Zobacz wątek - PIAGGIO ZIP SSL1T WYMIANA OLEJU 94r
NAS Analytics TAG

PIAGGIO ZIP SSL1T WYMIANA OLEJU 94r

i inne małe pojemności
_________

PIAGGIO ZIP SSL1T WYMIANA OLEJU 94r

Postprzez jacmen » 4/3/2008, 19:19

WITAM WSZYSTKICH MAM PROBLEM BO NIE WIEM JAK WYMIENIC OLEJ W PRZEKŁADNI W TYM A NIE MOGE WYSZUKAĆ JAKICH KOLWIEK DANYCH NA TEMAT TEGO SKUTERA A JUZ ZROBILEM NIM TROCHE KILOMETRÓW A OBAWIAM SIE ZE MOZE SIE COS STAC JAK TEJ SPRAWY NIE WYJASNIE

DRUGA SPRAWA REGULACJA GAZNIKA CZY SIE REGULUJE JAK Z OPISU FORUM WSZYSTKIE SKUTERY MAJA PODOBNA BUDOWE GAZNIKA I CZY DA SIE W TEN SPOSUB GO WYREGULOWAC

POSIADA ON NAKLEJKE POLINI I NIE WIEM CO DOKŁADNIE MOZE OZNACZAC PONIEWAZ SKUTER ZAMYKA LICZNIK PRZY 80 I WYDAJE MI SIE ZE JESCZE TROCHE PRZYSPIESZA CZY MOZLIWE ZE CZESCI W NIM SA JAKIES POTUNIGOWANE BYL SPROWADZONY Z WLOCH

DZIEKI WIELKIE I POZDRAWIAM

MOZE TO POMOZE TAK WYGLADA TYLKO ZE JA MAM CZARNY
Załączniki
ZIP.JPG
ZIP.JPG (174.21 KiB) Przeglądane 3962 razy
jacmen
Świeżak

Postprzez mastero33 » 6/3/2008, 16:13

na koncu przekladni powinna byc srubka odmiennego koloru niz inny,albo jesli wszystkie sa tego samego koloru to powinna byc taka ktora jest najnizej,jak bedziesz spuszczal olej to przed tym najlepiej pojezdzic troche zeby olej sie rozgrzal i wszedzie dotarl i pozniej odkrec i zlej:)
gazniki sa rozne,nie koniecznie musisz miec taki jak jest tam opisywany,ale spytaj sie czy taki jak ty masz to jest tam opisany
ale po samym opisie powinienes wiedziec..
naklejka to moze byc tylko naklejona,a skut odblokowany!
mastero33
Bywalec

Powrót do Motorowery do 50 ccm