Cross do "katowania"
• Strona 1 z 1
Cross do "katowania"
Witam. Posiadam Yamahe dt 80 mx. W pelni sprawna,zarejestrowana i w na prawde zadbanym stanie
Bylem kilka razy na amatorskim torze lecz zrobilo mi sie szkoda tego moto. Z uwagi ze moc nie jest powalajaca i do tego musze ja caly czas trzymac na obrotach na pewno z czasem cos poleci :/. Moim zdaniem nie warto.... A teraz moje pytanie. Co by sie nadawalo do takiego katowania i wgl. Jakis 4t czy lepiej 2t? Myslalem juz nawet o chinolu 125 albo 250 no nwm. Wiecej jak 2500 zl wydac niestety nie moge. Zapewne zaraz beda komentarze typu dozbieraj drugie tyle to cos kupisz ale ja nie chce jakiegos cuda tylko po prostu sprzetu ktorego nie bedzie szkoda. Pozdrawiam

- kacper@wp.pl
- Świeżak
hehe chinol to syf, to sie nie nadaje na tor, geometria ramy i zawieszenie wyklucza sprzet z normalnej eksploatacji po torze. to moze słuzyc jako zabawka, sam chętnie czasami biore od znajomego ( który ma taki pojazd dla dzieci na testy ) i sie kajtne po torze, ale zróbic tym wiecej niz 2 kółka nie wyobrażam sobie bo to męczarnia i zero frajdy z jazdy.
za 2500 to ty nic nie kupisz co bedzie mozna katować. niestety, wiec jak nie chcesz takich komentarzy to od razu temat zamknę bo innych odpowiedzi nie uzyskasz.
opcje widze dwie, albo sprzedaj DT i dołóż te 2500 i kup cos normalnego, albo opcja druga - katuj DTtke jak sie zepsuje masz 2500 na remonty.
za 2500 to ty nic nie kupisz co bedzie mozna katować. niestety, wiec jak nie chcesz takich komentarzy to od razu temat zamknę bo innych odpowiedzi nie uzyskasz.
opcje widze dwie, albo sprzedaj DT i dołóż te 2500 i kup cos normalnego, albo opcja druga - katuj DTtke jak sie zepsuje masz 2500 na remonty.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- kacper@wp.pl
- Świeżak
obojętne 2T czy 4T. na 4T raczej cie nie stać. 2takty są tansze.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości