?
Ja te 18tys kilometrów robie w JEDEN sezon a śmigam troszke tylko wiecej niż normalnie... czyli zloty, smiganki z kumplami, miasto, urlop po polsce, czasem do pracy. myślę, że Twoja CB ma więcej przejechane. Bo inaczej wyszłoby 1120 km na rok...tyle zrobiłem od początku tego roku w 3 słoneczne weekendy..

U mnie w zzr600 były pod siedzeniem przy lampie stopu schowane. U ciebie jak ich pod siedzeniem nie ma to nie ma i tyle.
ps. wierzysz w ten przebieg?
Ja te 18tys kilometrów robie w JEDEN sezon a śmigam troszke tylko wiecej niż normalnie... czyli zloty, smiganki z kumplami, miasto, urlop po polsce, czasem do pracy. myślę, że Twoja CB ma więcej przejechane. Bo inaczej wyszłoby 1120 km na rok...tyle zrobiłem od początku tego roku w 3 słoneczne weekendy..
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki wielkie za info, pewnie się komuś te klucze spodobały. Ten przebieg jest raczej oryginalny - z przodu była opona od nowości i nie widać po nim zużycia manetek czy podnóżków. Poza tym we Włoszech skąd jest motor jeździły nim dwie kobiety. a ostatnie badanie techniczne miało miejsce w maju 2007 roku. Z tego wnioskuje że przegląd może być orginalny
- cajewic
- Świeżak
mój miał przejechane 40tys od 95 roku ale od 2001 roku stał nieruszany aż do 2008. teraz ma 55tyś u mnie. Podnóżki jak kupowałem go tez były jak nowe i manetki tez, a przez moje 15tyś wyglądają juz na lekko zużyte. Mysle, że to wszystko kwestia jak sprzęt był użytkowany raczej niż od kilometrów.
Tak czy siak, miłego użytkowania!
Tak czy siak, miłego użytkowania!

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości