Moje intro - wasze opinie
			 • Strona 1 z 1

Moje intro - wasze opinie
Witam. 
Rozwinę nieco temat. Od niedawna a dokładnie 5'ty dzień uczę się obsługiwać program firmy Adobe - After Effect CS3 Pro. Podany link zawiera krótką animację którą stworzyłem i teraz parę wyjaśnień.
Oto link : http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 3191&hl=pl
Przede wszystkim nie mam na celu chwalenie się nią, czy promocją a jedynie poznanie waszych opinii, komentarzy czy ten krótki filmik w ogóle przypomina jak kolwiek profesjonalne podejście do sprawy. Stworzyłem go samodzielnie, jedynie dźwięki są pobrane.
Co do samego filmu to od razu mówię, że komentarze typu zmień texty pojawiające się w animacji bo są denne mijają się z celem bo doskonale o tym wiem. Napisy są dodatkiem, nie mają żadnych przekazów i są przypadkowe, takie żeby były.
Stworzyłem ten temat na tym forum a nie forum specjalizującym się w animacjach, czy grafice bo tam użytkownicy są z tym wszystkim obeznani i moje intro jedynie by ich zanudziło a opinie były by wiadome.
To jak ? Trzymać się tego stylu, mam jakieś predyspozycje ?
				Rozwinę nieco temat. Od niedawna a dokładnie 5'ty dzień uczę się obsługiwać program firmy Adobe - After Effect CS3 Pro. Podany link zawiera krótką animację którą stworzyłem i teraz parę wyjaśnień.
Oto link : http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 3191&hl=pl
Przede wszystkim nie mam na celu chwalenie się nią, czy promocją a jedynie poznanie waszych opinii, komentarzy czy ten krótki filmik w ogóle przypomina jak kolwiek profesjonalne podejście do sprawy. Stworzyłem go samodzielnie, jedynie dźwięki są pobrane.
Co do samego filmu to od razu mówię, że komentarze typu zmień texty pojawiające się w animacji bo są denne mijają się z celem bo doskonale o tym wiem. Napisy są dodatkiem, nie mają żadnych przekazów i są przypadkowe, takie żeby były.
Stworzyłem ten temat na tym forum a nie forum specjalizującym się w animacjach, czy grafice bo tam użytkownicy są z tym wszystkim obeznani i moje intro jedynie by ich zanudziło a opinie były by wiadome.
To jak ? Trzymać się tego stylu, mam jakieś predyspozycje ?

- 

DetoX
- Świeżak
- 

patryk83
- Bywalec
- 

CalibraHunter
- VIP Ścigacz.pl
- 

zadzior
- Stały bywalec
heheheh mnie sie identycznie skojarzylo z tymi gierkami '90...  ale ten klimat najlepszy byl
 ale ten klimat najlepszy byl 
Never let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter
- VIP Ścigacz.pl
coś ciekawego w tej produkcji napewno jest
szacun:)
				szacun:)
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
			- 

limak14
- VIP Ścigacz.pl
cześć, nie będę słodził jak poprzednicy bo filmy/gry grozy to nie mój klimat ale jeśli chodzi o postępy w pracy to jak na 5 dzień pracy z nowym programem to SUPER. Oby praca nadal rozwijała się tak efektywnie.
i tu mały pomysł z mojej strony jeśli oczywiście się spodoba - możesz dodać jakiś szum lub efekt ciut starszej kliszy (takie plamki rysy na ekranie) chyba będą pasowały do klimatu 
P.S. - bawisz się jeszcze jakimiś produktami Adobe ?

i tu mały pomysł z mojej strony jeśli oczywiście się spodoba - możesz dodać jakiś szum lub efekt ciut starszej kliszy (takie plamki rysy na ekranie) chyba będą pasowały do klimatu

P.S. - bawisz się jeszcze jakimiś produktami Adobe ?
- 

ZWA_Z434
- Świeżak
Nowe pomysły zawsze mile widziane   Co do szumu to był dodany do napisów pojawiąjacych się tam a efekt starszej kliszy czyli old movie look to można dodać w sumie
 Co do szumu to był dodany do napisów pojawiąjacych się tam a efekt starszej kliszy czyli old movie look to można dodać w sumie  
Bawie się Photoshopem CS2 jak mi się tapeta na pulpicie znudzi albo potrzebuje jakieś tło np. do video.
 albo potrzebuje jakieś tło np. do video.
				 Co do szumu to był dodany do napisów pojawiąjacych się tam a efekt starszej kliszy czyli old movie look to można dodać w sumie
Bawie się Photoshopem CS2 jak mi się tapeta na pulpicie znudzi
- 

DetoX
- Świeżak
Nie gustuje w tych klimatach, ale patrzac na strone techniczną to dobra robota  Jak dlamnie Extra, a o gustach sie nie rozmawia
 Jak dlamnie Extra, a o gustach sie nie rozmawia  Powodzenia w dalszej pracy
 Powodzenia w dalszej pracy 
				 Jak dlamnie Extra, a o gustach sie nie rozmawia
 Jak dlamnie Extra, a o gustach sie nie rozmawia  Powodzenia w dalszej pracy
 Powodzenia w dalszej pracy 
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
			22.10.08 ====> Zdałem Prawko

- 

zdzichu123
- Bywalec
			 • Strona 1 z 1