Suzuki dr 650
• Strona 1 z 1
Suzuki dr 650
Witam. Planuje kupic sobie suzuki dr 650. Motocykl bedzie uzytkowany w 80% na asfalcie a reszta do jakies drogi szutrowe i polne. Zadnych lasow, podjazdow, skokow itp.
Mam 20 lat, ok 180 cm wzrostu i 70 pare kilo wagi. Bylby to moj pierwszy motocykl, chyba ze skuter tez sie liczy;p Mam prawko kat. A.
Moim docelowym motocyklem jest Honda Transalp 600, mialem go kupic rok temu ale sytuacja wymusila wyganie pieniedzy na cos innego. Mam do wydania ok 3500-4500zl.
Wypatrzylem cos takiego:
http://olx.pl/oferta/sprzedam-motor-suz ... d89566040a
Z wygladu zdaje sie zadbany. O stanie technicznym wlascicielka powiedziala ze jej zdaniem idealny. Zapytalem kiedy byl robiony remont silnika i jakie naprawy i ile razy przekrecil sie licznik ale jeszcze nie odpisala.
Drugim jest ten:
http://olx.pl/oferta/suzuki-dr-650-rse- ... 781e493938
Nic o nim nie wiem.
Co myslicie o tych sprzetach?
Za ewentualne bledy itp przepraszam:)
Mam 20 lat, ok 180 cm wzrostu i 70 pare kilo wagi. Bylby to moj pierwszy motocykl, chyba ze skuter tez sie liczy;p Mam prawko kat. A.
Moim docelowym motocyklem jest Honda Transalp 600, mialem go kupic rok temu ale sytuacja wymusila wyganie pieniedzy na cos innego. Mam do wydania ok 3500-4500zl.
Wypatrzylem cos takiego:
http://olx.pl/oferta/sprzedam-motor-suz ... d89566040a
Z wygladu zdaje sie zadbany. O stanie technicznym wlascicielka powiedziala ze jej zdaniem idealny. Zapytalem kiedy byl robiony remont silnika i jakie naprawy i ile razy przekrecil sie licznik ale jeszcze nie odpisala.
Drugim jest ten:
http://olx.pl/oferta/suzuki-dr-650-rse- ... 781e493938
Nic o nim nie wiem.
Co myslicie o tych sprzetach?
Za ewentualne bledy itp przepraszam:)
- Everlostify
- Świeżak
spoko mozna brać, sprzet na asfalt całkiem niezły a na szutrach to juz całkiem fajnie sobie radzi, gorzej w ciezkim terenie ale skoro tam cię nie ciągnie to nie widze przeszkód
co do samego motocykla wyglądac moze jak nówka, ale to co najwazniejsze tkwi w srodku, stare 4T są do dzisiaj dosyc mocno wyeksploatowane, mimo że są pancerne to róznie z nimi bywa, tam trzeba dbac o oleje itp a przez te lata miała róznych włascicieli i róznie mogła byc dbana, wiec warto pojechac z kims kto sie zna i neich oceni mniej wiecej silnikowo jak to wygląda, to samo zawieszenie i hamulce. potem ewentualne naprawy sa czasami upierdliwe i nie raz kosztowne. łatwiej kupoic komplet oklein za 400 zł powiedzmy i masz moto jak nówke wizualnie, a gorzej dorwać dobrą głowice za mniej niz 1500 zł pewnie
co do samego motocykla wyglądac moze jak nówka, ale to co najwazniejsze tkwi w srodku, stare 4T są do dzisiaj dosyc mocno wyeksploatowane, mimo że są pancerne to róznie z nimi bywa, tam trzeba dbac o oleje itp a przez te lata miała róznych włascicieli i róznie mogła byc dbana, wiec warto pojechac z kims kto sie zna i neich oceni mniej wiecej silnikowo jak to wygląda, to samo zawieszenie i hamulce. potem ewentualne naprawy sa czasami upierdliwe i nie raz kosztowne. łatwiej kupoic komplet oklein za 400 zł powiedzmy i masz moto jak nówke wizualnie, a gorzej dorwać dobrą głowice za mniej niz 1500 zł pewnie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Czekam wlasnie az kobieta odpisze. Jak sie okaze ze romont robiony ze 3 lata temu to nawet nie bede czasu tracic na jechanie i obejrzenie. Napisala ze pierwszy wlasciciel ale nie wiem czy od nowosci czy w kraju.
Pojade z bratem ciotecznym. Od 6 lat jezdzi trampkiem i ktm lc4 ale nei wiem czy mial stycznosc z drka.
A do 6 tys wyciagne jakiegos trampka 600 z mim 94`?
Pojade z bratem ciotecznym. Od 6 lat jezdzi trampkiem i ktm lc4 ale nei wiem czy mial stycznosc z drka.
A do 6 tys wyciagne jakiegos trampka 600 z mim 94`?
- Everlostify
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości