Zobacz wątek - narzędzia cb 500
NAS Analytics TAG

narzędzia cb 500

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

narzędzia cb 500

Postprzez cajewic » 10/3/2010, 21:23

Tydzień temu kupiłem ładną honde cb 500 ( 18 tys przebiegu 96 rok). Szukałem narzędzi bo powinny gdzieś być ale ich nie mogę znaleźć może ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie mam szukać, o ile są bo niektórzy lubią sobie podprowadzić narzędzia.
cajewic
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 11/3/2010, 09:29

?? chodzi Ci o zestaw dołączany przy zakupie moto w salonie? Twój sprzęt ma 14lat to mało prawdopodobne, że ostały się z nim. Poza tym w skład takich narządzi wchodzą: klucz do świec, kilka płaskich kluczy (bo np dokręcić podstawowe śruby np zacisku, napięcia łańcucha napędowego, jakieś marne kombinerki i jeszcze marniejszy krzyżak :D. I tak ich się uzywać prawie nie da taka jakość ;) (poza kluczem do świec bo ten mi się sprawdza znakomicie)

U mnie w zzr600 były pod siedzeniem przy lampie stopu schowane. U ciebie jak ich pod siedzeniem nie ma to nie ma i tyle.

ps. wierzysz w ten przebieg?

Ja te 18tys kilometrów robie w JEDEN sezon a śmigam troszke tylko wiecej niż normalnie... czyli zloty, smiganki z kumplami, miasto, urlop po polsce, czasem do pracy. myślę, że Twoja CB ma więcej przejechane. Bo inaczej wyszłoby 1120 km na rok...tyle zrobiłem od początku tego roku w 3 słoneczne weekendy..
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cajewic » 11/3/2010, 16:01

Dzięki wielkie za info, pewnie się komuś te klucze spodobały. Ten przebieg jest raczej oryginalny - z przodu była opona od nowości i nie widać po nim zużycia manetek czy podnóżków. Poza tym we Włoszech skąd jest motor jeździły nim dwie kobiety. a ostatnie badanie techniczne miało miejsce w maju 2007 roku. Z tego wnioskuje że przegląd może być orginalny
cajewic
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 11/3/2010, 16:18

mój miał przejechane 40tys od 95 roku ale od 2001 roku stał nieruszany aż do 2008. teraz ma 55tyś u mnie. Podnóżki jak kupowałem go tez były jak nowe i manetki tez, a przez moje 15tyś wyglądają juz na lekko zużyte. Mysle, że to wszystko kwestia jak sprzęt był użytkowany raczej niż od kilometrów.
Tak czy siak, miłego użytkowania! :)
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê