Ubranie dla małej, drobnej kobiety...help
• Strona 1 z 1
Ubranie dla małej, drobnej kobiety...help
powoli zbieram doświadczenie na drodze i nieustannie mam problem klasyczny: NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ; i o ile jest to zazwyczaj śmieszne, to chcąc w przyszłości pojeździć czymś więcej niż mojego obecne Virago chcę skompletować odpowiednie ubranie i pojawia się problem:
jak ubrać kobietę 157zm wzrostu, która waży około 53kg?
chciałabym założyć za czas jakiś założyć skórzany kombinezon, który będzie na mnie pasował, jedyne, które na razie (wedle tabeli) pasują, kosztują ponad 3000zł, na co na razie nie będę sobie mogla pozwolić...poza tym w sklepach, które odwiedziłam przymiarki były niemożliwe - takich nie sprowadzamy, bo za małe.
krótkie wizyty kwitowano stwierdzeniem, że krasnoludków w ruchu drogowym widocznie nie przewidzieli ;(
mile widziane konkretne oferty, ale także miejsca na granicy Małopolski i Podkarpacia, w których moznaby ewentualnie przymierzyć coś i złapać punkt odniesienia (dotychczasowe XSki okazywały się być namiotami, które kupował ostatecznie mój Kochany Brat i tak oto ma już w zestawy a mnie zostaje uważać i na razie nie kombinować z czekającym na mnie FZR)...
jak ubrać kobietę 157zm wzrostu, która waży około 53kg?
chciałabym założyć za czas jakiś założyć skórzany kombinezon, który będzie na mnie pasował, jedyne, które na razie (wedle tabeli) pasują, kosztują ponad 3000zł, na co na razie nie będę sobie mogla pozwolić...poza tym w sklepach, które odwiedziłam przymiarki były niemożliwe - takich nie sprowadzamy, bo za małe.
krótkie wizyty kwitowano stwierdzeniem, że krasnoludków w ruchu drogowym widocznie nie przewidzieli ;(
mile widziane konkretne oferty, ale także miejsca na granicy Małopolski i Podkarpacia, w których moznaby ewentualnie przymierzyć coś i złapać punkt odniesienia (dotychczasowe XSki okazywały się być namiotami, które kupował ostatecznie mój Kochany Brat i tak oto ma już w zestawy a mnie zostaje uważać i na razie nie kombinować z czekającym na mnie FZR)...
- Noemi101
- Świeżak
na razie szukam tropów do poszukiwań, chwilowo ze względu na obowiązki w pracy jestem troszkę mało mobilna, ale w grę wchodzą głównie okolice N. Sącza, Jasła, Krosna / okolic
na razie nie planuję wyprawy np. na Kraków, chociaż z pewnością się tam wybiorę za czas jakiś
jeśli ktoś wybiera się na Watrę do Zdyni może wtedy udałoby się spotkać i cokolwiek zmierzyć?
na razie nie planuję wyprawy np. na Kraków, chociaż z pewnością się tam wybiorę za czas jakiś
jeśli ktoś wybiera się na Watrę do Zdyni może wtedy udałoby się spotkać i cokolwiek zmierzyć?
- Noemi101
- Świeżak
dzięki za odpowiedzi! w przyszłym tygodniu: kierunek Tarnów! a potem zobaczymy w którą stronę to pójdzie: podstawa: mierzenie na sobie, bo jak pisałam: chociaż centymetry się zgadzały, to jeden kombinezon już zasilił zasoby mojego Brata, nie chcę kolejnej tego typu pomyłki.
dziękuję za informacje, jak będę miała już za sobą kolejne pomiary, napiszę co mi wyszło z fusów w tym względzie
dziękuję za informacje, jak będę miała już za sobą kolejne pomiary, napiszę co mi wyszło z fusów w tym względzie
- Noemi101
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości