mam problem z r1 z 2003r?? prosze specjalistow o pomoc1
• Strona 1 z 1
mam problem z r1 z 2003r?? prosze specjalistow o pomoc1
witam mam pytanie na ktore jeszcze nikt ze znajomych nie potrafil do tej pory mi odpowiedziec! mam R1 Z 2003R moto jest technicznie super i tak dalej ale kupujac je na jezdzie prubnej jechalem zbyt delikatnie bo dopiero na drugi dzien po zakupie zauwazylem ze obrotomierz kreci tylko do 8,8.5,tys i powoduje odciecie zaplonu! nie wiem co to! nawet w dowodzie rejestracyjnym jest ze moja maszyna posiada tylko 78KW! ale to moze byc blad rejestrujacego lyb tlumaczacego papiery! wiec stwierdzilem ze motocykl musi byC zblokowany tylko JAK !???????? I OTO JEST PYTANIE ! znajomy ma taka sama zmienialismy modol z mojego na jego i dzieje sie to samo wiec! JAK MOZE BYC ZBLOKOWANA W INNY SPOSOB ?? PROSZE FACHOWCOW LUB LUDZI KTORZY SIE SPOTKALI Z TYM JAK MOZE BYC ZBLOKOWANY MOJ MOTOCYKL !?

- Załączniki
-
- 33.jpg (132.77 KiB) PrzeglÄ…dane 1014 razy
-
- 33.jpg (132.77 KiB) PrzeglÄ…dane 1014 razy
mamlas
- moto-przemo
- Świeżak
może jest blokada na rollgazie, spradz czy Twoja manetka i kolegi obracają się o tyle samo stopni, do tego podnieś bak i sprawdźcie czy tak samo otwierają się przepustnice, o taki sam kąt.
aha i nie jestem specjalistÄ… jakby co:D
aha i nie jestem specjalistÄ… jakby co:D
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Przemo masz takÄ… samÄ… R1 jak moja nawet malowanie jota w jotÄ™. z tego co mi siÄ™ wydaje to one sÄ… blokowane elektronicznie.
nie pytaj na forum bo tu ci każdy odpowie inaczej zadzwoń do Mitsui Motor Polska poproś pana Adama z servisu do telefonu on Ci wszystko wyjaśni już ktoś na forum pytał o to tylko z R1 2004 rok to samo napisałem człowiek jest fachowcem w każdym calu posłuchaj jego opinii na ten temat... gdybyś miał jeszcze jakieś pytania na temat tego motocykla to pisz może będę wiedział i nie odeśle cię do servisu hehe pozdrawiam masz zaje...biste moto
Telefon:
+48 22 331 97 77
nie pytaj na forum bo tu ci każdy odpowie inaczej zadzwoń do Mitsui Motor Polska poproś pana Adama z servisu do telefonu on Ci wszystko wyjaśni już ktoś na forum pytał o to tylko z R1 2004 rok to samo napisałem człowiek jest fachowcem w każdym calu posłuchaj jego opinii na ten temat... gdybyś miał jeszcze jakieś pytania na temat tego motocykla to pisz może będę wiedział i nie odeśle cię do servisu hehe pozdrawiam masz zaje...biste moto
Telefon:
+48 22 331 97 77

-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości