Pierwszy motocykl-21 lat.
• Strona 1 z 1
Pierwszy motocykl-21 lat.
Witam,
W przyszłym roku-w marcu- kończę 21 lat, czyli będę miał kategorie B od 3 lat. Zacząłem zastanawiać się nad pierwszym jednośladem.
Mam 188cm wzrostu oraz waże ~82kg.
Szukam czegoś z niewielką mocą oraz aby był ekonomiczny. Narazie zbieram pieniądze, jednak chciałbym przeznaczyć na motocykl, kombinezon etc. około 8000-9000 zł.Zastanawiałem się nad używaną Yamaha yzf r125. Przed zakupem chciałbym kupić około 15 godzin jazdy, aby nauczyć się podstaw.
Motocykl byłby głownie na poruszanie się w mieście, ew. krótkie przejażdżki 20-30km.
Czy może macie jakieś inne propozycje na pierwszy motocykl.
W przyszłym roku-w marcu- kończę 21 lat, czyli będę miał kategorie B od 3 lat. Zacząłem zastanawiać się nad pierwszym jednośladem.
Mam 188cm wzrostu oraz waże ~82kg.
Szukam czegoś z niewielką mocą oraz aby był ekonomiczny. Narazie zbieram pieniądze, jednak chciałbym przeznaczyć na motocykl, kombinezon etc. około 8000-9000 zł.Zastanawiałem się nad używaną Yamaha yzf r125. Przed zakupem chciałbym kupić około 15 godzin jazdy, aby nauczyć się podstaw.
Motocykl byłby głownie na poruszanie się w mieście, ew. krótkie przejażdżki 20-30km.
Czy może macie jakieś inne propozycje na pierwszy motocykl.
- Always
- Świeżak
Kolego jestes jednym z wielu który zadaje to pyranie "jaki moto...'. Wejdz na allegro wpisz swoje parametry wyszukiwania i te ktore będą ci się podobały wstaw na forum, bo każdy ci pod typ motocykla który by mu pasował a nie tobie. Przede wszystkim musi się tobie podobać.
- anntek
- Świeżak
0lzon napisał(a):Wg mnie ścigacz na miasto to nie zbyt wygodna opcja.
Może yamaha wr125x ?
Niestety często jest tak, że najlepiej się jeździ, najbrzydszymi motocyklami
SÄ… po prostu budowane dla wygody, a nie wyglÄ…du...
Oczywiście są wyjątki
Jak fenix z popiołów
-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości