Daytona 675 czy 600RR
• Strona 1 z 1
Daytona 675 czy 600RR
Aktualnie posiadam Hondę CBR 600rr z 2006r - PC37B. Świetnie mi się nią jeździ, i wbrew opinii, że sporty są niewygodne nie mam problemów z dłuższymi trasami - dla mnie jest wygodny. Przymierzam się do sprzedaży i zakupu następnego moto. Myślę nad Daytoną 675 ok 2007 oraz CBR 600RR z >2007r. (PC40). Od moto oczekuję takiej samej lub większej wygody jak na obecnym. Na Hondzie prawdopodobnie od razu się odnajdę, ale jak z Daytoną. Czy pozycja na niej jest gorsza, bardziej pochylona itp? Mam 186cm wzrostu i ważę 82kg. Kwota jaką mógłbym przeznaczyć na moto to ok 19.000 zł.
- Kamool
- Świeżak
Zamiast pytac sie po forach karnal bys sie gdzeis gdzie mozna usiasc na Daytona'ie i mialbys odpowiedz. Dla mnie Honda byla wygodniejsza, Daytona to sptrzet bardziej torowy ale zacny.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
- piotr_motoland
- Świeżak
piotr_motoland napisał(a):Wiesz ile serwis tego motocykla kosztuje i ile usuniecie drobnych usterk?
Tylesamo co Ducati, Honda lub inniejsze BMW
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Znalezienie sensownego mechanika na cos innego niz popularna Japonia to masakra.
Z moim Buellem kazda naprawa to z miesiac czekania na czesci. O ile w ogole wiadomo co jest popsute..... Czesto nawet goscie znajacy sie na temacie nie wiedza co trzeba zrobic.
Nie mowiac o tym, ze wszystko kosztuje jakas obledna ilosc pieniedzy.
Ergo, chcesz oryginalne moto - szukaj worek zaskorniakow i kogos kto sie bedzie umial nim zajac.
Z moim Buellem kazda naprawa to z miesiac czekania na czesci. O ile w ogole wiadomo co jest popsute..... Czesto nawet goscie znajacy sie na temacie nie wiedza co trzeba zrobic.
Nie mowiac o tym, ze wszystko kosztuje jakas obledna ilosc pieniedzy.
Ergo, chcesz oryginalne moto - szukaj worek zaskorniakow i kogos kto sie bedzie umial nim zajac.
-
Piach - Świeżak
Z tego co wiem, to Ducati i MV Agusta są o wiele bardziej zaawansowane elektronicznie niż taka Daytona. Co do Beulla się nie wypowiem.
Wydaje mi się, że na zachodzie Triumphy są popularniejsze niż w Polsce, więc nie powinno być problemu z dostępnością części
Decyzja tak czy tak już zapadła. Będzie PC40. Teraz tylko czekać aż ktoś kupi moją sztukę
Wydaje mi się, że na zachodzie Triumphy są popularniejsze niż w Polsce, więc nie powinno być problemu z dostępnością części
Decyzja tak czy tak już zapadła. Będzie PC40. Teraz tylko czekać aż ktoś kupi moją sztukę
- Kamool
- Świeżak
serwis daytony jest tanszy od ducati 796o 20 procent jak patrzylem w serwisie i wybrale yamahe. no i ten gwizd silnika:P gyby nie pozycja sportowa to ja wlasnie chorowalem na ten egzempla lub trypla ale niestety moj nadgarstek tego by nieogarnal.Kontuzja. podjedz do salonu i wez jazde probna,odkrec powyzej 7tys i sie zakochasz.
-
Roslina - Świeżak
Dziwne macie serwisy bo mi Ducati robią w dobrej cenie i porównując z Japonią to wychodzi nawet taniej. Dlaczego ? bo kupiłem dobry sprzęt a nie zajeżdżonego parcha Kosztami serwisu się nie przejmuj. Jeśli tylko się podoba to bierz i się ciesz bo moto jest świetne w prowadzeniu.
- asq_rex
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość