Dt 80 VS. MTX 80
• Strona 1 z 1
Dt 80 VS. MTX 80
Witam. Mam teraz naprawde ciężki wybór. Nie wiem co wziąć. MTX 80 czy DT 80 :/ . Wiem że do Dt jest dużo części i tanie... a jak jest w MTX 80? no bo bardziej interesuje mnie mtx 80. i teraz pytam czy jest awarynja, co jest mocniejsze mtx 80, czy dt 80 i czy jest dobry dostęp do części do MTX 80 i czy są tanie. prosze o odpowiedzi z waszej storny:) Pozdrawiam
- Flatron
- Świeżak
a czy w mtx i dt nie są te same silniki? mi się wydaje ż etak, minarelli AM6 czy jakoś tak, ale stylistycznie bardziej podoba mi się MTX, sam miałem go kupić ale zrezygnowałem na rzecz CRS'ki 

Born to Ride Ride to Live...
- tomeczek
- Świeżak
a więc jeśli chodzi o silnik no to, to jest to samo co w DT? jażeli tak no to OKS:D no go ogólnie wyglądem podoba mi się MTX i jest chyba lżejsza od dt. a ... a co do ceny no to co jest tańsze? MTX czy DT (ten sam rocznik)
- Flatron
- Świeżak
Napewno części od Yamahy nie będą pasowały do Hondy... Bierz Yamahe DT, łatwo będzie ją potem sprzedać, szczególnie gdy będzie zarejestrowana na motorower 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
odświerzam temat:P no bo teraz mam prawdziwy mętlik w głowie... chciałem kupić Dt 80/50 ale kumpel powiedział że MTX 80/50 jest lepszy, ponieważ jest lżejszy i szybszy i motor jest tańszy niż DT. (ale nic niepowiedział o awariach) czy silnik od mtx jest tak samo bezawaryjny jak w DT? no bo ja bym moto użytkował tak : 65& teren a 35% ulica. prosze napiszcie cos!
- Flatron
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Moj kolega miał mtx'a 80 w tym samym czasie co ja dt 80 jezdzilismy glownie razem po lesie i gdzie sie dalo, dożynalismy sprzety do granicy mozliwosci swoich i motorkow! jednak moja dt byla wytrzymalsza, poprostu skonczyl mu sie silnik a ja swoja dt pojezdzilem jeszcze dluzszy czas i dopiero nastepny wlasciciel po przejechaniu kilku tys wymieni tlok!osiagi byly porownywalne- dt byla szybsza z miejsca ale miala ok 5km\h mniejsza v-max. Jedyne co bylo tam lepsze to przednie zawieszenie.
- motoktos
- Świeżak
Po 1 to witam po długiej nieobecności prawie 4 miesiące
A co do twojego pytania bierz DT do MTX z częściami trudno , ciężko tez dostać zarejestrowany motorek nie mówić już o 80/50ccm no i DT z tego co wiem bo sam jeżdżę jest mało awaryjna

A co do twojego pytania bierz DT do MTX z częściami trudno , ciężko tez dostać zarejestrowany motorek nie mówić już o 80/50ccm no i DT z tego co wiem bo sam jeżdżę jest mało awaryjna

-
maciejos - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości