Zobacz wÄ…tek - mam problem z r1 z 2003r?? prosze specjalistow o pomoc1
NAS Analytics TAG

mam problem z r1 z 2003r?? prosze specjalistow o pomoc1

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

mam problem z r1 z 2003r?? prosze specjalistow o pomoc1

Postprzez moto-przemo » 27/6/2008, 20:27

witam mam pytanie na ktore jeszcze nikt ze znajomych nie potrafil do tej pory mi odpowiedziec! mam R1 Z 2003R moto jest technicznie super i tak dalej ale kupujac je na jezdzie prubnej jechalem zbyt delikatnie bo dopiero na drugi dzien po zakupie zauwazylem ze obrotomierz kreci tylko do 8,8.5,tys i powoduje odciecie zaplonu! nie wiem co to! nawet w dowodzie rejestracyjnym jest ze moja maszyna posiada tylko 78KW! ale to moze byc blad rejestrujacego lyb tlumaczacego papiery! wiec stwierdzilem ze motocykl musi byC zblokowany tylko JAK !???????? I OTO JEST PYTANIE ! znajomy ma taka sama zmienialismy modol z mojego na jego i dzieje sie to samo wiec! JAK MOZE BYC ZBLOKOWANA W INNY SPOSOB ?? PROSZE FACHOWCOW LUB LUDZI KTORZY SIE SPOTKALI Z TYM JAK MOZE BYC ZBLOKOWANY MOJ MOTOCYKL !? :evil:
Załączniki
33.jpg
33.jpg (132.77 KiB) PrzeglÄ…dane 1011 razy
33.jpg
33.jpg (132.77 KiB) PrzeglÄ…dane 1011 razy
mamlas
moto-przemo
Świeżak

Postprzez motoman » 27/6/2008, 21:33

może jest blokada na rollgazie, spradz czy Twoja manetka i kolegi obracają się o tyle samo stopni, do tego podnieś bak i sprawdźcie czy tak samo otwierają się przepustnice, o taki sam kąt.

aha i nie jestem specjalistÄ… jakby co:D
lubie sobie zjechać z gixera^^.
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez YZF R1 » 28/6/2008, 02:21

Przemo masz takÄ… samÄ… R1 jak moja nawet malowanie jota w jotÄ™. z tego co mi siÄ™ wydaje to one sÄ… blokowane elektronicznie.

nie pytaj na forum bo tu ci każdy odpowie inaczej zadzwoń do Mitsui Motor Polska poproś pana Adama z servisu do telefonu on Ci wszystko wyjaśni już ktoś na forum pytał o to tylko z R1 2004 rok to samo napisałem człowiek jest fachowcem w każdym calu posłuchaj jego opinii na ten temat... gdybyś miał jeszcze jakieś pytania na temat tego motocykla to pisz może będę wiedział i nie odeśle cię do servisu hehe pozdrawiam masz zaje...biste moto

Telefon:
+48 22 331 97 77 :wink:
YZF R1
Moderator

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê