Jak otworzyć sklep internetowy z częściami do motocykli
• Strona 1 z 1
Jak otworzyć sklep internetowy z częściami do motocykli
Zajmuje się od kilku lat sprzedażą tradycyjną części do motocykli i skuterów. Teraz jednak chciałbym wejść na rynek internetowy. Zależy mi na stworzeniu strony na której będą widoczne zdjęcia części które chcę sprzedać wraz z cennikiem. Ważnym elementem jest stworzenie odpowiedniej szaty graficznej, która by się wyróżniała. Czy znacie jakąś firmę która to wszystko mi zrobi.
Pozdrawiam
Olek z Krakowa
Pozdrawiam
Olek z Krakowa
- Olek56
- Świeżak
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
bym Ci chętnie pomógł, ale wiesz.. nigdy nie otwierałem sklepu z częściami do motocykli xD
a nawet jakbym otwierał, to nie rozumiem dlaczego miałbym się dzielić wiedzą i zwiększać sobie konkurencję?
a nawet jakbym otwierał, to nie rozumiem dlaczego miałbym się dzielić wiedzą i zwiększać sobie konkurencję?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
wojciechkubick napisał(a):W sieci najdziesz sporo firm specjalizujących sie w tworzeniu sklepow internetowych, wystarzy wpisac odpowiednie haslo w google
realizacje sklepow z Twojej branzy widzialem u jednego z producentow oprogramowania
[url]xxx
O, jak dobrze.
Pierwszy post i akurat taka stronka? :>
Dziku?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Firm nie brakuje, ale tak jak wyżej piszą ważne, żeby stronka wysoko w sieci wyskakiwała, bo inaczej i tak mało kto ją zobaczy. Inna sprawa, że jak dopiero ją planujesz założyć, to jeszcze sporo czasu będziesz musiał poczekać na wyniki. Znajomy który się tym zajmuje mówił mi, że sam już powoli przestaje wierzyć w SEO.
-
janwusz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość