Offtop dla Vip'ów
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Zróbmy z forum zagłębie pedalstwa
Nareszcie jakaś sensowna inicjatywa na ścigu!

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
-
melvin napisał(a):Party i tak wiem ze masz przerost Lechtaczki
nie walę testosteronu, nie mam przerostu

Miriam Królowa Pedałów ^^^
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
Nie drąż
Moi mili.. ktoś kiedyś wspominał że ma dostęp do dobrych narzędzi w niezłych cenach. Potrzebuję klucz do świec- 21. Zwykłe płaskie na allegro widzę (w sklepach pewnie też). W domu jakimś cudem nie mam. Kluczem innym niż płaski niestety nie dojdę do świecy w cr'ce. Chciałbym oczkowy z grzechotką i zwykły płaski po drugiej stronie. Ktoś coś?

Moi mili.. ktoś kiedyś wspominał że ma dostęp do dobrych narzędzi w niezłych cenach. Potrzebuję klucz do świec- 21. Zwykłe płaskie na allegro widzę (w sklepach pewnie też). W domu jakimś cudem nie mam. Kluczem innym niż płaski niestety nie dojdę do świecy w cr'ce. Chciałbym oczkowy z grzechotką i zwykły płaski po drugiej stronie. Ktoś coś?
-
kravec - Administrator
-
Walenty - Moderator
I teraz wiem żę wyjedziecie mi że jazda na suwak itd., ale uważam że to jest cwaniakowanie. Zjeżdżamy się w ten sam rząd i tak. Owszem- powinniśmy to robić płynniej, ale nie powinien też liczyć że dojedzie na koniec i ktoś go wpuści. W końcu jest jakby kolejka. A czy suwak czy nie suwak- według mnie tutaj problem jest z dynamiką ruszania. I dla mnie buractwem jest to co robi autor filmiku.
-
kravec - Administrator