Offtop dla Vip'ów
jak to mówią raz do roku każda broń strzela
a co 5 tyś. km każdy bajker musi mieć jakąś lekcję pokory
grunt, że skoro możesz pisać, to nie ma problemów na zdrowiu.

a co 5 tyś. km każdy bajker musi mieć jakąś lekcję pokory

grunt, że skoro możesz pisać, to nie ma problemów na zdrowiu.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Gdyby nie kombiak to pewnie własnie budzili by mnie ze znieczulenia, z operacji łokcia, barku albo miednicy
Na lajcie, magicy już lepią sprzęt.
Za szybko w nowy winkiel, błąd za błędem, to pociągnęło za sobą hamowanie w zakręcie, jednak nie tak skuteczne jak potrzebowałem, potem niestety weszło do tego trochę strachu, a z kolei on sprawił że fiksacja wzroku ostatecznie mnie położyła.
Jak ktoś zaczyna myśleć, że coś umie, to może być pewien, że nie długo życie mu powie ,,gówno prawda"
dostałem prztyczka w nos, bo brakło skilla 

Na lajcie, magicy już lepią sprzęt.
Za szybko w nowy winkiel, błąd za błędem, to pociągnęło za sobą hamowanie w zakręcie, jednak nie tak skuteczne jak potrzebowałem, potem niestety weszło do tego trochę strachu, a z kolei on sprawił że fiksacja wzroku ostatecznie mnie położyła.
Jak ktoś zaczyna myśleć, że coś umie, to może być pewien, że nie długo życie mu powie ,,gówno prawda"

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
nie to, żebym się wymądrzał.
ale kilka dni temu był temat o hamowaniu, min. była mowa o hamowaniu w zakręcie...
kombiak sprayem pociągniesz i będzie jak funfel nówka nie pierdzianka. trzeba patrzeć optymistycznie.
ale kilka dni temu był temat o hamowaniu, min. była mowa o hamowaniu w zakręcie...
kombiak sprayem pociągniesz i będzie jak funfel nówka nie pierdzianka. trzeba patrzeć optymistycznie.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Czym hamowales ? Przod, tyl ? Wyprostowales sie ?
Ja kiedys w bieszczadach jak mialem fazera raptem pol sezonu tez spanikowalem, hebel wyprostowalem na drugi pas i jeszcze raz sie zlozylem. Tyle ze jak lewy bylby zajety to tyle... ;d
Ja kiedys w bieszczadach jak mialem fazera raptem pol sezonu tez spanikowalem, hebel wyprostowalem na drugi pas i jeszcze raz sie zlozylem. Tyle ze jak lewy bylby zajety to tyle... ;d
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):hebel wyprostowalem na drugi pas i jeszcze raz sie zlozylem. Tyle ze jak lewy bylby zajety to tyle... ;d
W zeszłym roku miałem identyczną akcję, zakręt w połowię okazał się bardziej ciasny niż przewidywałem..
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
ja w ubiegłym roku zaliczyłem w złożeniu na błoto/glinę/trawsko i uj wie co jeszcze rozwleczone przez jakiego rolnika kołami tjaktoja z pola.
i to na łuku, który jeżdżę prawie w ciemno.
i to na łuku, który jeżdżę prawie w ciemno.
-
madcap - Administrator
Też bym tak zrobił tylko winkiel był w lewo, i nie było już zewnętrznego pasa
a brakło na prawdę niewiele do uratowania całej sytuacji, heblowałem przodem, tył wcisnąłem jak już wyprostowałem
Ktoś się wybiera na Why we Ride ? Chętnie bym posłuchał opinii bo nie wiem czy wydać hajs, nie chciał bym się wkurzać na seansie że głupoty pieprzą

Ktoś się wybiera na Why we Ride ? Chętnie bym posłuchał opinii bo nie wiem czy wydać hajs, nie chciał bym się wkurzać na seansie że głupoty pieprzą

Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
-
melvin - PierwszyOkrutny
Melv na PW wysłałem Ci numer do gościa który miał niedawno DRZ na części.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Pany, skąd ściągnąć autocada?
Chodzi mi o źródło inne niż autodesk. Próbuję z niego ściągnąć, pobrało mi 86MB z 3.36GB i dupa. Dalej nie idzie. Już pomijam to, że nie mam kompa rocznik '15 ani internetu 100Mb, no ale bez jaj.
Chodzi mi o źródło inne niż autodesk. Próbuję z niego ściągnąć, pobrało mi 86MB z 3.36GB i dupa. Dalej nie idzie. Już pomijam to, że nie mam kompa rocznik '15 ani internetu 100Mb, no ale bez jaj.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Marsen nam również jest bardzo przykro z tego powodu.
ASR a po ch*j tam jedziesz? w Wałbrzychu przeludnienie?
A od siebie dodam że mam na sprzedaż coś takiego:
http://olx.pl/oferta/akrapovic-megaphon ... 63tFD.html
A od siebie dodam że mam na sprzedaż coś takiego:
http://olx.pl/oferta/akrapovic-megaphon ... 63tFD.html
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):
Coś w tym rodzaju - mam dość roboty i tych kretonów z którymi przyszło mi pracować

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):melvin napisał(a):
Coś w tym rodzaju - mam dość roboty i tych kretonów z którymi przyszło mi pracować
kretonów...
...wybrał się raz do 100-licy vel kaczogrodu i już słoma z basenówek wychodzi...
Walek po torrentach się rozglądałeś?
-
madcap - Administrator