Speedfight 2 nie odpala
• Strona 1 z 1
Speedfight 2 nie odpala
Siemka
kupiłem Speedfighta 2 AC,nie chce on jednak odpalić ,jak odkręcę świecę i wstrzyknę mu troszkę paliwa to odpala za pierwszym i działa normalnie można jeździć.. jak jednak zgaśnie to za nic nie idzie go odpalić.Pomocy
Nie znam siÄ™ zbytnio na tym
Jeśli pisze w złym dziale proszę o przeniesienie.

Nie znam siÄ™ zbytnio na tym
Jeśli pisze w złym dziale proszę o przeniesienie.
- radek9715
- Świeżak
no to warto sprawdzić gdzie piszesz...
jak sie nie znasz to oddaj do mechanika..
przenosze
jak sie nie znasz to oddaj do mechanika..
przenosze
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Facet w sklepie motoryzacyjnym powiedział mi że ssanie raczej nie ma winy bo zapalał by jak by był rozgrzany.kazał mi przyłożyć rękę do miejsca gdzie skuter ciągnie powietrze tam kolo filtra i jak rękę przykładam to wylatuje benzyna tędy ,tak powinno być ? jak już uda się odpalić to nie ma wolnych obrotów i gaśnie.
- radek9715
- Świeżak
Dałem znajomemu który tak troszkę sie na tym zna.. gaźnik nie był zawalony ale skuter dostawał za dużo powietrza poprzez brak rurek przy dolocie.dorobił mi to i jechał normalnie,wieczorem skuter zamulił i nie chciał wejść na obroty..wywaliłęm to co zrobił sąsiad i chodzi normalnie jak na razie ale nie idzie nim wyczuć takiej wolnej jazdy.. skuter chce albo połowę albo pełen gaz .. nie idzie nim jechać tak powoli jak np.pojeżdżać w korku lub coś .. na niskich obrotach jak by nie równo chodzi.. a na wysokich dźwięk jest okej
- radek9715
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości