Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> "Trening" na Patelni Chabówka
NAS Analytics TAG

[Aktualności] "Trening" na Patelni Chabówka

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 10:03

Komentatorzy napisał(a):Nie zapomnijmy, ze to nie jest MotoGP. Może i składają się amatorsko, ale to jest ich pasja. Oni to kochają;) Ja osobiście podziwiam ich za to co robią. Na pewno będę robić to samo. Pozdrawiam, LEWA!<br><hr>KrzysiekLwG<br>
Komentatorzy napisał(a):A ja kocham strzelać do ludzi ,i to jest moją pasją.Też mnie podziwiasz?
Pozdrawiam,LEWA i MÓZG!<br><hr>derelict<br>
Hmm... Porównywać strzelanie do jazdy na motocyklu? BRAWO!<br><hr>KrzysiekLwG
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 10:05

Komentatorzy napisał(a):Bardzo dobre miejsce świetni ludzie świetny klimat. Zapraszam na patelnie a jeśli nie macie zamiaru tam jechać to dajcie nam spokój
Kamil HONDA CBR929<br><hr>Kamil<br>
Dobrze mówisz Kamil! Nie mają zamiaru jechać to niech nie jadą, pozdrawiam LEWA! <br><hr>KrzysiekLwG
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 10:07

Komentatorzy napisał(a):Nie zapomnijmy, ze to nie jest MotoGP. Może i składają się amatorsko, ale to jest ich pasja. Oni to kochają;) Ja osobiście podziwiam ich za to co robią. Na pewno będę robić to samo. Pozdrawiam, LEWA!<br><hr>KrzysiekLwG<br>
Komentatorzy napisał(a):Krzysiu wracaj do lekcji<br><hr>Tata<br>
...<br><hr>KrzysiekLwG
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 10:26

Komentatorzy napisał(a):Nie spodziewalem sie takiego artykulu :) panow z redakcji jeszcze raz zapraszam na Patelnie, spodziewalem sie ze przyjedziecie i zobaczycie jaki tam jest klimat, jak ich pasja i dazenie do konkretnego celu daje satysfakcje im jak i fanom motoryzacji. . Szcerze jakby byl Tor w malopolsce to na patelnie przyjezdzali by tylko raz na jakis czas zrobic fajna fotke :). Na redakcji sie zawiodlem ale i tak mam nadzieje ze wpadniecie zobaczycie talenty tych ludzi. Chcialbym zwrocic uwage ze nie tylko z malopolski motocyklisci tam jezdza z calej polski przybywaja. Od redakcji Scigacz.pl mam nadzieje ze zobaczycie ich na wlasne oczy i osobiscie z nimi pogadacie, wspolnym celem jest wkoncu stworzenie Toru w Malopolsce a taka redakcja jak wasza moze w tym pomoc. Pasja tych ludzi jak i ich umiejetnosci sa wielkie. Zreszta nie kazdy tam "kleka na kolano" niektorzy przyjezdzaja pokazac swoje maszyny ktore sa wrecz piekne. Tyle ode mnie. :) Lewa! :P<br><hr>Ciacianie<br>
Komentatorzy napisał(a):Idźze chłopce, idźze. Byłem wiele razy, widziałem, krzyżyk na drogę wszystkim tym wariatom. Banda prostaków i debili, dla których maks gaz i łysa guma to przedłużenie członka. Kwestią czasu jest jak kiedyś wydupcycie w jakieś auto z rodziną i skończy się na kilku trupach. Wtedy będziecie mieli swoje "Speed day" i "Wolne treningi".<br><hr>podhalanin<br>
Widzisz byles a nie zauwarzylem jak a zorganizowani :) czy w tlumie aut daja po gazie? Czy za kazdym razem jakbyles pedzili na zlamanie karku? No chyba nie :) jakbys nie zauwazyl niewiadomo jakich predkosci to nie ma bo to droga niw Tor :)<br><hr>Ciacianie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 10:38

Na kolano? Proponuję popracować nad pozycją na moto i patrzeniem w zakręcie w tych treningach, widziałem 1 kolesia z prawidłową pozycją;p zresztą: ulica to nie tor<br><hr>doohan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 12:51

Zważcie wszyscy na bezpieczeństwo nie tylko swoje, ale na bezpieczeństwo innych użytkowników dróg.<br><hr>Tomek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 14:30

Dajcie spokój tej patelni.
Koledzy tam jeżdżą dla frajdy i bez wyczynu, a jeszcze ktoś wpadnie na "genialny" pomysł, aby w tamtym miejscu zaaktywizować drogówkę i kasować :(<br><hr>rami
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 15:44

Heh tak to czytam i śmiać mi się chce... Powiem tyle większość "Znawców" wyprostowała by ten zakręt na rowerze... Tylko byście dogadywali przyjedźcie i nam pokażcie jak to się robi może sie czegoś nauczymy
Kamil HONDA CBR929<br><hr>Kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 17:33

Komentatorzy napisał(a):Heh tak to czytam i śmiać mi się chce... Powiem tyle większość "Znawców" wyprostowała by ten zakręt na rowerze... Tylko byście dogadywali przyjedźcie i nam pokażcie jak to się robi może sie czegoś nauczymy
Kolego, to "MOŻE się czegoś nauczymy" zabrzmiało fatalnie.
Jest Tor Poznań, na nim wiele imprez - przyjedź, zaurocz tam wszystkich.
<br><hr>adam57
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 18:48

Jeśli chodzi o szybką jazdę po drodze, to według mnie chu... z tymi pozycjami, patrzeniem, układaniem łokcia, skręcaniem **** itd. ważne jak szybko idziesz w zakręcie i jak duże masz jaja. Ale wiem wiem, teraz poprawność polityczna szybka jazda tylko na torze a powodowanie zagrozenia w ruchu ulicznym jest ZŁE!!!!<br><hr>Kuba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 19:00

Komentatorzy napisał(a):Heh tak to czytam i śmiać mi się chce... Powiem tyle większość "Znawców" wyprostowała by ten zakręt na rowerze... Tylko byście dogadywali przyjedźcie i nam pokażcie jak to się robi może sie czegoś nauczymy
Komentatorzy napisał(a):Kolego, to "MOŻE się czegoś nauczymy" zabrzmiało fatalnie.
Jest Tor Poznań, na nim wiele imprez - przyjedź, zaurocz tam wszystkich.
<br><hr>adam57<br>
Dlaczego fatalnie ? skoro wszystko jest nie tak chętnie się dowiemy jak powinno być. Byłeś tam kiedyś?<br><hr>Kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 19:28

Miejscówka SUPER...
Ale nazywanie "Moto GP Chabówka" jest conajmniej śmieszne :)
Albo te wybory "man of the day" na profilu FB :)

A tak nawiasem... kto się wybierta na "Speed day Chabówka" ??

:D :D :D <br><hr>BELA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 21:22

Panowie, proszę się nie wypowiadać źle o naszej "Patelni". To jedyne publiczne miejsce gdzie spotkasz tylu miłośników motocykli. Jak chcesz to jeździsz, jak nie to nie, nikt Ci tam tego nie zabroni. Można spotkać wielu dobrych chłopaków i dowiedzieć się ciekawostek. A cała ta Akcja " Open day" lub "Wolne treningi" to jeden wielki polew skierowany do Zgredów którzy później to przeżywają. Pozdro dla zawodników Moto GP Chabowka <br><hr>góral
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 22:33

Wiele osób zapewne nieprzychylnym okiem patrzy na to co się tam dzieje. Jednym to odpowiada innym nie. Owszem - jest to publiczna droga i nie zmienia to faktu, że jest ona dla wszystkich, ale postawcie się na miejscu motocyklistów z południa gdzie na najbliższy tor z prawdziwego zdarzenia mają prawie 400km i jest to Slovakia Ring a do Poznania mają ponad 500km. Wiele osób też tam przyjeżdża żeby się spotkać, porozmawiać a nie po to żeby pokazywać jakim się jest "kozakiem" Owszem w stadzie znajdzie się zawsze jakaś czarna owca, ale na to to już nic nie można poradzić.
Założę się że niejedna osoba krytykująca postawę tamtejszych bikerów gdyby odwiedziła to miejsce to by się nie omieszkała tym pochwalić. Miejsce naprawdę ma swój urok i niepowtarzalną atmosferę i pomimo tego, że wiele osób z kręgów samorządowych, radnych którzy też mają wiele na swoim sumieniu, rzuca motocyklistom tam ogromne kłody pod nogi w postaci próby zakazu wjazdu motocyklistów czy też nagonkę policji i BEZPRAWNE zabieranie praw jazdy za przekroczenie prędkości to i tak chłopaki i dziewczyny się dzielnie trzymają. Ja byłem tam i na pewno nie jeden raz jeszcze tam zawitam.
Szerokości życzę, LwG<br><hr>sspee
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/5/2014, 04:48

Komentatorzy napisał(a):Panowie, proszę się nie wypowiadać źle o naszej "Patelni". To jedyne publiczne miejsce gdzie spotkasz tylu miłośników motocykli. Jak chcesz to jeździsz, jak nie to nie, nikt Ci tam tego nie zabroni. Można spotkać wielu dobrych chłopaków i dowiedzieć się ciekawostek. A cała ta Akcja " Open day" lub "Wolne treningi" to jeden wielki polew skierowany do Zgredów którzy później to przeżywają. Pozdro dla zawodników Moto GP Chabowka <br><hr>góral<br>
Dobrze gada polać mu :) <br><hr>Kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/5/2014, 04:48

Komentatorzy napisał(a):Panowie, proszę się nie wypowiadać źle o naszej "Patelni". To jedyne publiczne miejsce gdzie spotkasz tylu miłośników motocykli. Jak chcesz to jeździsz, jak nie to nie, nikt Ci tam tego nie zabroni. Można spotkać wielu dobrych chłopaków i dowiedzieć się ciekawostek. A cała ta Akcja " Open day" lub "Wolne treningi" to jeden wielki polew skierowany do Zgredów którzy później to przeżywają. Pozdro dla zawodników Moto GP Chabowka <br><hr>góral<br>
Dobrze gada polać mu :) <br><hr>Kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/5/2014, 12:47

A te krzyże na barierkach to ozdoba?! ... To nie legendy a przestroga ... ile dojdzie w tym sezonie ?! Najlepsi giną pierwsi ... Pozdrawiam serdecznie .<br><hr>Anioł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/5/2014, 12:47

A te krzyże na barierkach to ozdoba?! ... To nie legendy a przestroga ... ile dojdzie w tym sezonie ?! Najlepsi giną pierwsi ... Pozdrawiam serdecznie .<br><hr>Anioł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/6/2014, 20:53

Komentatorzy napisał(a):Jeśli chodzi o szybką jazdę po drodze, to według mnie chu... z tymi pozycjami, patrzeniem, układaniem łokcia, skręcaniem **** itd. ważne jak szybko idziesz w zakręcie i jak duże masz jaja. Ale wiem wiem, teraz poprawność polityczna szybka jazda tylko na torze a powodowanie zagrozenia w ruchu ulicznym jest ZŁE!!!!<br><hr>Kuba<br>
Powiedz to tym co zgineli, że technika to jakaś fanaberia. Może blokowali ręce nie kierownicy i przód odjechał, tylko nikt im o tym nie powiedział, bo jedynym wyznacznikiem dobrej jazdy na obidowej jest kolano. A z tego co widze 50% przycierających wcześniej czy później sie wyjebie.<br><hr>jamot
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/7/2014, 10:49

Miejsce tyle samo kultowe co nieszczęśliwe wielu tam niestety straciło życie. Ale dziwi mnie to że w tym państwie znajduje się kasa na fotoradary a na bezpieczne bariery dla motocyklistów już nie. Ilu ludzi miało by szanse przeżyć gdyby ktoś uznał że w imię wyższego dobra jakim jest życie ludzkie powinno się zmienić tamtejsze bariery tak by motocykliście mieli szanse na przeżycie. Ktoś powie że to tylko woda na młyn dla tych którzy tam szaleją, być może tak ale mimo wszystko życie ludzkie jest więcej warte niż durne przepisy i regulacje.<br><hr>Apollo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl