Karta motorwerowa??
• Strona 1 z 1
Karta motorwerowa??
Siemka... W rok uszkolnym nie zdawalem karty motorowerowej bo bylem w szpitalu. A teraz wakacje i gdzie mozna zdac karte..?? prosze oszybka odpowiedz... prosze 

- newq
- Świeżak
Słyszałem że gdzieś w dużych miastach można np jak ja mieszkam w Poniecu to można zdać w Lesznie ale za to czeba już płacisz a ja niewiem gdzie ty mieszkasz więc ci nie powiem ale napewno w dużych miastach alb o za rok w szkole za darmo 

- Lukas1234
- Świeżak
Naucz się edytować posty!!!
To po pierwsze, a drugie to to, że jak wezmiesz kilku kumpli to mozesz zdać na komendzie za drobną opłata na swoim sprzęcie...
Tyle, ze nie wszedzie chcą robić
Pozdro
To po pierwsze, a drugie to to, że jak wezmiesz kilku kumpli to mozesz zdać na komendzie za drobną opłata na swoim sprzęcie...
Tyle, ze nie wszedzie chcą robić
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
karte rowerowa robi wojewódzki osrodek ruchu drogowego. tam gdzie sie robi prawko tam i robia karte rowerowa bnajmniej ja tak robilem ale to bylo jakies 10 lat temu
- jurekbiker
- Świeżak
Ja znam goscia który nie zdawał na karte, a ma.
Poprostu poszedł do sekretariatu ze zdjęciem i powiedział ze potrzebuje pilnie karte, wcisnoł jakis kit
i bez sprawdzania w papierach czy zdał czy nie sekretarka mu wyrobiła
sprubuj tak zrobic

Poprostu poszedł do sekretariatu ze zdjęciem i powiedział ze potrzebuje pilnie karte, wcisnoł jakis kit

sprubuj tak zrobic

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
taaa skÄ…Å› to znam polowa gosci z mojej szkoly tak robi. i przy okazji wciskaja jakis kit.
Ale potem sie dziwic ze ktos lezy na drodze ze zlamanymi kośćm,i bo sie uczyl jezdzic na 50tce ;]
Ale potem sie dziwic ze ktos lezy na drodze ze zlamanymi kośćm,i bo sie uczyl jezdzic na 50tce ;]
.... Derbi hunter ....
miał byc runner ale nie wyszlo
miał byc runner ale nie wyszlo

-
TIMoN - Świeżak
idziesz do pierwszej lepszej szkoly jazy /jeżdzą takimi L-kami/ i mówisz, że potrzebujesz karte, gość mówi żebyś przyszedł z motorem to cię przeegazaminuje albo odrazu ci podpisuje dajesz muu money i masz
- i_love_simson
- Świeżak
lepiej zdac na karte w szkole. Napiszesz jakis banalny test i juz. A nawet jak nie zdasz to pojdziesz do tej typy co orgaanizowala ten test wcisniesz jej kita ze masz juz motor i potrzebujesz szybko karty i tyle. Duuzo typa tak robi. Ale zazwyczaj takie barany co nie zdaja testu.
Kiedys: Honda NS1 Montesa
Teraz: TGB orion 101s
Teraz: TGB orion 101s
-
Graba - Świeżak
szczerze to powiem tak trzeba byc skonczonym debilem zeby brac karte bez zdania bo jak by nie bylo nie jest sie pewnym czy sie umie jakos to prawo i jeszcze 1 trzeba byc ewenementem zeby nie zdac karty a kilku takich w klasie mam i wstydze sie ze jestem z nimi w klasie
- Mjaja
- Świeżak
-
patryk111111 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości