rekawice
• Strona 1 z 1
O tych rękawicach jest dużo opini na forum, używaj Wyszykiwarki , naprawdę można znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie.
@provit
"Genialna jakość to były rękawiczki w uhma bike, nie patrzyłem na cenę bo już swoje miałem, ale taka delikatna skóra to jest to, z naciskiem na skóra. Ta wierzchnia warstwa w 212 to skóropodobny produkt, ta wew. to mówiąc szczerze nie wiem, ale stawiam znowu na genuine leather. Wyróżnia je za to mnogość protektorów i to, że nawet w takie upały jak były ręka jakoś bardzo się nie pociła, a w końcu to długie rękawice bez większej wentylacji."
@provit
"Genialna jakość to były rękawiczki w uhma bike, nie patrzyłem na cenę bo już swoje miałem, ale taka delikatna skóra to jest to, z naciskiem na skóra. Ta wierzchnia warstwa w 212 to skóropodobny produkt, ta wew. to mówiąc szczerze nie wiem, ale stawiam znowu na genuine leather. Wyróżnia je za to mnogość protektorów i to, że nawet w takie upały jak były ręka jakoś bardzo się nie pociła, a w końcu to długie rękawice bez większej wentylacji."
- pablo9321
- Świeżak
Z tą mnogością ochraniaczy bym nie przesadzał.
Wygoda taka sobie.
Ja tam nie narzekam nawet w upale, ale ja lubię jak jest ciepło
Z wytrzymałości na zużycie jest bardzo dobrze, pół roku, a wyglądają jak nowe, niby mało, ale u mnie to i tak rekord
Pod tym względem to pierwsza liga, nic się nie pruje, nic się nie rozrywa, nawet białe miejsca wciąż są białe.
Delikatnie farbujÄ….
Ogólnie to w tej cenie miażdżą konkurencję. A i za dużooo więcej można kupić coś gorszego.
Wygoda taka sobie.
Ja tam nie narzekam nawet w upale, ale ja lubię jak jest ciepło

Z wytrzymałości na zużycie jest bardzo dobrze, pół roku, a wyglądają jak nowe, niby mało, ale u mnie to i tak rekord

Delikatnie farbujÄ….
Ogólnie to w tej cenie miażdżą konkurencję. A i za dużooo więcej można kupić coś gorszego.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości