PIAGGIO ZIP SSL1T WYMIANA OLEJU 94r
• Strona 1 z 1
PIAGGIO ZIP SSL1T WYMIANA OLEJU 94r
WITAM WSZYSTKICH MAM PROBLEM BO NIE WIEM JAK WYMIENIC OLEJ W PRZEKŁADNI W TYM A NIE MOGE WYSZUKAĆ JAKICH KOLWIEK DANYCH NA TEMAT TEGO SKUTERA A JUZ ZROBILEM NIM TROCHE KILOMETRÓW A OBAWIAM SIE ZE MOZE SIE COS STAC JAK TEJ SPRAWY NIE WYJASNIE
DRUGA SPRAWA REGULACJA GAZNIKA CZY SIE REGULUJE JAK Z OPISU FORUM WSZYSTKIE SKUTERY MAJA PODOBNA BUDOWE GAZNIKA I CZY DA SIE W TEN SPOSUB GO WYREGULOWAC
POSIADA ON NAKLEJKE POLINI I NIE WIEM CO DOKŁADNIE MOZE OZNACZAC PONIEWAZ SKUTER ZAMYKA LICZNIK PRZY 80 I WYDAJE MI SIE ZE JESCZE TROCHE PRZYSPIESZA CZY MOZLIWE ZE CZESCI W NIM SA JAKIES POTUNIGOWANE BYL SPROWADZONY Z WLOCH
DZIEKI WIELKIE I POZDRAWIAM
MOZE TO POMOZE TAK WYGLADA TYLKO ZE JA MAM CZARNY
DRUGA SPRAWA REGULACJA GAZNIKA CZY SIE REGULUJE JAK Z OPISU FORUM WSZYSTKIE SKUTERY MAJA PODOBNA BUDOWE GAZNIKA I CZY DA SIE W TEN SPOSUB GO WYREGULOWAC
POSIADA ON NAKLEJKE POLINI I NIE WIEM CO DOKŁADNIE MOZE OZNACZAC PONIEWAZ SKUTER ZAMYKA LICZNIK PRZY 80 I WYDAJE MI SIE ZE JESCZE TROCHE PRZYSPIESZA CZY MOZLIWE ZE CZESCI W NIM SA JAKIES POTUNIGOWANE BYL SPROWADZONY Z WLOCH
DZIEKI WIELKIE I POZDRAWIAM
MOZE TO POMOZE TAK WYGLADA TYLKO ZE JA MAM CZARNY
- Załączniki
-
- ZIP.JPG (174.21 KiB) Przeglądane 3965 razy
- jacmen
- Świeżak
na koncu przekladni powinna byc srubka odmiennego koloru niz inny,albo jesli wszystkie sa tego samego koloru to powinna byc taka ktora jest najnizej,jak bedziesz spuszczal olej to przed tym najlepiej pojezdzic troche zeby olej sie rozgrzal i wszedzie dotarl i pozniej odkrec i zlej:)
gazniki sa rozne,nie koniecznie musisz miec taki jak jest tam opisywany,ale spytaj sie czy taki jak ty masz to jest tam opisany
ale po samym opisie powinienes wiedziec..
naklejka to moze byc tylko naklejona,a skut odblokowany!
gazniki sa rozne,nie koniecznie musisz miec taki jak jest tam opisywany,ale spytaj sie czy taki jak ty masz to jest tam opisany
ale po samym opisie powinienes wiedziec..
naklejka to moze byc tylko naklejona,a skut odblokowany!
-
mastero33 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm