[Aktualności] Błażusiak w KTM
• Strona 1 z 1
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak to jest w tym światku, ale wybić się nie jest łatwo i tadeusz zawdzięcza to niesamowitym umiejętnością<br><hr>zawodnikKomentatorzy napisał(a):no proszę, szybkie zwycięstwo szybka umowa<br><hr>RoN <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam nadzieję, że współpraca z KTM'em pozwoli Tadkowi doskonalić umiejętności. Jeżeli zaś chodzi o wybicie się, zapewne jest to efektem ciężkiej pracy jak i zdolności. Oby tak dalej... czekamy na dalszy przebieg wydarzeń.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
i co na to nasze "talenty "enduro , KUROWSKI , SZUSTER , KĘDZIERSCY , trochę głupio.
Brawo Tadek .!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>fan
Brawo Tadek .!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pieknie i wspaniale. Gratuluje Tadkowi, KTM-owi i zyczę tak samo spektakularnych sukcesów w dalszej karierze jak na Erzbergu. No i teraz pytanie-kto nastepny? Może Chmielewskiego ktoś doceni-Chmielu pokaż, że też potrafisz
Taki paradoks-w polsce dobrzy zawodnicy musza wręcz błagac o sponsoring i czesto zamykane sa przed nimi drzwi, z niewieloma chlubnymi wyjatkami a teraz te "wielkie i wspaniałe" firmy moga się co najwyżej obejśc ze smakiem. Może czas zmienić podejście tak jak to robią Wólczanka, Xerox, SKF i kilka innych chlubnych wyjątków-a przeciez na rynku firm i marek jest nieskończenie wiele...<br><hr>Thrillco

Taki paradoks-w polsce dobrzy zawodnicy musza wręcz błagac o sponsoring i czesto zamykane sa przed nimi drzwi, z niewieloma chlubnymi wyjatkami a teraz te "wielkie i wspaniałe" firmy moga się co najwyżej obejśc ze smakiem. Może czas zmienić podejście tak jak to robią Wólczanka, Xerox, SKF i kilka innych chlubnych wyjątków-a przeciez na rynku firm i marek jest nieskończenie wiele...<br><hr>Thrillco
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wydaje mi sie ,że Tadek bardzo dobrze pojechal na Erzbergu bo to byly w wiekszosci odcinki wlasnie TRIALOWE a niewiadomo jak sie spisze na piaszczystych albo blotnistych terenach... no ale życze samych sukcesów. Gratulacje<br><hr>zawodnik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Błażusiak wielokrotnie startował w zawodach enduro i nic wielkiego nie pokazał !!! Tak, ze twój komentarz, jest wart funta kłaków !!!
W zawodach w przeważającej mierze z elementami trialowymi może mieć jakieś szanse, ale w enduro raczej nikłe. Specyfika zawodów, któe wygrał sprawiła ten sukces !!!<br><hr>Jaro
W zawodach w przeważającej mierze z elementami trialowymi może mieć jakieś szanse, ale w enduro raczej nikłe. Specyfika zawodów, któe wygrał sprawiła ten sukces !!!<br><hr>Jaro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie! Czytajcie tekst przed komentarzem.Błarzusiak wcale nie pali się do enduro. On podpisał kontrakt na stary w hali w zawodach typu x-trem. Więc nie trzeba się bać że w enduro nie jest najlepszy. Tadek do przodu !!!<br><hr>~minor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dziwie się że tadek żucił trial przecież w trialu jerzdził od małego łepka . co z tego że raz wygrał może to pierwszy i ostatni raz tadek wruci do trialu ,
twuj wielbiciel . w tym roku zaczełem jeżdzici w trialu na początku lipca po zawodach w szakalrskiej i nawet mi to idzie jak nie poczeujesz już triala gas gas to mi go podaruj . Przemek roj szklarska Poręba<br><hr>roj
twuj wielbiciel . w tym roku zaczełem jeżdzici w trialu na początku lipca po zawodach w szakalrskiej i nawet mi to idzie jak nie poczeujesz już triala gas gas to mi go podaruj . Przemek roj szklarska Poręba<br><hr>roj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości