[Aktualności] Moto Parkingi w Wielkiej Brytanii
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Moto Parkingi w Wielkiej Brytanii
Dyskusja na temat: Moto Parkingi w Wielkiej Brytanii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto Parkingi w Wielkiej Brytanii
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Moto Parkingi w Wielkiej Brytanii
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Super pomysł, w szczególności jeżeli dojeżdża się do pracy golasem lub sportem i nie ma gdzie zostawić kasku i kurtki. <br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dla mnie bardzo dobre rozwiązanie. Nawet mógłby płacić za taka formę parkowania. Przynajmniej spokojnie bez gratów można połazić po mieście.
Powinny być takie przy miejscach gdzie można zwiedzać różne miejsca.<br><hr>Andruu
Powinny być takie przy miejscach gdzie można zwiedzać różne miejsca.<br><hr>Andruu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pomysł bardzo dobry, ale w dzisiejszym dzikim świecie - po kolejnym zamachu bombowym szafki zostaną zlikwidowane.<br><hr>TT
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chyba, że kłódke trzeba mieć swoją...<br><hr>lemKomentatorzy napisał(a):bez sensu, złodziej może dorobic sobie kluczyki i wszystko zabrać, odzież i motocykl.<br><hr>lem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem przekonany, że zamknięcie jest na szyfr (tak jak na lotniskach, dworach lub w hotelu). Producenci zapewne też wpadliby na to co Ty. <br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):bez sensu, złodziej może dorobic sobie kluczyki i wszystko zabrać, odzież i motocykl.<br><hr>lem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem w realnym świecie, ludzie by to zdewastowali, oszczali itp., że nie chciało by się tam czegokolwiek zostawiać...
<br><hr>Blitz
<br><hr>Blitz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pomysł świetny, dopracować tylko sposób zamknięcia np. komórka, sms do operatora parkingu który od razu pobiera opłatę za parking i zwrotny z możliwością ustalenia indywidualnego hasła do otwarcia.<br><hr>bogdan666ing
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W Arkadii w Warszawie od lat jest BEZPŁATNY parking SZTREZONY dla motocykli, z bezpłatnymi szafkami na ciuchy i bezpłatnymi miejscówkami do ładowania akumulatorów , wszystko to pod czujnym okiem firmy chroniącej parking.
Jeżeli terminal nie jest strzeżony przez ochronę to sam w sobie stanowi jedynie sposób na wyrwania kasy.
Mam złe przeczucie : tam w Polsce , gdzie pojawią się takie terminale, zaraz będą im towarzyszyć w ich okolicy zakazy parkowania dla motocykli - obym się mylił.<br><hr>rami
Jeżeli terminal nie jest strzeżony przez ochronę to sam w sobie stanowi jedynie sposób na wyrwania kasy.
Mam złe przeczucie : tam w Polsce , gdzie pojawią się takie terminale, zaraz będą im towarzyszyć w ich okolicy zakazy parkowania dla motocykli - obym się mylił.<br><hr>rami
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W arkadii? GDZIE? ochrona zawsze gania cie po parkingu i nie jest w stanie odpowiedzieć gdzie mam zaparkować. Nigdy nie przebyłem w szerz i wzdłuż parkingu wiec moglem nie zauważyć.<br><hr>takiJAKomentatorzy napisał(a):W Arkadii w Warszawie od lat jest BEZPŁATNY parking SZTREZONY dla motocykli, z bezpłatnymi szafkami na ciuchy i bezpłatnymi miejscówkami do ładowania akumulatorów , wszystko to pod czujnym okiem firmy chroniącej parking.
Mam złe przeczucie : tam w Polsce , gdzie pojawią się takie terminale, zaraz będą im towarzyszyć w ich okolicy zakazy parkowania dla motocykli - obym się mylił.<br><hr>rami <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Plan jest taki, że zamykasz to wszystko własnym disc lockiem. <br><hr>fajaKomentatorzy napisał(a):bez sensu, złodziej może dorobic sobie kluczyki i wszystko zabrać, odzież i motocykl.<br><hr>lem<br>Komentatorzy napisał(a):chyba, że kłódke trzeba mieć swoją...<br><hr>lem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego, poszukaj parkingu strzeżonego dla samochodòw - w Arkadii jest na poziomie -1. Kierujesz się znakami.Komentatorzy napisał(a):W Arkadii w Warszawie od lat jest BEZPŁATNY parking SZTREZONY dla motocykli, z bezpłatnymi szafkami na ciuchy i bezpłatnymi miejscówkami do ładowania akumulatorów , wszystko to pod czujnym okiem firmy chroniącej parking.
Mam złe przeczucie : tam w Polsce , gdzie pojawią się takie terminale, zaraz będą im towarzyszyć w ich okolicy zakazy parkowania dla motocykli - obym się mylił.<br><hr>rami <br>Komentatorzy napisał(a):W arkadii? GDZIE? ochrona zawsze gania cie po parkingu i nie jest w stanie odpowiedzieć gdzie mam zaparkować. Nigdy nie przebyłem w szerz i wzdłuż parkingu wiec moglem nie zauważyć.<br><hr>takiJA<br>
Za szlabanem wjazdowym nań, obok budki ochrony , jest parking dla roweròw i 5m dalej dla motocykli
Parking strzeżony dla samochodòw jest płatny, a dla roweròw i motocykli nie - to taki gest Arkadii.<br><hr>rami
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl