masakra
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
gixxer napisał(a):dobre co pala fajki gadaja przez telefon a tu kobieta umiera chlopak nie zyjie wiem ze lepiej nie probowac wyciagac z auta no ale ich reakcja na to wszystko jest niesamowita.
W sumie to myslalem,ze wyciągną koszyk,konserwy i będzie biwak

-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a):rumunia? blugaria? al;e po zobaczeniu takiego filmiku czlowiek zaczyna troszke inaczej patrzec na zabawe na dwoch kolach.
taa jestem za. przezył koleś wiadomo coś...
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Motocyklista wyskoczył z buta....zwykle oznacza to jedno-dla niego jest już po zawodach. Swoją droga koledzy motocykliści tez są fajni...a.la kolumna zygmunta pewnie. Nie ma znaczenia gdzie to jest, bo powiem wam, że u nas jest niewiele lepiej-na 10 osób, które lądują nam iejscu zdarzenia znajdą się najwyżej 2-3 chętne i zdolne do jakiegokolwiek działania-reszta łazi i gapi się bez sensu i czasem trzeba ich "ustawiać" albo pogonić.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Kurde zeczywiście masakra
Zero policji,karetki nic 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Wiadomo, że zawsze pewniej się w takim stroju jeździ, ale też bez przesady. Bo gdy taki wypadek zdarza się na torze (całkiem często) to raczej trudno zginąć. Ale gdy tak jak w tym przypadku zdarzenie ma miejsce na drodze publicznej.... cóż samochody, znaki, barierki...
-
gelo007 - Administrator
Pozwoliłem sobie to umieścić na dwóch innych forach myśle że nie macie mi to zazłe.Jeśli facet nagrywał to np po 10 min od zdarzenia to nawet na najwiekszej wsi policja czy straż powinna dojechać w góra 10min a tutaj po np 17min nie ma. Sam byłem świadkiem podobnego wypadku i odradzam tego widoku każdemu... a strach i przerażenie paraliżują człowieka i nie jest w stanie wykonać jakiego kolwiek czynu a do tego wielu ludzi nie umi udzielic pierwszej pomocy.....
Ps: Chciałbym zatrzeć złe wrażenie które zrobiłem na tym forum,mam nadzieje że mi wybaczycie.
Ps: Chciałbym zatrzeć złe wrażenie które zrobiłem na tym forum,mam nadzieje że mi wybaczycie.
- WhiteArmy00
- Świeżak
Rzeczywiście wygląda to masakrycznie. Może się mylę, ale ci którzy chodzili koło leżącego gościa powtarzali słowo "respira" może on oddychał i czekali po prostu na pomoc?
A co do pomocy to jest najbardziej zastraszające. Kto z was ma kurs pierwszej pomocy albo ratownika medycznego? Sądzę, że nie wielu, a zawsze takie umiejętności w takiej sytuacji by się przydały.
A co do pomocy to jest najbardziej zastraszające. Kto z was ma kurs pierwszej pomocy albo ratownika medycznego? Sądzę, że nie wielu, a zawsze takie umiejętności w takiej sytuacji by się przydały.
-
sousou - Świeżak
Outlaw-dzieki....
Ale sam przyznasz że większość ludzi kierująca pojazdami nie ma pojęcia jak ratować człowieka.... To się poprostu olewa.... jak kilka lat temu zdawałem karte motorowerowa to miałem zdawać na pierwszą pomoc,ale wystarczyło ze szkoła podbiła że jest i z głowy,mało ich to obchodzi że nic nie umisz ;/ A w tedy temu człowiekowi mógłbym pomóc a nie umiałem:(
A tu mam filmik o typku co się upadków nie obawia. http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=9799
Ale sam przyznasz że większość ludzi kierująca pojazdami nie ma pojęcia jak ratować człowieka.... To się poprostu olewa.... jak kilka lat temu zdawałem karte motorowerowa to miałem zdawać na pierwszą pomoc,ale wystarczyło ze szkoła podbiła że jest i z głowy,mało ich to obchodzi że nic nie umisz ;/ A w tedy temu człowiekowi mógłbym pomóc a nie umiałem:(
A tu mam filmik o typku co się upadków nie obawia. http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=9799
- WhiteArmy00
- Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości