Zobacz wątek - Jak złożyć sobie moto?
NAS Analytics TAG

Jak złożyć sobie moto?

i inne małe pojemności
_________

Postprzez seweryn2422 » 25/6/2014, 21:33

no i gra gitara ;) jak wyrobie z kasą będzie ninja 300 jak nie to cbr250 a jak totalnie kasa przepadnie jak w amber gold to sprzedam nerkę normalnie ^.^ dawcą za życia dostane ;)

nie no poważnie to mam dla kogo żyć ;) pewnie macie rację z tym że dźwięk ma niewiele do pojemnosci z jazdy... na razie wożę się skuterkiem i czasami r125 jak znajomy się do mnie zatoczy ;) i jakoś zawsze sprawdzam jak się jeździ i dopiero dzisiaj po 40,000 km usłyszałem (bo z przed domu do garażu poprzez trawnik bez kasku przejechałem może 100m) że ten skuter to tak pierdzi jak bym do puszki po coli wrzucił kilka plastikowych kulek i tą puszką potrząsał ;) a jedzie sobie i tak nieźle ;)

Chiciaż... Panowie widzieliście Honde CBR500R? Nówka z salonu to koszt rzędu 25800zł z ABS 2014r. 2013r to 24300zł również z ABS.

Jak tak popatrzeć to moc równo wbita pod A2 (pewno fabrycznie przyblokowana do takiej mocy) ale równe ustawowe 47,6KM/35kW.

Spalanie wynosi 3,5l/100km wiÄ™c kurde dodatkowa zaleta. Silnik chÅ‚odzony cieczÄ…, 2-cylindrowy, rzÄ™dowy, 8-zaworowy, DOHC, 471cm³.

Napędza się do w miarę dla mnie bezpiecznych do ogarnięcia niedużych jak na 500 prędkości bo 190km/h to jest jej chyba górna granica przy czym nie pali jak lokomotywa a jest dosyć zrywna Very Happy Jak tylko będzie okazja to się umówić na jazdę próbną muszę Very Happy...

Temat można zamknąć Very Happy
Drugi najwyżej otworzę w dziale "Chcę kupić..." jak uskładam pieniądze i zrobię prawko Very Happy na razie to mam 1'000'000 pomysłów na minutę Very Happy z resztą chyba jak każdy, który chce kupić motocykl idealny dla siebie Very Happy

Nie pisz post pod postem. - MarSen
seweryn2422
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê