[Bazy wiedzy] Quady
cewka walnęła ta z fajką<br><hr>gffgfdgfdKomentatorzy napisał(a):Witam! Mam problem z quadem 110 z tych chińskich. Problem polega na tym że quad ciężko pali, jak by silnik stawiał za duży opór.Wyjmowałem rozrusznik, kręci się bez większych oporów. Podejrzewałem akumulator, kupiłem nowy.wiele się nie zmieniło.Zanim kupiłem akumulator byłem w dwóch sklepach z quadami ze starym akumulatorem, pytałem jaki to akumulator żelowy czy kwasowy. Jedni mówili że to żelowy w drugim pan odkleił pokrywkę pod którą były koreczki i zapewnił mnie że to kwasowy.Zatem kupiłem kwasowy.Zauważyłem jedynie że po włączeniu świateł na wolnych obrotach silnika światła są słabe a po dodaniu gazu światła się rozjaśniają. Czy w takim przypadku jest ładowanie? Gdzie szukać przyczyny ciężkiego rozruchu? Czy przyczyną może być rozrusznik?<br><hr>Sławek<br>Komentatorzy napisał(a):witam mam tez110 quada miałem to samo i umnie był zapłon zle ustawionu na kole zamochowym . pozdrawiam<br><hr>konrad<br>Komentatorzy napisał(a):u mojego kolegi nie ma iskry w 110 nie wiesz co moze byc?? <br><hr>110<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam quada fuxin atv 150, cena 3800zł, stan dobry,mały przebieg, potrzeba odpalić. Kasia. Kontakt 0913224605<br><hr>kasiaKomentatorzy napisał(a):Kupie Quada moc 150-250 do 4000 tyś. Pilne!!!<br><hr>krystian8914<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
może być wina świecy lub kabla<br><hr>kamilKomentatorzy napisał(a):Witam! Mam problem z quadem 110 z tych chińskich. Problem polega na tym że quad ciężko pali, jak by silnik stawiał za duży opór.Wyjmowałem rozrusznik, kręci się bez większych oporów. Podejrzewałem akumulator, kupiłem nowy.wiele się nie zmieniło.Zanim kupiłem akumulator byłem w dwóch sklepach z quadami ze starym akumulatorem, pytałem jaki to akumulator żelowy czy kwasowy. Jedni mówili że to żelowy w drugim pan odkleił pokrywkę pod którą były koreczki i zapewnił mnie że to kwasowy.Zatem kupiłem kwasowy.Zauważyłem jedynie że po włączeniu świateł na wolnych obrotach silnika światła są słabe a po dodaniu gazu światła się rozjaśniają. Czy w takim przypadku jest ładowanie? Gdzie szukać przyczyny ciężkiego rozruchu? Czy przyczyną może być rozrusznik?<br><hr>Sławek<br>Komentatorzy napisał(a):witam mam tez110 quada miałem to samo i umnie był zapłon zle ustawionu na kole zamochowym . pozdrawiam<br><hr>konrad<br>Komentatorzy napisał(a):u mojego kolegi nie ma iskry nie wiesz co moze byc??<br><hr>lkmjvgkfx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
784643861Komentatorzy napisał(a):kupię quada 250 do 350 przeprawowego z homologacja na 2 osoby chyba ze bedzie dobra cena na szosowego cena do 5700 moj nr tel 785471015<br><hr>Kasia<br>Komentatorzy napisał(a):mam quada zarejestrowanego z uszkodzonym silnikiem atrakcyjna cena . <br><hr>sli9gnaczak<br>Komentatorzy napisał(a):podaj numer telefonu dosiebie<br><hr>Discovery<br>Komentatorzy napisał(a):667270427<br><hr>Paweł<br>
dfg<br><hr>cbr600
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
QUAD 110 czm nie pali na pycha<br><hr>hpKomentatorzy napisał(a):Witam! Mam problem z quadem 110 z tych chińskich. Problem polega na tym że quad ciężko pali, jak by silnik stawiał za duży opór.Wyjmowałem rozrusznik, kręci się bez większych oporów. Podejrzewałem akumulator, kupiłem nowy.wiele się nie zmieniło.Zanim kupiłem akumulator byłem w dwóch sklepach z quadami ze starym akumulatorem, pytałem jaki to akumulator żelowy czy kwasowy. Jedni mówili że to żelowy w drugim pan odkleił pokrywkę pod którą były koreczki i zapewnił mnie że to kwasowy.Zatem kupiłem kwasowy.Zauważyłem jedynie że po włączeniu świateł na wolnych obrotach silnika światła są słabe a po dodaniu gazu światła się rozjaśniają. Czy w takim przypadku jest ładowanie? Gdzie szukać przyczyny ciężkiego rozruchu? Czy przyczyną może być rozrusznik?<br><hr>Sławek<br>Komentatorzy napisał(a):witam mam tez110 quada miałem to samo i umnie był zapłon zle ustawionu na kole zamochowym . pozdrawiam<br><hr>konrad<br>Komentatorzy napisał(a):u mojego kolegi nie ma iskry nie wiesz co moze byc??<br><hr>lkmjvgkfx<br>Komentatorzy napisał(a):może być wina świecy lub kabla<br><hr>kamil<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości