Moje intro - wasze opinie
• Strona 1 z 1
Moje intro - wasze opinie
Witam.
Rozwinę nieco temat. Od niedawna a dokładnie 5'ty dzień uczę się obsługiwać program firmy Adobe - After Effect CS3 Pro. Podany link zawiera krótką animację którą stworzyłem i teraz parę wyjaśnień.
Oto link : http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 3191&hl=pl
Przede wszystkim nie mam na celu chwalenie się nią, czy promocją a jedynie poznanie waszych opinii, komentarzy czy ten krótki filmik w ogóle przypomina jak kolwiek profesjonalne podejście do sprawy. Stworzyłem go samodzielnie, jedynie dźwięki są pobrane.
Co do samego filmu to od razu mówię, że komentarze typu zmień texty pojawiające się w animacji bo są denne mijają się z celem bo doskonale o tym wiem. Napisy są dodatkiem, nie mają żadnych przekazów i są przypadkowe, takie żeby były.
Stworzyłem ten temat na tym forum a nie forum specjalizującym się w animacjach, czy grafice bo tam użytkownicy są z tym wszystkim obeznani i moje intro jedynie by ich zanudziło a opinie były by wiadome.
To jak ? Trzymać się tego stylu, mam jakieś predyspozycje ?
Rozwinę nieco temat. Od niedawna a dokładnie 5'ty dzień uczę się obsługiwać program firmy Adobe - After Effect CS3 Pro. Podany link zawiera krótką animację którą stworzyłem i teraz parę wyjaśnień.
Oto link : http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 3191&hl=pl
Przede wszystkim nie mam na celu chwalenie się nią, czy promocją a jedynie poznanie waszych opinii, komentarzy czy ten krótki filmik w ogóle przypomina jak kolwiek profesjonalne podejście do sprawy. Stworzyłem go samodzielnie, jedynie dźwięki są pobrane.
Co do samego filmu to od razu mówię, że komentarze typu zmień texty pojawiające się w animacji bo są denne mijają się z celem bo doskonale o tym wiem. Napisy są dodatkiem, nie mają żadnych przekazów i są przypadkowe, takie żeby były.
Stworzyłem ten temat na tym forum a nie forum specjalizującym się w animacjach, czy grafice bo tam użytkownicy są z tym wszystkim obeznani i moje intro jedynie by ich zanudziło a opinie były by wiadome.
To jak ? Trzymać się tego stylu, mam jakieś predyspozycje ?

-
DetoX - Świeżak
-
patryk83 - Bywalec
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
-
zadzior - Stały bywalec
heheheh mnie sie identycznie skojarzylo z tymi gierkami '90...
ale ten klimat najlepszy byl 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
coś ciekawego w tej produkcji napewno jest
szacun:)
szacun:)
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
cześć, nie będę słodził jak poprzednicy bo filmy/gry grozy to nie mój klimat ale jeśli chodzi o postępy w pracy to jak na 5 dzień pracy z nowym programem to SUPER. Oby praca nadal rozwijała się tak efektywnie.
i tu mały pomysł z mojej strony jeśli oczywiście się spodoba - możesz dodać jakiś szum lub efekt ciut starszej kliszy (takie plamki rysy na ekranie) chyba będą pasowały do klimatu
P.S. - bawisz się jeszcze jakimiś produktami Adobe ?
i tu mały pomysł z mojej strony jeśli oczywiście się spodoba - możesz dodać jakiś szum lub efekt ciut starszej kliszy (takie plamki rysy na ekranie) chyba będą pasowały do klimatu

P.S. - bawisz się jeszcze jakimiś produktami Adobe ?
-
ZWA_Z434 - Świeżak
Nowe pomysły zawsze mile widziane
Co do szumu to był dodany do napisów pojawiąjacych się tam a efekt starszej kliszy czyli old movie look to można dodać w sumie
Bawie się Photoshopem CS2 jak mi się tapeta na pulpicie znudzi
albo potrzebuje jakieś tło np. do video.

Bawie się Photoshopem CS2 jak mi się tapeta na pulpicie znudzi

-
DetoX - Świeżak
Nie gustuje w tych klimatach, ale patrzac na strone techniczną to dobra robota
Jak dlamnie Extra, a o gustach sie nie rozmawia
Powodzenia w dalszej pracy 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 1 z 1