116
Kaai napisał(a):nie chce ktos sharka s900 prime c, czarny polysk ze srebrnym lustrem, rozm M kupic?
nie pasuje mi do moto xD
A idź se gdzieś z tym termoplastikiem ;p
Mogę Ci mojego FG-15 w dobrej cenie oddać.. wkomponuje się dobrze bo mieni się wszystkimi kolorami tęczy

-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):Kaai napisał(a):nie chce ktos sharka s900 prime c, czarny polysk ze srebrnym lustrem, rozm M kupic?
nie pasuje mi do moto xD
A idź se gdzieś z tym termoplastikiem ;p
Mogę Ci mojego FG-15 w dobrej cenie oddać.. wkomponuje się dobrze bo mieni się wszystkimi kolorami tęczy
jak bym go gdzies pogonil to bym kupil cos fajneoszego.
btw, jak tam moje wydechy?
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):kravec napisał(a):Rykną nie prędzej niż w środę. Urlopują
cóż za nieuczciwi!:D
a co z Miczabem w ogóle?
Miczab działa nadal, nie wiem czy zagląda na forum, ale jak jest coś do załatwienia to wystarczy zadzwonić albo maila podesłać

kravcu, ja to też niedługo będę miał kilka spraw do Ciebie

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Senek, najlepsze jest to, że on nie wyglądał na te 2,5promila, normalnie prosto doszedł do auta, wszedł do środka i dopiero jak nie mógł kluczykiem trafić w stacyjkę to się skapnąłem.
PS właśnie miałem przed jego autem postawione kawasaki, bo musiałem nim pod dom na chwilkę podjechać. Niby taki fajny dzień wczoraj, a jak już wystartowałem, to przyznam że ładnie mną rzuciło, myślałem już że pierdyknę o ziemię xD
PS właśnie miałem przed jego autem postawione kawasaki, bo musiałem nim pod dom na chwilkę podjechać. Niby taki fajny dzień wczoraj, a jak już wystartowałem, to przyznam że ładnie mną rzuciło, myślałem już że pierdyknę o ziemię xD
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
tak. kupiłem z tą gumą. poczekam na cieplejsze dni, ale chyba pójdzie do wywalenia.
guma ma wg ksiÄ…zki 10k nabite, a wyglÄ…da jak nowa, mega twarda. dot koniec 2012
cholerne turystyki:D
guma ma wg ksiÄ…zki 10k nabite, a wyglÄ…da jak nowa, mega twarda. dot koniec 2012

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Zobacze, w sezonie. Bo poki co, jak wracalem z warsawy 300km, w prawdzie 7stopni, ale gumy lodowate jak wrocilem.
wiec chce popatrzec jak przy wyzszych temp, czy sie fajnie grzeja i jak sie tym lata, najwyzej wywale, i wrzuce jakies supercorsy
wiec chce popatrzec jak przy wyzszych temp, czy sie fajnie grzeja i jak sie tym lata, najwyzej wywale, i wrzuce jakies supercorsy

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):tak. kupiłem z tą gumą. poczekam na cieplejsze dni, ale chyba pójdzie do wywalenia.
Moje poprzednie zjechalem po 5700 km Obecne mam 3700 i jeszcze 700 km moze, ale to moze dociagna.
Najgorsze, ze mam ten sam komplet w piwnicy wiec na przyszly sezon Jaks spiknie

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Glenroy napisał(a):Kaai napisał(a):cóż za nieuczciwi!:D
a co z Miczabem w ogóle?
Miczab działa nadal, nie wiem czy zagląda na forum, ale jak jest coś do załatwienia to wystarczy zadzwonić albo maila podesłać.
kravcu, ja to też niedługo będę miał kilka spraw do Ciebie.
Żyje, ma się dobrze, ale zajmuje się innymi klamotami na co dzień.
Wiadomo że z forum macie dalej ceny promocyjne

Zdajecie sobie przecież sprawę z tego jak jest, ale nie gadamy o tym jakoś głośno

A co do liści- kilka razy się dzisiaj na "leśnych" ścieżkach musiałem dobrze nogą ratować. Jednak dalej jest w miarę ciepło więc myślę że w weekend też jeszcze polatam po krzaczkach. Lipa tylko bo mam opony chyba typowo crossowe, na suchy teren i właśnie na łąkach czy na liściach przy takiej wilgotności nie bardzo chcą trzymać.
-
kravec - Administrator
jak opona motocyklowa ma 10k km i nie widać zużycia, to jest ona do dupy... Już widzę, jak się trzyma drogi, skoro jest twardsza od asfaltu... tym bardziej, że ten motocykl to do spokojnych nie należy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości