Zobacz wątek - husqvarna te 610 rozrzad
NAS Analytics TAG

husqvarna te 610 rozrzad

Enduro, Cross
_________

husqvarna te 610 rozrzad

Postprzez GhostRiderWlkp » 27/8/2014, 12:55

Witam mam pytanie ma ktos dobry schemat rozrzadu do te 610 ja mam rok 95 ale to chyba bez wiekszej róznicy ktory rocznik jak ustawiam wg tej serwisówki http://docs.wavenetworks.us/manuals//19 ... Repair.pdf to dmucha w gaznik a z wydechu zasysa ;/ nie mam juz pojecia jak to zrobic prosze o pomoc bo ostatnio jak ustawiłem tłok w gmp i wałek krzywkami tak /\ aby zawory były zamkniete to odpaliła ale stukały zawory i po chwili zawór sie urwał i ogromne koszty :( prosze o pomoc
GhostRiderWlkp
Świeżak

Re: husqvarna te 610 rozrzad

Postprzez miki1406 » 27/8/2014, 13:41

GhostRiderWlkp napisał(a):(...)ostatnio jak ustawiłem tłok w gmp i wałek krzywkami tak /\ aby zawory były zamkniete to odpaliła ale stukały zawory i po chwili zawór sie urwał i ogromne koszty :( prosze o pomoc

No i dlatego motomechanicy biorą za to spore pieniądze... Ceni się wiedza, ceni się ryzyko...

Nie myślałeś, żeby moto gdzieś wprowadzić na serwis??

Prawdopodobnie serwisówka nijak się ma do poprawnego ustawienia, zamienione są wałki, wałki są od czegoś innego lub coś podobnego
Jak fenix z popiołów :)
miki1406
VIP Ścigacz.pl

Postprzez GhostRiderWlkp » 27/8/2014, 14:52

jestem mechanikiem samochodowym dlatego robie sobie sam tylko tu jest cos dziwnego ;/ a w mojej okolicy nie ma nikogo komu bym powierzył motocykl
GhostRiderWlkp
Świeżak

Powrót do Offroad