Jak złożyć sobie moto?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no i gra gitara
jak wyrobie z kasą będzie ninja 300 jak nie to cbr250 a jak totalnie kasa przepadnie jak w amber gold to sprzedam nerkę normalnie ^.^ dawcą za życia dostane
nie no poważnie to mam dla kogo żyć
pewnie macie rację z tym że dźwięk ma niewiele do pojemnosci z jazdy... na razie wożę się skuterkiem i czasami r125 jak znajomy się do mnie zatoczy
i jakoś zawsze sprawdzam jak się jeździ i dopiero dzisiaj po 40,000 km usłyszałem (bo z przed domu do garażu poprzez trawnik bez kasku przejechałem może 100m) że ten skuter to tak pierdzi jak bym do puszki po coli wrzucił kilka plastikowych kulek i tą puszką potrząsał
a jedzie sobie i tak nieźle
Chiciaż... Panowie widzieliście Honde CBR500R? Nówka z salonu to koszt rzędu 25800zł z ABS 2014r. 2013r to 24300zł również z ABS.
Jak tak popatrzeć to moc równo wbita pod A2 (pewno fabrycznie przyblokowana do takiej mocy) ale równe ustawowe 47,6KM/35kW.
Spalanie wynosi 3,5l/100km wiÄ™c kurde dodatkowa zaleta. Silnik chÅ‚odzony cieczÄ…, 2-cylindrowy, rzÄ™dowy, 8-zaworowy, DOHC, 471cm³.
Napędza się do w miarę dla mnie bezpiecznych do ogarnięcia niedużych jak na 500 prędkości bo 190km/h to jest jej chyba górna granica przy czym nie pali jak lokomotywa a jest dosyć zrywna Very Happy Jak tylko będzie okazja to się umówić na jazdę próbną muszę Very Happy...
Temat można zamknąć Very Happy
Drugi najwyżej otworzę w dziale "Chcę kupić..." jak uskładam pieniądze i zrobię prawko Very Happy na razie to mam 1'000'000 pomysłów na minutę Very Happy z resztą chyba jak każdy, który chce kupić motocykl idealny dla siebie Very Happy
Nie pisz post pod postem. - MarSen

nie no poważnie to mam dla kogo żyć

Chiciaż... Panowie widzieliście Honde CBR500R? Nówka z salonu to koszt rzędu 25800zł z ABS 2014r. 2013r to 24300zł również z ABS.
Jak tak popatrzeć to moc równo wbita pod A2 (pewno fabrycznie przyblokowana do takiej mocy) ale równe ustawowe 47,6KM/35kW.
Spalanie wynosi 3,5l/100km wiÄ™c kurde dodatkowa zaleta. Silnik chÅ‚odzony cieczÄ…, 2-cylindrowy, rzÄ™dowy, 8-zaworowy, DOHC, 471cm³.
Napędza się do w miarę dla mnie bezpiecznych do ogarnięcia niedużych jak na 500 prędkości bo 190km/h to jest jej chyba górna granica przy czym nie pali jak lokomotywa a jest dosyć zrywna Very Happy Jak tylko będzie okazja to się umówić na jazdę próbną muszę Very Happy...
Temat można zamknąć Very Happy
Drugi najwyżej otworzę w dziale "Chcę kupić..." jak uskładam pieniądze i zrobię prawko Very Happy na razie to mam 1'000'000 pomysłów na minutę Very Happy z resztą chyba jak każdy, który chce kupić motocykl idealny dla siebie Very Happy
Nie pisz post pod postem. - MarSen
-
seweryn2422 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości